دیشب شارژ کردم!
درسته ورود به سایت کمی سخته ولی شدنی هست!
فقط باید خواست باشه لفط ندی زود بری شارژ کنی چون اگر چند ثانیه بی حرکت باشی به عنوان کاربر مهمان میشی! ( تایمرش خیلی دیگه مثلا خواسته امنیت بر قرار کنه )
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دیشب شارژ کردم!
درسته ورود به سایت کمی سخته ولی شدنی هست!
فقط باید خواست باشه لفط ندی زود بری شارژ کنی چون اگر چند ثانیه بی حرکت باشی به عنوان کاربر مهمان میشی! ( تایمرش خیلی دیگه مثلا خواسته امنیت بر قرار کنه )
همین بالایی که گفتم!
شماره حساب ، تو فایل زیر درج شده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خيلي امتحان كردم ؛شارز نمي كنه.شارز موقت هم نميده.
Last edited by رايانه; 30-03-2009 at 13:29.
من هر چي شماره فيش را وارد مي كنم ميگه كه تكراري هست.مشكل از كجاست؟ممنون
من اینطوری وارد شدم از اینترنت اکسپلورر استفاده کردم وارد 1844 که شدم اون عکس که 3 تا حرف توشه لود نشد روش رایت کلیک کردم show image رو زدم تا اومد بعدش با استفاده از tab بدون موس همه گزینه ها رو وارد کردم و وارد شد! بعد شماره فیش رو زدم گفت تو بانک نیست بعدش زنگ زدم گفتن باید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل کنی و تموم شد .
والا من یه بار با واریز وجه خواستم شارژ کنم که رسید رو فکس کردم، زنگ زدم به بخش فروش شماره رسید رو خوندم و شارژ کرد...
شما فکسش کن و زنگ بزن بخش فروش...
بهترین کار برای شما اینه که عابر بانک تهیه کنید و حساب اینترنتیش رو فعال کنید! باز در د سرش کمتره!
ممنون از راهنماييت.من 2 بار فكس كردم ولي خبري نيست.از صبح تا حالا هم زنگ مي زنم ولي كسي جواب نميده و همه اش مشغول هست.
چی بگم والا! سعیت رو بکن!
اگر نشد من جای تو بودم زنگ میزدم روابط عموم > معاونت!
ولی بهترین راه همون عابر بانک
ظاهرا اکثر دوستان با شارژ آسیاتک مشکل دارند. ولی نمیدونم چرا من خیلی راحت وارد اکانتم می شم و به راحتی هر چه تمام تر حسابم رو شارژ میکنم.
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)