عکس ها رو یه جای دیگه اپلود کردم
![]()
عکس ها رو یه جای دیگه اپلود کردم
![]()
Last edited by mojtaba007; 30-09-2008 at 20:25.
شجاعي رو خيلي قشنگ شبيه سازي كردن ولي نكونام رو نه در ضمن نكونام توي تركيب اسوسانو اسمش صحيح بود تو 2008 اشتباه يادت مونده. تو تركيب تيم ملي ايران غلط بود. بلاخره نفهميدم تيم ملي ايران تو 2009 هست يا نيست كاري به درست يا غلط بودن اساميش ندارم
بله در حالت معمولي ديده نميشه ولي وقتي نقل قول ميزني پست تو رو ديده ميشه
دوست من از انگلستان اولدترافورد و ويمبلي هستند. فكر كنم توي پست اول هم ويرايش كردن و وجود اولدترافورد رو تاييد كردن ساسان خان
به به به به آرمين خان گل گلاب
آرمين فتوكپي مسعود شجاعي هست اين عكس اين نكونام هست كعه قيافه اش اصلا شبيه نيست
انتظار مي رفت نكونام قيافه اش شبيه ساخته بشه ولي انگار اينطور نيست و خوب ساخته نشده. ولي در عجبم كه شجاعي چطور شده اينقدر شبيه هست قيافه اش. يه مسئله جالب هم بگم فاميلي مسعود سليماني هست و شجاعي فقط پسوند سليماني هست ولي شجاعي رو استافاده مي كنن. من شخصا از مسعود شجاعي خوشم مياد يادمه پارسال و پيارسال به عشق شجاعي از دبي اسپورت هر هفته بازي هاي شارجه رو نگاه ميكردم. اكثرا هم به عنوان بهترين بازيكن ميدان انتخاب ميشد آخر بازي. گزارشگراي عرب هم بدجوري با حركات تكنيكيش كف مي كردند: ((الله الله هو اللاعب الله الله اليوم يوم الشجاعي..)) اصل خنده اند اين گزارشگراي عرب
قضاوت با شما
نسبت به نكونام خيلي شبيه تره كلا خوب طراحي شده هرجند موهاش زياد جالب نيست
من قضاوت مي كنم شجاعي رو خيلي خوب طراحي كردند دست طلا به كونامي. واقعا خوب طراحي كردن شجاعي قيافه اش پارسال همين شكلي بود الان موهاش رو ميچسبونه رو كلاش پارسال خوشكل تر بود و كونامي شجاعي رو از روي عكس پارسالش طراحي كرده
نه انصافا با نكونام بخواهيد مقايسه كنيم يه چيز ديگه اس شجاعي. فقط يه سوال بي ربط داشتم : الان رحمان رضايي توي كدوم تيمه؟ من تو فيفا 09 (پلتفورم موبايل) همه تيمهاي ايتاليايي رو گشتم نبود البته ليورنو تو سري آ نيست. سقوط كرده؟
بچه ها نظرتون چیه هر چه سریعتر یه مطلب آماده کنیم در مورد بازی و بدیم تو کلیک جام جم یا تو بایت خراسان چاپ بشه .
هفته پیش تو بایت خراسان فیفا رو زده بود
سلام خدمت شما
اولا عضویتتون رو تبریک میگم .
بایرن مونیخ هستش .
مد became a legend هم چیز جذابیه مخصوصا برای کسانی که کسی نیست باهاشون بازی کنه !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)