بله يوبي سافت در سال هاي اخير نشون داده كه واقعا در صنعت گيم سازي موفق بود ولي به نظر من در ساخت بازي Driver Paralel Lines خوب عمل نكرده بود اين نظر شخصي بنده هست شايد به خاطر اين بود كه اين بازي رو با GTA SA مقايسه مي كردم
بله يوبي سافت در سال هاي اخير نشون داده كه واقعا در صنعت گيم سازي موفق بود ولي به نظر من در ساخت بازي Driver Paralel Lines خوب عمل نكرده بود اين نظر شخصي بنده هست شايد به خاطر اين بود كه اين بازي رو با GTA SA مقايسه مي كردم
سلام
من در منطقه ای به نام Cock-fights هستم ! act اول فکر کنم ... نمیدونم دقیق ...
ماموریت هم Free the captive from bricked building at cock fighting arena که نقشه هم یک خونه رو نشون میده در پشت اون محوطه ولی در بسته است و باز نمیشه !
میشه بیشتر توضیح بدی آخه همون اوایل بازی توسط فردی نجات پیدا میکنی و سر از CockFight در میاری....
اره اوایل بازی هستم !میشه بیشتر توضیح بدی آخه همون اوایل بازی توسط فردی نجات پیدا میکنی و سر از CockFight در میاری....
توی همون منطقه Cock Fight یک قسمت هست که یک انبار ماننده ! توش خروس هم هست چند تا ... کلا یک پایگاه کوچیکه با چند تا بشکه قرمز ! اینجا باید بری تو انبار اصلیه و پشتش یک خونه هست که باید ری توش ولی درش بسته است و هیچ کاری هم نمیشه کرد !
سلام
یادم نمیاد زیاد اما نمیتونی چیزی رو با نارنجک اینا منفجر کنی ؟
دقیق نمیدونم کجا هست ولی شاید شما باید به بالا پایین برید ممکن اونجایی که وایسادید درست بالای سرتون باشه یا زیر پله ها مسلما شما باید از جایی بالا برید یا پاین برید و هم سطح بشید با جایی که مشخص شده. خوب بگرد شاید نردبان و یا چیز بالا یا پایین رفتنی اون دور و برها باشه. می تونی سیوت رو برام آپلود کنی؟ نگاه می کنم ببینم چه جوری هاست راهنمایی می کنم خودت رد کنی
این هم عکس از اون محیط !
با نارنجک و RPG و ... نمیشه کاری کرد !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
اگه باگ نگرفته باشه باید با e درو باز کنی و یکی از دوستانت رو توی اون خونخ آزاد کنی.
بنی سیوت رو بفرست ببینم چی کارش می تونم بکنم آپ کن رو 2shared
اگه اشتباه نکنم بعد از آزاد کردن یک نفر که عضو گروهت میشه و آزاد کردن یک Safe House میباشد.
به احتمال زیاد باگ گرفته که نمیتونه درب رو باز کنه.
با این حال Escape رو بزن تا صفحه منو بیاد. اونجا ماموریت رو نوشته اگر بازم چیزی دستگیرت نشد یه عکس از صفحه منو (ماموریت) بزار تا بگم باید چه کار کنی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)