تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 288 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 2871

نام تاپيک: ✔ تاپیک جامع مباحث مرتبط با کارشــناســی ارشـــد

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

کارت ورود به جلسه آزمون ارشد آزاد 92 رو چه موقعی توزیع میکنند...؟

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

سلام

کارت ورود به جلسه آزمون ارشد آزاد 92 رو چه موقعی توزیع میکنند...؟
    سلام
    حدودا یه هفته قبل از آزمون مثل اینکه

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

ما سر حرفمون بودیم اینم از گل
    اقا اون قسمت اول گفتید زیر 100 احیانا..منظورتون 1000 بود دیگه؟؟؟ چون 100 نفر اول که ادم باید نابغه باشه!! خیلی سخت می شه که!

اقا من واقعا ناامید شدم ... می تونم رتبمو تا 3000 هم برسونم ولی بیشتر از اون یعنی باید 2-3 سال پشت کنکور بمونم
    مرسی
    نه، منظورم همون زیر 100 بود چون افراد رو با رتبه هاشون می شناختم و ترتیب رو می دونستم
    کنکور ارشد اونقدرا هم سخت نیست - نسبت به کنکور کارشناسی اصلا سخت نیست و لم هم داره
    تلاش کنید و از هم رشته ای های خودتون که رتبه خوب آورده اند بپرسید که چطور عمل کرده اند که رتبه شان خوب شده، حتما موفق می شوید

4. این کاربر از zahedy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

1: تعدادی از دوستان با دیدن کلمه مجاز بسیار خوشحال شدن و فکر میکنن که دیگه قبول شدن ولی اینطور نیست...... دوستان اینو بدونید پذیرش هر رشته در کشور از نصف تعدا افراد مجاز هم کمتره پس گول مجاز شدن رو نخورید و برید دنبای ظرفیت پذیرش رشته خودتون تو سال گذشته..... به طور مثال براتون بگم رشته من آخرین رتبه مجاز رو زده حدودا 5000 ولی در عمل روزانه و شبانه 300 نفر و در کل دانشگاه ها 600 نفر پذیرش داره و رشته های دیگه هم به این صورته........

2: هر سه سوال غلط یک سوال درست رو از بین میبره و یا به عبارتی درصد منفی داره و این درصد هم به تعداد سوالات هر درس بستگی داره به طور مثال اگر درسی 30 سوال داشته باشه هر سوال درست حدودا 3 درصد داره و هر سوال غلط حدودا منفی یک درصد....

6. 4 کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه TURBO_BOY2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

کسی رتبه آخرین فرد پذیرش شده رو تو دانشگاههای مختلف داره؟
    الان چطور انتخاب رشته کنیم؟

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

کسی میدونه شهریه ارشد حقوق بین الملل دانشگاه آزاد چقدره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مرسی
    نه، منظورم همون زیر 100 بود چون افراد رو با رتبه هاشون می شناختم و ترتیب رو می دونستم
    کنکور ارشد اونقدرا هم سخت نیست - نسبت به کنکور کارشناسی اصلا سخت نیست و لم هم داره
    تلاش کنید و از هم رشته ای های خودتون که رتبه خوب آورده اند بپرسید که چطور عمل کرده اند که رتبه شان خوب شده، حتما موفق می شوید
    اتفاقا پرسیدم همشون بدون استثنا مجاز شدن و اصلا هم نخونده بودن و با علم اللهی به این موفقیت های رسیدن با رتبه های 2000 هزارو اینا طبق ادعای خودشون ...فقط نمی دونم چرا معدل من که چند نمره از همشون بیشتره ترازم شده نزدیک 7000 هزار ... نمی دونم نظر شما چیه ...
    من که ازاد رو می رم خیلی ناامید شدم ... نمی دون مشکل از چی هست

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

اتفاقا پرسیدم همشون بدون استثنا مجاز شدن و اصلا هم نخونده بودن و با علم اللهی به این موفقیت های رسیدن با رتبه های 2000 هزارو اینا طبق ادعای خودشون ...فقط نمی دونم چرا معدل من که چند نمره از همشون بیشتره ترازم شده نزدیک 7000 هزار ... نمی دونم نظر شما چیه ...
    من که ازاد رو می رم خیلی ناامید شدم ... نمی دون مشکل از چی هست
    کنکور اندکی قلق هم داره که با شرکت تو آزمونهای آزمایش دستتون میاد اما من منظورم این بود که مثلا از رتبه 50 رشته تون بپرسید چطور درس خونده - وگرنه اون عبارات رو تقریبا همه می گن !
    من 91 کنکور دادم و با ضرایب اون موقع مشخص بود که اگه 2 تا درس رو درصد خوب بزنید (بالای 40 الی 50 درصد) رتبه مون تو رشته مون زیر 300 میشه . این خیلی بهتره از مثلا همه درسا رو 15 درصد زدن هست چون در حالت بالا شما خارج از میانگین می باشید اما اگه همه رو 15 درصد بزنید شبیه خیلی ها هستین

11. این کاربر از zahedy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

کنکور اندکی قلق هم داره که با شرکت تو آزمونهای آزمایش دستتون میاد اما من منظورم این بود که مثلا از رتبه 50 رشته تون بپرسید چطور درس خونده - وگرنه اون عبارات رو تقریبا همه می گن !
    من 91 کنکور دادم و با ضرایب اون موقع مشخص بود که اگه 2 تا درس رو درصد خوب بزنید (بالای 40 الی 50 درصد) رتبه مون تو رشته مون زیر 300 میشه . این خیلی بهتره از مثلا همه درسا رو 15 درصد زدن هست چون در حالت بالا شما خارج از میانگین می باشید اما اگه همه رو 15 درصد بزنید شبیه خیلی ها هستین
    ممنون .دیگه چیکار می شه کرد واقعا فکر اینکه مجاز نشم رو اصلا نمی کردم .احساس می کردم 30 دصد تخصصی زدم. 8 درصد زده بودم راجب تست ها تو جلسه مطمئن بودم تو کتاب اینارو خوندم و می دونم.خیلی برام عجیبه ...کاش این لامصب رو بردارن یک سال بشینم پا کنکور ...خیلی بی ایندس ..فکر کنم باید رو گذینه کار و یا ادامه خارج کشور فکر کنم .ازاد رو هر جوری فکر می کنم ارزش نداره

حـــــرفـه ای kvhsade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

سلام لینک انتخاب رشته اینترنتی کارشناسی ارشد کی فعال میشه؟تا الان که خبری نیست یا من ندیدم؟
    با تشکر

14. این کاربر از kvhsade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •