سلام
کارت ورود به جلسه آزمون ارشد آزاد 92 رو چه موقعی توزیع میکنند...؟
سلام
کارت ورود به جلسه آزمون ارشد آزاد 92 رو چه موقعی توزیع میکنند...؟
سلام
حدودا یه هفته قبل از آزمون مثل اینکه
مرسی
نه، منظورم همون زیر 100 بود چون افراد رو با رتبه هاشون می شناختم و ترتیب رو می دونستم
کنکور ارشد اونقدرا هم سخت نیست - نسبت به کنکور کارشناسی اصلا سخت نیست و لم هم داره
تلاش کنید و از هم رشته ای های خودتون که رتبه خوب آورده اند بپرسید که چطور عمل کرده اند که رتبه شان خوب شده، حتما موفق می شوید
1: تعدادی از دوستان با دیدن کلمه مجاز بسیار خوشحال شدن و فکر میکنن که دیگه قبول شدن ولی اینطور نیست...... دوستان اینو بدونید پذیرش هر رشته در کشور از نصف تعدا افراد مجاز هم کمتره پس گول مجاز شدن رو نخورید و برید دنبای ظرفیت پذیرش رشته خودتون تو سال گذشته..... به طور مثال براتون بگم رشته من آخرین رتبه مجاز رو زده حدودا 5000 ولی در عمل روزانه و شبانه 300 نفر و در کل دانشگاه ها 600 نفر پذیرش داره و رشته های دیگه هم به این صورته........
2: هر سه سوال غلط یک سوال درست رو از بین میبره و یا به عبارتی درصد منفی داره و این درصد هم به تعداد سوالات هر درس بستگی داره به طور مثال اگر درسی 30 سوال داشته باشه هر سوال درست حدودا 3 درصد داره و هر سوال غلط حدودا منفی یک درصد....
کسی رتبه آخرین فرد پذیرش شده رو تو دانشگاههای مختلف داره؟
الان چطور انتخاب رشته کنیم؟
کسی میدونه شهریه ارشد حقوق بین الملل دانشگاه آزاد چقدره؟
اتفاقا پرسیدم همشون بدون استثنا مجاز شدن و اصلا هم نخونده بودن و با علم اللهی به این موفقیت های رسیدن با رتبه های 2000 هزارو اینا طبق ادعای خودشون ...فقط نمی دونم چرا معدل من که چند نمره از همشون بیشتره ترازم شده نزدیک 7000 هزار ...نمی دونم نظر شما چیه ...
من که ازاد رو می رم خیلی ناامید شدم ... نمی دون مشکل از چی هست
کنکور اندکی قلق هم داره که با شرکت تو آزمونهای آزمایش دستتون میاد اما من منظورم این بود که مثلا از رتبه 50 رشته تون بپرسید چطور درس خونده - وگرنه اون عبارات رو تقریبا همه می گن !
من 91 کنکور دادم و با ضرایب اون موقع مشخص بود که اگه 2 تا درس رو درصد خوب بزنید (بالای 40 الی 50 درصد) رتبه مون تو رشته مون زیر 300 میشه . این خیلی بهتره از مثلا همه درسا رو 15 درصد زدن هست چون در حالت بالا شما خارج از میانگین می باشید اما اگه همه رو 15 درصد بزنید شبیه خیلی ها هستین
ممنون .دیگه چیکار می شه کرد واقعا فکر اینکه مجاز نشم رو اصلا نمی کردم .احساس می کردم 30 دصد تخصصی زدم. 8 درصد زده بودمراجب تست ها تو جلسه مطمئن بودم تو کتاب اینارو خوندم و می دونم.خیلی برام عجیبه ...کاش این لامصب رو بردارن یک سال بشینم پا کنکور ...خیلی بی ایندس ..فکر کنم باید رو گذینه کار و یا ادامه خارج کشور فکر کنم .ازاد رو هر جوری فکر می کنم ارزش نداره
سلام لینک انتخاب رشته اینترنتی کارشناسی ارشد کی فعال میشه؟تا الان که خبری نیست یا من ندیدم؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)