تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 209 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 2084

نام تاپيک: گفتگوی آزاد موتور سیکلت

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

تقدیر میکنم از تمامی دوستانی که در این تاپیک زحمت میکشن و پاسخ کاربران رو میدن.

واقعا ممنون.

تاپیک موتور سیکلت مهم شد.

2. 4 کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با تشکر از برادر فرشاد عزیز

تعمیرکار نمایندگی باجاج می گفت برای سفرهای طولانی و مدت زیاد کارکرد باید روغن کامیون تو موتور بریزیم ! حالا من که کاسترول مخصوص موتور می ریزم باتوجه به مدل موتورم اما شما امتحان کنید روی پالس و پولسار اگر جواب داد ما هم بریم 20 لیتری بخریم

با توجه به دمای غیر قابل تحمل نقاط مرکز و جنوب ایران - تهران 40 درجه - پیشنهاد می کنم از این گیره های لیوان بخرید و یه ظرف آب همیشه دم دستتون باشه . پشت چراغ قرمز چشماتون سیاهی نره دیروز یجا دیدم ارزونم هستند

کسایی که مثل من قصد امتحان شهری موتورسیکلت رو دارند و موتورشون با سی.جی خیلی فرق داره می تونند از ساعت 1 تا 4 بعدالظهر روزهای شنبه و یکشنبه برای تمرین به محل آزمونها مراجعه کنند در ازای مبلغ 500 تومان یه دور با شترهای امتحان بزنند تا دستشون گرم بشه . برای کم کردن استرس هم خوبه

پشت گواهینامه یکی دیدم نوشته بود :
    200 تا 250 سی.سی
    و یک گزینه دیگه هم 400 سی.سی بود . کسی می دونه اینها چیه و چطور به افراد تعلق می گیره . آیا مربوط به فدراسیون یا هیئات موتورسواریه ؟
    تنکس

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

10

این هم چندتا عکس از بهترین موتوسیکلت دنیا BMW . , واسه عشق موتورها .
    کی میشه ما هم از اینها سوار شیم

[

5. این کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با تشکر از برادر فرشاد عزیز

تعمیرکار نمایندگی باجاج می گفت برای سفرهای طولانی و مدت زیاد کارکرد باید روغن کامیون تو موتور بریزیم ! حالا من که کاسترول مخصوص موتور می ریزم باتوجه به مدل موتورم اما شما امتحان کنید روی پالس و پولسار اگر جواب داد ما هم بریم 20 لیتری بخریم

با توجه به دمای غیر قابل تحمل نقاط مرکز و جنوب ایران - تهران 40 درجه - پیشنهاد می کنم از این گیره های لیوان بخرید و یه ظرف آب همیشه دم دستتون باشه . پشت چراغ قرمز چشماتون سیاهی نره دیروز یجا دیدم ارزونم هستند

کسایی که مثل من قصد امتحان شهری موتورسیکلت رو دارند و موتورشون با سی.جی خیلی فرق داره می تونند از ساعت 1 تا 4 بعدالظهر روزهای شنبه و یکشنبه برای تمرین به محل آزمونها مراجعه کنند در ازای مبلغ 500 تومان یه دور با شترهای امتحان بزنند تا دستشون گرم بشه . برای کم کردن استرس هم خوبه

پشت گواهینامه یکی دیدم نوشته بود :
    200 تا 250 سی.سی
    و یک گزینه دیگه هم 400 سی.سی بود . کسی می دونه اینها چیه و چطور به افراد تعلق می گیره . آیا مربوط به فدراسیون یا هیئات موتورسواریه ؟
    تنکس
    پشت گواهینامه منکه چیزی ننوشته.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

منظورم گواهینامه های جدید بود رایان جان . عکس خودرو های مختلف رو کشیده و جلوی اونهاییکه مجازید تیک زده . تو موتورسیکلت یجا نوشته بین 200 تا 250 سی.سی و یکیم 400 سی.سی البته مال هیچ کس رو ندیدم که 400 سی.سی اون تیک داشته باشه

8. این کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hossein_dig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

پيش فرض

من گواهینامه ماشینم کامپیوتریه و موتور صورتی (جدا گرفتم) پشتش (ماشین .کامپیوتری) همچین چیزای نوشته و ولی من پرسیدم گفتن کسای که با عینک امتحان میدن باید زیر 200 سی سی سوارشن بقیه بالای 200 سی سی(پشت این گواهی نامه کامپیوتری یکم گنگه ؟!)
    الف 2 داره که نوشته بزرگتر مساوی 200 (بدون قید وزن)
    الف 3 نوشته کمتر از 200 و بزرگتر از 400 کیلو ؟!
    ولی تو گواهی نامه موتور هیچی از سی سی و وزن نزده فقط گفته با وسیله 2 یا 3 چرخ میتونی رانندگی کنی
    اگه شما عینک استفاده نمیکنین نگران نباشین
    ولی بازم سوال کنید . این مملکت هر روز یه برنامه جدید داره

