تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 1004 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177227627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

پسر خاله منم مودم TP-Link داره. شماره مودلش یادم نیست ولی فقط یه پورت شبکه و یه دونه USB داره. دیروز که رفته بودم اونجا دیدم که وصل نمیشه ارور Error 651 - Your modem (or other connecting device) has reported an error رو میداد زنگ زدم مخابرات 2229190 ولی اشغال بود چند بار کانکت رو زدم تا بالاخره وصل شد. دوباره بعد از قطع شدن این ارور رو میداد. مودم رو ریست کردم ولی بازم مشکل حل نشد. مودم روی بریج بود و اکانت از مخابرات بود.

چند وقته كه مخابرات با بريج مشكل پيدا كرده، مودم رو رو بعد از رست رو حالت PPPoE تنظيم كنن فكر كنم درست بشه

تو حالت pppoe بعد تموم شدن کانفیگ مودم برای وصل شدن به اینترنت چه کار باید بکنم چون من رو این حالت هم گزاشتم ولی نمیدونستم برای وصل شدن چه کار باید بکنم

در ضمن شما از مخابرات اکانت داشتی برای چک کردن مقدار حجم مصرفی چه کار می کردید اگه سایتی داره لطفا معرفی کنید
    رو حالت PPPoE مودم خودكار به اينترنت وصل ميشه، البته شما ميتونيد از قسمت تنظيمات WAN مودمتون دستي هم كانكت و ديسكانكت بشيد

كنترل پنل اكانتهاي مخابرات
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

از پنجشنبه عصر هم من درگیر این ارور ۶۵۱ هستم. فقط این تنظیم روی PPPoE رو انجام ندادم.

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دیگه قضیه این قطع و وصل شدن ها خسته کننده شده اونم از ساعت 8 به بعد شروع میشه میخوام فردا برم ببینم قضیه چیه
    یه سوال هم خارج از بحث تاپیک داشتم :
    میخوام گیرنده دیجیتال برای لپ تاپم بخرم حالا میخوام ببینم کسی از بچه ها مارک خوبی رو در نظر داره که هم تلویزیون های دیجیتال رو بگیره و هم آنالوگ . بعد خونه ما حدود های والفجر روبروی پارک ساحلی هست من میتونم تلویزیون دیجیتال رو بگیرم یا نه کیفیت خوبی داره ؟
    ممنون

5. این کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

یه سوال هم خارج از بحث تاپیک داشتم :
    میخوام گیرنده دیجیتال برای لپ تاپم بخرم حالا میخوام ببینم کسی از بچه ها مارک خوبی رو در نظر داره که هم تلویزیون های دیجیتال رو بگیره و هم آنالوگ . بعد خونه ما حدود های والفجر روبروی پارک ساحلی هست من میتونم تلویزیون دیجیتال رو بگیرم یا نه کیفیت خوبی داره ؟
    ممنون
    من یک مدل از مارک "گیگابایت" خریدم با گارانتی آواژنگ فکر کنم!

ولی بدون بوستر دور DTV رو خط بکش! حتی با آنتن پشت بامی هم من نتیجه نگرفتم!

خونه ما هم شیخ تپه هست!

7. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

در رابطه با اینترنت که صحبت خاصی ندارم ولی در ارتباط با ----T من سه شنبه X.Vision گرفتم البته برای تلویزیون، با آنتن معمولی رومیزی کیفیت خیلی خوبی داره ( در حد 80% هست)
    من سمت شهرک فرهنگیان هستم و فکر کنم کیفیت دریافتی به فاصله تون از فرستنده تلویزیونی مربوط میشه (با توجه به اینکه حتی با آنتن هوایی هم نتونستن جواب بگیرن)
    پیشنهاد میکنم فقط کارت تی وی دیجیتال بگیرید که قیمت مناسبتری داره و آنالوگ دیگه با رسمی شدن فرستنده دیجیتال در ارومیه زیاد کاربرد نداره

9. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

در رابطه با اینترنت که صحبت خاصی ندارم ولی در ارتباط با ----T من سه شنبه X.Vision گرفتم البته برای تلویزیون، با آنتن معمولی رومیزی کیفیت خیلی خوبی داره ( در حد 80% هست)
    من سمت شهرک فرهنگیان هستم و فکر کنم کیفیت دریافتی به فاصله تون از فرستنده تلویزیونی مربوط میشه (با توجه به اینکه حتی با آنتن هوایی هم نتونستن جواب بگیرن)
    پیشنهاد میکنم فقط کارت تی وی دیجیتال بگیرید که قیمت مناسبتری داره و آنالوگ دیگه با رسمی شدن فرستنده دیجیتال در ارومیه زیاد کاربرد نداره
    عزیز آنتن فرستنده دیجیتال کلا داخل شهر نیست که فاصله تا این میزان مهم باشه! حالا چرا فرستنده رو بردند ناکجا آباد راه اندازی کردند خودش جای سوال داره!
    دوم این که تا جایی که میدونم ایکس ویژن ها بوستر داخلی دارند! ولی اون دوستمون گفتند که برای لپتاپ میخوان، و مدل های USB بوستر داخلی ندارند!
    من با بوستر دارم استفاده میکنم، ولی بدون بوستر کیفیت سیگنال خیلی خیلی بد هست!

11. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad07's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Orumieh

پيش فرض

دوستان من ماله مخابرات رو دارم از دیروز قطع هستش ماله شما هم همینطوره.

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

واسه من قطع نبود

دوستاني كه از مخابرات اكانت دارن لطف كنن بفرمايند Downstream و Upstream خطشون چقدره؟

براي من در حال حاضر
    Upstream=804
    Downstream=8064

قبلا
    Upstream=768
    Downstream=2304

از موقعي كه وضعيت به قرار بالا شده ميزان SNR Margin خط هم كم شده قبلا 34 بود الان شده 14
    Last edited by urumchi; 15-08-2011 at 01:28.

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

عزیزانی که مخابرات دارن ، تو ساعات رایگان متوسط چند دانلود میکنین ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

عزیزانی که مخابرات دارن ، تو ساعات رایگان متوسط چند دانلود میکنین ؟

شما كه اينهمه از دست مكس ناراحتي بايد بگم وضعيتت نسبت به من كه خيلي بهتره! حداكثر دانلودم به 50 ميرسه و پينگ كمتر از 200 خيلي كم ديدم، شما اگه مكس اورميه رو با تبريز مقايسه كني خيلي تفاوت داره ولي سرويسي كه شما داريد با توجه به امكانات و پهناي باند آ.غ ميشه گقت اصلا هم بد نيست.

شبها با 256 مخابرات حدودا 180-170 مگ در ساعت دانلود ميكنم يعني هر شب حداكثر 1100 مگ ميشه دانلود كرد

ساعت 18:04

Last edited by urumchi; 15-08-2011 at 17:07.

16. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •