تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 905 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177227627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

داره خودمونی میشه Hamid_pro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با یه پیچ گوشتی دو سو اینکارو میکنن.

بهتره بری کلیدسازی راهنماییت کنن.

SD هست یا هاچ بک؟

برو چند تا کلید سازی حسابی پرس و جو کن ... نذار سرت کلاه بره ها ! حواست باشه
    هاچ بکه، پرس و جوی چی؟ یعنی تعمیر میشه و تعویض نمی خواد؟ طوری هست که خودم بتونم بازش بکنم یا ...
    کسی از هزینش خبر داره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

یه دفعه صندوق عقبم گیر کرده بود باز نمی شد ، از یه نفر پرسیدم گفت دستتو بنداز زیر در صندوق عقب ،یه چند بار یواش بده بالا بعد یه دفعه محکم درو بکش بالا
    من اینکارو کردم درست شد حالا نمیدونم 206 هم میشه یا نه ،زیر صندوق پرشیا یه ذره جا هست که میشه دستتو بذاری زیرش

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بچه ها من 405 2000 دارم داخل شهر 100 کیلومتر 19 لیتر میسوزونه.یه جارفتم درست کنم کاربراتو شست درست نشد یه جا دیگه رفتم سوزن بنزین رو عوض کرد کلی پول ازم گرفت مصرف که درست نشد هیچ شتاب ماشین هم پایین اومد و بعد رفتم همون سوزن قبلی رو گذاشتم.خواهشا راهنمایی کنین چی کار کنم؟

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

11

هاچ بکه، پرس و جوی چی؟ یعنی تعمیر میشه و تعویض نمی خواد؟ طوری هست که خودم بتونم بازش بکنم یا ...
    کسی از هزینش خبر داره؟
    پرس و جو از این بابت که اگر بخوای سوئیچی بشه و با همون کلید خود ماشین باز بشه ، حدود 150 تومن هزینه داره.
    ولی شاید بتونی با 15-20 تومن ، یه قفلی بندازی که کلیدش فرق داشته باشه .
    درست کردنش کار شما نیــست. باید بری کلید سازی.

برای اطرافیان من بارها و بارها پیش اومده. 206 رفیقم رو در سمت شاگردش رو خریاب کردن. دیدیم 145 تومن هزینه داره ، ولش کرده به امان خدا! همونجوری خراب مونده!

بچه ها من 405 2000 دارم داخل شهر 100 کیلومتر 19 لیتر میسوزونه.یه جارفتم درست کنم کاربراتو شست درست نشد یه جا دیگه رفتم سوزن بنزین رو عوض کرد کلی پول ازم گرفت مصرف که درست نشد هیچ شتاب ماشین هم پایین اومد و بعد رفتم همون سوزن قبلی رو گذاشتم.خواهشا راهنمایی کنین چی کار کنم؟
    کلا"2000 مصرفش زیاده! شما شمع های ماشین رو عوض کردی؟ ماشینت کلا چند تا راه رفته؟ فیلتر هوا رو تعویض کردی؟
    سیم گاز و سیم ترموستات مشکلی ندارن؟ یه تنظیم موتور ببر ببین چــی میگه.

5. 2 کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

افزایش مصرف سوخت به خیلی چیز ها ربط نداره و این جوری کسی نمیتونه دقیق بگه مشکل از کجاست. بهتره تمام تغیراتی که بعد از بالا رفتن مصرف سوخت به وجود اومده رو بیان کنید و یا به یه مکانیک حرفه ای نشون بدید.
    Last edited by dash_mehdi; 14-02-2012 at 00:35. دليل: تبدیل داره بـــه نداره

7. این کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

افزایش مصرف سوخت به خیلی چیز ها ربط داره و این جوری کسی نمیتونه دقیق بگه مشکل از کجاست. بهتره تمام تغیراتی که بعد از بالا رفتن مصرف سوخت به وجود اومده رو بیان کنید و یا به یه مکانیک حرفه ای نشون بدید.
    پرس و جو از این بابت که اگر بخوای سوئیچی بشه و با همون کلید خود ماشین باز بشه ، حدود 150 تومن هزینه داره.
    ولی شاید بتونی با 15-20 تومن ، یه قفلی بندازی که کلیدش فرق داشته باشه .
    درست کردنش کار شما نیــست. باید بری کلید سازی.

برای اطرافیان من بارها و بارها پیش اومده. 206 رفیقم رو در سمت شاگردش رو خریاب کردن. دیدیم 145 تومن هزینه داره ، ولش کرده به امان خدا! همونجوری خراب مونده!

کلا"2000 مصرفش زیاده! شما شمع های ماشین رو عوض کردی؟ ماشینت کلا چند تا راه رفته؟ فیلتر هوا رو تعویض کردی؟
    سیم گاز و سیم ترموستات مشکلی ندارن؟ یه تنظیم موتور ببر ببین چــی میگه.
    درسته مصرفش زیاده ولی نه در این حد.یه ماشین نشسته بودم طرف ماشینش 2000 بود پرسیدم چند میسوزونی گفت داخل شهر 12-11.گفت قبلا 18 میسوزوندم بعد دقیق یادم نیست چیه هوا یا اکسیژن رو عوض کرد که پارسال خرید 39 تومان.اون چیه؟
    فیلتر هوا که میگین همینیه که تعویض روغنی عوض میکنه و قیمتش حدودا 4 تومانه؟اگه این باشه بله هر 3 بار روغن عوض میکنم یک بار عوض میکنم.
    ماشین مدل 78 هست و کلا 278000 تا راه رفته.از کجا بدونم سیم گاز یا ترموستات مشکل ندارن؟

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درسته مصرفش زیاده ولی نه در این حد.یه ماشین نشسته بودم طرف ماشینش 2000 بود پرسیدم چند میسوزونی گفت داخل شهر 12-11.گفت قبلا 18 میسوزوندم بعد دقیق یادم نیست چیه هوا یا اکسیژن رو عوض کرد که پارسال خرید 39 تومان.اون چیه؟
    فیلتر هوا که میگین همینیه که تعویض روغنی عوض میکنه و قیمتش حدودا 4 تومانه؟اگه این باشه بله هر 3 بار روغن عوض میکنم یک بار عوض میکنم.
    ماشین مدل 78 هست و کلا 278000 تا راه رفته.از کجا بدونم سیم گاز یا ترموستات مشکل ندارن؟
    اول اینکه بهتره شما هر2 بار که روغن عوض میکنید 1 بار فیلتر عوض کنید و حتی بهتر اینه که با هر بار روغن عوض کردن فیلتر هوا هم عوض بشه.

مصرف سوخت ربطی به ترموستات و سیم گاز نداره.
    به احتمال 90 درصد مشکل از کاربراتور هست که بگین دقیق چک کنند.

10. این کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اول اینکه بهتره شما هر2 بار که روغن عوض میکنید 1 بار فیلتر عوض کنید و حتی بهتر اینه که با هر بار روغن عوض کردن فیلتر هوا هم عوض بشه.

مصرف سوخت ربطی به ترموستات و سیم گاز نداره.
    به احتمال 90 درصد مشکل از کاربراتور هست که بگین دقیق چک کنند.
    ببخشید فیلتر اولی که گفتین با دومی چه فرقی میکنه؟اولی واسه روغنه؟
    کاربراتور رو چک کنن چیزیش رو باید عوض کنن؟شتاب ماشین کم نمیشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

بچه ها 405 ن بلبرينگ چرخ جلو ميخونه . ميخوام بپرسم علتش چي هست كه اينطوري ميشه كه رعايت كنم دوباره خراب نشه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید فیلتر اولی که گفتین با دومی چه فرقی میکنه؟اولی واسه روغنه؟
    کاربراتور رو چک کنن چیزیش رو باید عوض کنن؟شتاب ماشین کم نمیشه؟
    نه دوست عزیز منظورم از فیلتر همون فیلتر هوا هست.
    کاربراتور هم اگه از نزدیک دیده باشین می دونید که چیز خیلی پیچیده ای هست.من دقیق نمی تونم بگم مشکل از چه قطعه ای هست.باید مکانیک ببینه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •