اي بابا از اين دوستاني كه بازيرو گرفتن يكي بياد يه نقدي بنويسه ما هم فيض ببريم دي:
اي بابا از اين دوستاني كه بازيرو گرفتن يكي بياد يه نقدي بنويسه ما هم فيض ببريم دي:
نه عزيز خيالي نيست دو سه روز دندون روي جيگر بذار توي تاپيك آموزش كريشن مستر اين پچها رو قرار ميدم اصلا ناراحت نباش
خوب خوش تيپ گرفته كه نقد مي كنه ديگه![]()
به همین زودی یک فصل رو تموم کردی؟
آقا کسی نیست مشکل منا حل کنه؟
بهتون پیشنهاد میکنم یه فصل سیمولیت کنید که اگه همین مشکل رو دارید مثل من داغون نشید!
منتظر راه حلم!
من بازی را خریدم
ولی مشکلی داره که بعضی از بخش هاش باید نسخه بازیتون توی سایت Eastore ثبت بشه و نمیشه ازشون استفاده کرد
مثل بخش ترنمنت
کسی کرکی چیزی نداره مشکل حل بشه
گرافیکش بهتر شده موهای بازیکنا و چین و چروک لباسشون بهتر شده .چمن بازی خوشرنگ و زیباست. روی صورت بازیکنا عرق رو می شه دید . اما کاملا واضحه که همون فیفای 08 رو بهش شاخ و برگ دادند. گیم پلی و نحوه ی ورود بازیکنا به زمین، شادی گل و ... اصلا فرقی نکرده. چهره ی خیلی از بازیکنا ی معروف هم بد کشیده شده و در کل موها خیلی شبیه تر از صورت ها ساخته شده. و از منوی زیباش هم نباید گذشت!
در عکس های زیر چهره ی سانیا که خوب کشیده شده ، آدبایوری که معمولی و اتویو یی که بد کشیده شده رو می بینید. راستی در عکس های زیر به عرق کردن بازیکنا و رگ های دست بازیکنا دقت کنید!
![]()
Last edited by Toranj_mhg; 03-10-2008 at 01:21.
اينم از كركي كه اين مشكل رو حل ميكنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب معلومه با كوئيك سيم اينكار سريع انجام ميشه
و اما اينم از كرك No DVD Patch اونايي كه اين كرك رو ندارند دانلود كنن
اما يه پچ هم اومده كه قيمت بليط رو هك ميكنه باحالهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اما بالاخره ترينر ها كه از لينكهاي زير قابل دريافت هستندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم درسته از طرفدارهای پروپا قرص PESتا شماره 6 بودم و حتی ادیتور واسه شماره 6 و5 و4 بودم اما با اون اومدن نسخه پارسالی به حدی ازش بدم اومد که کاملا به سمت فیفا رغبت و علاقه پیدا کردم البته اینم بگم من همیشه واسه آرشیو بازی هم که شده فیفا رو میخرم اما بهار گذشته(یورو 2008) والان هم واسه FIFA 09به عنوان یک طرفدار میخوام بازی کنم چون واقعا فوتبال خوبی رو داره و از همه مهمتر خیلی از لحاظ تیم و تورنمنت و علی الخصوص لایسنس نسخه فیفا در عرشه و ساکر در فرش!
البته نسخه قبلی فیفا مشکلاتی از قبیل سرعت بسیار کم بازیکنان(که در یورو به حد اعلا و معرکه بود طوری که یورو رو در فصل امتحانات هم نمیتونستم ول کنم چون خیلی کنترل و تسلط روی توپ و حرکات انفجاری افرادی عالی بود)و همچنین استیل بازیکنان رباتیک بود واینطور که تو عکسها میبینم بازم این مشکل تا حدودی هست(نمیدونم چه مرضی داره این فیفا با این استیل اعصاب آدم رو ... میکنه)
البته در جزئیات هم اونطور که من چشمم خورد تو هیچ سری فیفا شماره تیمهای ملی که در مارکهای آدیداس و پوما در سمت چپ سینه بازیکنا ن هست(چون قبلا تو پیس کیت سرور رو اینطور تنظیم میکردیم کلیدم رو این موضوع خیلی گیر میکنه) ولی فیفا تحت هر شرایطی وسط پیراهن میزاره!بعد یه چیزی اصلا دفاع کردن بازیکنا واقعی نبود تو فیفای قبلی انگار دارن همدیگه رو نوازش میکنن که اصلا در واقعیت همچین ترحمی بین بازیکنان نیست و در ضمن مانور روی ترکیب نمیشد بدی مث Edit Positionکه در Pesهست فیفا همچین چیزی نداشت که خیلی اعصاابمو خورد میکرد!
البته من بیشتر از اینا رنجیدم امیدوارم تو این نسخه درست بشه !فعلا که با این 3 روز تعطیلی تو خوزستان(حتما میدونید تو خوزستان عید فطر مث عید نوروز مهمه واسه همین پنج شنبه همه جاها تخته بود و ما هم گیرمون نیومد)قحطی فیفا بود !
میگم یکی حداقل سیستم و همچنین سیستم مناسب پیشنهادی رو بگه!چون تو فروشگاه زده بود 64 گرافیک و 256 رم که این نمیشه بگی Next Gen!
کراوزر جان شما تو تاپیک پی ای اس گفتی یه نقد نوشتی.پس کو؟من نمیبینم.
واقعا فيفا امسال كولاك كرده. گرافيك بازيكناش كه خيلي عاليه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)