10. 3 کاربر از hossein_dig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

14 vergilreza

سلام من می خواستم یه ویو بخرم یه تومن هم بول دارم کسی می تونه در مورد این موتور اطلاعت بیشتری به من بده
    ممنون میشم دوستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid.shiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان و پیشکسوتان
    من یه موتور بدون کلاچ 125 طرح ویو با برند احسان دارم خدایش بد نیست مدل 87 هست بغیر از لاستیک و روغن هیچ خرجی رو دستم نزاشته یه بار هم باطری (باهاش دوبار هم یه بچه زمینی رفتم)
    اما حالا کم کم احساس میکنم داره دندون عقلش در میاد!(اما هنوز رو پا هستا 100 تا رو میرم باهاش)
    میخوام ردش کنم و قصد دارم پیشرو بردارم از همین طرح ویو
    مدلهای دیگه هم فعلا توی شیراز احسان پیشرو کویر و اگر اشتب نکنم دلفین گیر میاد
    موتور خودم رو 400 ور میدارن
    تا 400-430 هم میتونم بگذارم و 400 تومن پول موتورم جمعا 800-830
    احسان سری جدیدش توی بازار دیدم کایتش شده به ضخامت کاغذ! باقی هم همین هستن...
    حالا کدوم یکی از این برندها بهتره؟

نظرتون با یه سرویس موتوری و کاربراتور و اینا چیه؟ که نگهش دارم؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام دوستان و پیشکسوتان
    من یه موتور بدون کلاچ 125 طرح ویو با برند احسان دارم خدایش بد نیست مدل 87 هست بغیر از لاستیک و روغن هیچ خرجی رو دستم نزاشته یه بار هم باطری (باهاش دوبار هم یه بچه زمینی رفتم)
    اما حالا کم کم احساس میکنم داره دندون عقلش در میاد!(اما هنوز رو پا هستا 100 تا رو میرم باهاش)
    میخوام ردش کنم و قصد دارم پیشرو بردارم از همین طرح ویو
    مدلهای دیگه هم فعلا توی شیراز احسان پیشرو کویر و اگر اشتب نکنم دلفین گیر میاد
    موتور خودم رو 400 ور میدارن
    تا 400-430 هم میتونم بگذارم و 400 تومن پول موتورم جمعا 800-830
    احسان سری جدیدش توی بازار دیدم کایتش شده به ضخامت کاغذ! باقی هم همین هستن...
    حالا کدوم یکی از این برندها بهتره؟
    نظرتون با یه سرویس موتوری و کاربراتور و اینا چیه؟ که نگهش دارم؟
    نگهش ندار.ردش کن بره.پیمونه عمرش پر شده.اگر نگهش داری باید یواش یواش منتظر خرجهای بیشتر باشی.
    من از دوستانی که مثل شما اهل موتورهای طرح ویو هستند شنیدم که از پیشرو بیشتر راضی بودند.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    از وقتی اینجا مهم شده چرا خلوت تر شده ؟!
    دیروز عصر رفتم بیرون کاری داشتم . چشمتون روز بد نبینه . کلید به چه کلفتی موقع ای که خود بخود شکست ! یعنی من فرمون رو قفل کرده بودم . بعد که داشتم جای جک رو درست می کردم دیدم کلید افتاد رو زمین .
    برش داشتم دیدم نصفش داخل قفل فرمون گیر کرده . حالا موتور منم که با دنده زدن روشن نمی شه . فقط پت-پت می کرد . به هزار بدبختی رسیدم به کلید سازی . اونم یه آدم ابله . نه کلیدش رو بلد بود بساز . می گفت با همین نصفه کلید مگه نمی تونی روشنش کنی .
    نزدیک بود سوئیچ موتور رو بشکنه !
    خلاصه که مکافاتیست .

من موندم تو ایران چرا مردم اینقدر به موتورسوار بی احترامند ؟!
    هی از پشت بوق می زنه سر چراغ قرمز . از پشت چسبونده به 30 سانتیه موتورم تو ترافیک . انگار حالا فاصله ای کمتر بشه ما زودتر به آخر خیابون می رسیم ! ملت دیوانه ان تو رانندگی . کامیونه سر چراغ قرمز شریعتی داد می زد برو یکم جلو من دور U بزنم سر چهار راه . منو فرستاد تو دل ماشینایی که می اومدن تا خودش غیر قانونی دور بزنه !

رفته بودم . پارک . یه پسر سربازی جلوم رو گرفت می گه : شرمنده ! مجردا رو نمی ذارن بیان تو . می گم برم دسته یه فاحشه رو بگیرم بیام تو پارک مشکل شرعی شما حل می شه ؟ همه این دختر پسرای موتور سوار محرم هم هستن ؟ اونم من با این ریخت و قیافه ام که بهمچی می خوره الا ...

خلاصه موتور سواری ماجراهایی داره تو این کشور

15. این کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •