تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 1126 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177227627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

دهه! پسر چرا شایعه میدی!
    از مادر زاده نشده کسی که منو اخراج کنه!×!

...

حالا شاید یه نفر از حساب کتابام در رفته باشه!×! زاده شده باشه

چه شده است حالا؟
    مهدی جان..امروز رفتم دانشگاه برای تطبیق واحد، گفتن شما اجازه ثبت نام نداری !!! گفتن باید بری خیابون نجات اللهی -که اداره مرکزی پیام نور اونجاست- بپرسی تا برات کمیسیون تشکیل بدن، اگه OK دادن یه نامه میاری ثبت نامت می کنیم !!! در غیر این صورت خداحافظ
    با این توضیح که من مشروط درسم
    بابا اینا هم دلشون خوشه ها
    این بچه بازی ها چیه در میارن!×!

راستشو بگو برار من نبودم رفتی با رفیقای ناباباب و روفوضه گشتی همچین شد؟

من خیلی حس و حال داشته باشم باید یه سر برم ولایت بلکه تابستونی این مقاومت مصالح رو بعد از 4 بار ورداشتن ترمه 8 ای بگیرم بره!

2. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

داریووووووووووووووووووووو ششششششششش کجایی که جفتمونم اخراج شدیم !!!!
    10 دفعه گفتم جوون بیا بریم هی حرف این پیر دل شکسه رو پشت گوش انداختی.. حالا باید پاشم برم سربازی

مهدی جان..امروز رفتم دانشگاه برای تطبیق واحد، گفتن شما اجازه ثبت نام نداری !!! گفتن باید بری خیابون نجات اللهی -که اداره مرکزی پیام نور اونجاست- بپرسی تا برات کمیسیون تشکیل بدن، اگه OK دادن یه نامه میاری ثبت نامت می کنیم !!! در غیر این صورت خداحافظ
    با این توضیح که من مشروط درسم
    سلام

مگه تو نمیگی حذف ترم می کردی ؟

یعنی موقع امتحانات سر جلسه نمیرفتی و درسها را حذف می کردی ؟

اگه اینطوری باشه مشکلی وجود نداره . من دوستام خیلی هاشون این طوری کردن . واحد گرفتن اما دیدن نتونستن بخونند رفتن و همه را حذف کردن و غیبت موجه زدن .

اما اگه واحد بگیری و بدون موجه کردن سر جلسه نری این شاید برات مشکل ایجاد کنه .

اما از ترم پیش یک قانونی اومد ( البته توی دانشگاه ما این قانون انجام شد) که هر کی سر هر جلسه امتحانی که نره خودشون اون درس را براشون حذف می کنند . و خود به خود غیبت موجه می شه .

ببین اونای که توی دانشگاه پیام نور هستند بعضی وقتها ***** شعر زیاد میگن
    موفق باشی

4. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

ما از ترم پیش یک قانونی اومد ( البته توی دانشگاه ما این قانون انجام شد) که هر کی سر هر جلسه امتحانی که نره خودشون اون درس را براشون حذف می کنند . و خود به خود غیبت موجه می شه .
    واقعا خسته نباشن! یعنی این قانون نبود کلا قبلش؟×!×!$@%$%

در این که شک نیست
    خوده دانشگاش هم از این ستاره ها: * زیاد داره پس و پیش!!!

ولی سره اسکل بازیه اینا همین درد سر اینا پیش میاد دیگه و الکی چند روزی مردم رو از کار و زندگی میندازن

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

واقعا خسته نباشن! یعنی این قانون نبود کلا قبلش؟×!×!$@%$%

در این که شک نیست
    خوده دانشگاش هم از این ستاره ها: * زیاد داره پس و پیش!!!

ولی سره اسکل بازیه اینا همین درد سر اینا پیش میاد دیگه و الکی چند روزی مردم رو از کار و زندگی میندازن
    راستش توی دانشگاه ما قبلا هر کی نمیخواست بره سر جلسه امتحان و نخونده بود 10 دقیقه دیر میرفت سر جلسه امتحان بعدش میرفت و یک برگه پر میکیرد که دیر سرجلسه رسیده و اون درس را براش حذف می کردن .

اما این قانونی که توی پست بالایی گفتم سال پیش اومد که دیگه نیازی نیست بری و برگه پر کنی خودشون حذف می کنند .

تازه توی دانشگاه پیام نور مشروطی معنی نداره . هر چند ترم هم مشروط بشی مشکلی پیش نمیاد .

اگه هم شما نرفتین درس را حذف کنید نهایتش اینه که همه اون درسها را به شما صفر میدن . هیچ حقی بابت اخراج شما از دانشگاه ندارند .

همون طور که گفتم اونایی که توی دانشگاه پیام نور کار میکنند از هیچی سر در نمیارن و همین طوری الکی برای اینکه شما را از سرشون واکنند میگن برو فلان جا .

موفق باشی

7. 2 کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مگه تو نمیگی حذف ترم می کردی ؟

یعنی موقع امتحانات سر جلسه نمیرفتی و درسها را حذف می کردی ؟
    دقیقا همین کارو میکردم..من و داریوش با هم مرداد 87 امتحان دادیم و تو پیام قبول شدیم.. البته من مشروط درس شدم در مورد داریوش اطلاعی ندارم ..یعنی نتونستم همه درسای دوره دانش پذیری رو پاس کنم. ظاهرا یه قانونی وجود داره که کسانی که مشروط درس شدن نهایتا دو ترم وقت دارن اون درسا رو پاس کنن در غیر اینصورت دیگه دانشجو محسوب نمیشن..درسته ؟
    من از مهر 87 که ترم اول دانشجوییم محسوب میشه تا الان (در کل دو ترم) فقط ثبت نام کردم و پول واریز کردم و سر هیچ کلاسی هم نرفتم و در نهایت همه امتحانات رو هم نرفتم سر جلسه

اگه اینطوری باشه مشکلی وجود نداره . من دوستام خیلی هاشون این طوری کردن . واحد گرفتن اما دیدن نتونستن بخونند رفتن و همه را حذف کردن و غیبت موجه زدن .

اما اگه واحد بگیری و بدون موجه کردن سر جلسه نری این شاید برات مشکل ایجاد کنه .

اما از ترم پیش یک قانونی اومد ( البته توی دانشگاه ما این قانون انجام شد) که هر کی سر هر جلسه امتحانی که نره خودشون اون درس را براشون حذف می کنند . و خود به خود غیبت موجه می شه .

موفق باشی
    دیروز که با مسئول جدید آموزش صحبت میکردم (سرش شلوغ نبود-خیلی هم خوب برخورد کرد) گفت شما عملا نمی تونی ثبت نام کنی چون دو ترم مهلتی که داشتی رد شده و هیچ درسی رو هم پاس نکردی..برای اینکه مطمئن بشه رفت پیش رئیس دانشگاه دوباره اومد گفت ایشون هم همینو گفته
    باید بری مرکز-اونجا هم بعید می دونم کمیسیون تشکیل بدن اما نا امیدت نمیکنم !!

حالا اگه کسی از دوستان گذرش به مرکز افتاد اگه بپرسه که خیال هه راحت میشه

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دهه! پسر چرا شایعه میدی!
    از مادر زاده نشده کسی که منو اخراج کنه!×!

...

حالا شاید یه نفر از حساب کتابام در رفته باشه!×! زاده شده باشه

چه شده است حالا؟
    بابا اینا هم دلشون خوشه ها
    این بچه بازی ها چیه در میارن!×!

راستشو بگو برار من نبودم رفتی با رفیقای ناباباب و روفوضه گشتی همچین شد؟

من خیلی حس و حال داشته باشم باید یه سر برم ولایت بلکه تابستونی این مقاومت مصالح رو بعد از 4 بار ورداشتن ترمه 8 ای بگیرم بره!
    همونی که از حساب کتابات در رفته کار داده دستمون دیگه
    فعلا که جفتمون اخراجی محسوب میشیم دیگه کم کم باید بریم با همون رفوضه ها رفیق شیم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بچه ها اگه در دومین ترم دانشپذیری از 5 درس 4 درس رو قبول بشیم ایا می تونیم ادامه بدیم یا نه ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بچه ها اگه در دومین ترم دانشپذیری از 5 درس 4 درس رو قبول بشیم ایا می تونیم ادامه بدیم یا نه ؟
    والا طبق قانون شما در طول این دوترم (اوایل فکر کنم یه ترم وقت می دادن الان شده دو ترم) باید تمام درسهای دانش پذیری رو پاس کنی..حالا اگه فقط یدونه مونده باشه بعید می دونم گیر بدن

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

دقیقا همین کارو میکردم..من و داریوش با هم مرداد 87 امتحان دادیم و تو پیام قبول شدیم.. البته من مشروط درس شدم در مورد داریوش اطلاعی ندارم ..یعنی نتونستم همه درسای دوره دانش پذیری رو پاس کنم. ظاهرا یه قانونی وجود داره که کسانی که مشروط درس شدن نهایتا دو ترم وقت دارن اون درسا رو پاس کنن در غیر اینصورت دیگه دانشجو محسوب نمیشن..درسته ؟
    من از مهر 87 که ترم اول دانشجوییم محسوب میشه تا الان (در کل دو ترم) فقط ثبت نام کردم و پول واریز کردم و سر هیچ کلاسی هم نرفتم و در نهایت همه امتحانات رو هم نرفتم سر جلسه

دیروز که با مسئول جدید آموزش صحبت میکردم (سرش شلوغ نبود-خیلی هم خوب برخورد کرد) گفت شما عملا نمی تونی ثبت نام کنی چون دو ترم مهلتی که داشتی رد شده و هیچ درسی رو هم پاس نکردی..برای اینکه مطمئن بشه رفت پیش رئیس دانشگاه دوباره اومد گفت ایشون هم همینو گفته
    باید بری مرکز-اونجا هم بعید می دونم کمیسیون تشکیل بدن اما نا امیدت نمیکنم !!

حالا اگه کسی از دوستان گذرش به مرکز افتاد اگه بپرسه که خیال هه راحت میشه
    من از این قانون ها سر در نمیارم . یعنی اصلا همچین چیزهایی وجود نداشت

اکثر همکلاسیهام 6 یا 7 ترم مشروط شدن ولی اتفاقی واسشون نیفتاده .

یا یک ترم کامل درسها را رفتن و حذف کردن بازم اتفاقی براشون نیفتاده .

حتی بعضی ها یک درس را ممکنه 5 بار گرفته باشن و افتاده باشن بازم اتفاقی براشون نیفتاده .

همون طور که گفتم توی پیام نور مشروطی معنی نداره . یعنی اصلا سقف مشروطی ندارن . به خاطر همین اگه کسی هیچ درسی را سر جلسه نره نهایتش دروس را بهش صفر میدن و اونم مشروط می شه .

البته شاید چون شما فراگیر هستید همچین قانونهایی دارید . یا این قانون شاید برای ورودی های جدید هستش .

اخراج از دانشگاه را بعید میدونم .

اینا را به این دلیل گفتم که یکی از همکلاسیهام کارمند بانک بود و وقتی که ما ترم 7 بودیم اون هنوز ترم یک بود . یعنی 3 سال فقط ترم یک را میخوند . چون همش واحد برمیداشت و می افتاد . اخرش هم بنده خدا رفت و تغییر رشته داد . اما هرگز بهش نگفتن تو اخراجی .

انشالله که مشکلی پیش نمیاد .

موفق باشید

13. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من از این قانون ها سر در نمیارم . یعنی اصلا همچین چیزهایی وجود نداشت

اکثر همکلاسیهام 6 یا 7 ترم مشروط شدن ولی اتفاقی واسشون نیفتاده .

یا یک ترم کامل درسها را رفتن و حذف کردن بازم اتفاقی براشون نیفتاده .

حتی بعضی ها یک درس را ممکنه 5 بار گرفته باشن و افتاده باشن بازم اتفاقی براشون نیفتاده .

همون طور که گفتم توی پیام نور مشروطی معنی نداره . یعنی اصلا سقف مشروطی ندارن . به خاطر همین اگه کسی هیچ درسی را سر جلسه نره نهایتش دروس را بهش صفر میدن و اونم مشروط می شه .

البته شاید چون شما فراگیر هستید همچین قانونهایی دارید . یا این قانون شاید برای ورودی های جدید هستش .

اخراج از دانشگاه را بعید میدونم .

اینا را به این دلیل گفتم که یکی از همکلاسیهام کارمند بانک بود و وقتی که ما ترم 7 بودیم اون هنوز ترم یک بود . یعنی 3 سال فقط ترم یک را میخوند . چون همش واحد برمیداشت و می افتاد . اخرش هم بنده خدا رفت و تغییر رشته داد . اما هرگز بهش نگفتن تو اخراجی .

انشالله که مشکلی پیش نمیاد .

موفق باشید
    ممنون مهدی جان
    نکته اساسی اینه که اون دوستانی که می فرمایید چند بار مشروط شدن یا افتادن، اونا هم مثل ما مشروط درس با مشروط معدل بود و نتونستن درساشون رو پاس کنن یا در طول دوره مشروط می شدن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •