تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 156 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 1558

نام تاپيک: ✔ فـــنـــی حـــرفـــه ای و کـــنـــکـــور کـــاردانـــی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اینم از امتحان دولتی ...
    من که سردردم در حد تیم ملی ...

منتظر نتایج هستیم ببینیم چی میشه ...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

1

سلام
    دوستان پاسال کنکور کاردانی شهریور بود اما امسال مرداد...امسالم فکر کردم شهریور برای همین از کنکور غقب موندم و زمانش اردیبهشت بوده.......آخه من کلی زحمت کشیدم تا امسال کنکور بدم........تلاش و زحماتم و از همه مهمتر آبروم تو فک و فامیل رفت....آخه چرا درست اطلاع رسانی نمی کنند....اخبار که نشد اول و آخر...

دوستان من یک سوال داشتم زمان ثیت نام کنکور فنی و حرفه ای گذشت!!!(چه دولتی و چه ازاد)من رشتم کامپیوتره.
    ایا میتونم بدون کنکور هم وارد دانشگاه علمی کاربردی شوم؟؟؟؟ایا هزینه اش از نسبت به کنکور زیاد تره؟؟؟؟و اینکه اینم باید آزمون بدم تا قبول شوم؟؟؟؟؟
    من با دیپلم کامپیوتر هم می تونم وارد رشته نرم افزار در دانشگاه پیام نور شوم یا باید پیش دانشگاهی را هم بخونم؟؟؟؟

من تو بازار فارکس هستم همین شغل اول و آخرم هستد...فقط یک مدرک لیسانس داشتم باشیم نگند بیسوادهست.....به قول دوستان ایندوره یک گواهینامه ب2 هم که بخوای بگیری میگه دیپلمت کو؟

راهنماییم کنید
    ممنون
    سلام دوست عزیز !
    جسارتاً شما دیپلم کامپیوتر دارید وکارتون با کامپیوتره ، یه سر نمیتونستید به سایت سنجش بزنید ؟! بلاخره گذشته ها گذشته دروس عمومی 3 سال متوسطه رو خوب بخونید و آبان ماه ثبت نام کنید و دی کنکور کاردانی ترمی علمی کاربردی بدید، انشاءالله که قبول میشید !
    موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز !
    جسارتاً شما دیپلم کامپیوتر دارید وکارتون با کامپیوتره ، یه سر نمیتونستید به سایت سنجش بزنید ؟! بلاخره گذشته ها گذشته دروس عمومی 3 سال متوسطه رو خوب بخونید و آبان ماه ثبت نام کنید و دی کنکور کاردانی ترمی علمی کاربردی بدید، انشاءالله که قبول میشید !
    موفق باشید
    سلام
    ممنون
    یعنی بازم می تونم کنکور بدم مگه زمانش نگرشت؟؟؟؟؟میشه تفاوت این نوع کنکور با کنکوری که مهلتش گدشت را بگید؟؟؟/
    و یک سوال دیگه این کنکورم که دی هست باید دیگه دفترچشو از مراکز بگیرم و از طریق اینترنت ثبت نام کنم؟؟؟(ببخیشد سوالات از پیش افتاده می پرسم اما من زیاد از کنکور پیز نمیدانم)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بله ميتونيد . فرقش اينه كه علمي كاربردي پولييه (300 تومن شهرييشه ) ميشه گفت نيمه دولتييه !
    از مراكز پست منظورتونه ؟ بله ميتونيد از پست دفترچه و كارت اعتباريش رو بخريد و از طريق سايت سازمان سنجش ثبت نام كنيد. راه ديگش هم دانلود دفترچه از سنجش و خريد اينترنتي كارت اعتباري ثبت نام از سايت سنجش هست ! مثل همه كنكور ها !
    براي راهنمايي بيشتر به تاپيك رو برو مراجعه كنيد :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشيد
    Last edited by Iranian boy10; 30-07-2011 at 14:47.

اگه نباشه جاش خالی می مونه A'khz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    apache server

پيش فرض

نتایج کی میاد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اواسط شهریور به بعد

اگه نباشه جاش خالی می مونه mghaffari49's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

تو اون پی‌دی‌اف ستجش نوشته "اعلام نتایج چند برابر ظرفیت و ... برای آزمون عملی".این آزمون عملی چیه دقیقاً؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه afshin50cent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NEW YORK CITY

پيش فرض

سلام! بی مقدمه قضیه کاردانی چیه؟ دو سال میخونی بعد کنکور میدی میری کارشناسی؟ 4 سال هم بعد از اینکه قبول شی باید بخونی برا لیسانس؟ اینجوره که خیلی سخته؟ بعد کلا رشته های کاردانی خوبا یا نه؟ این کنکورش خیلی سخته یا نه؟ اقا هرکی یه چیزی به ما میگه دمتون گرم اگه چیزی میدونید راهنمایی کنید مارو! کلا اگه کاردانی قبول شدیم بریم یا نه؟
    کلا چه فرقی بین مقاطع کاردانی با کارشناسی هست؟ یعنی از لحاظ درسا و سطح علمی و این حرفا! مدرکی که بعد از 4 سال میگیرین اسم لیسانس هست یا نه روش؟ بعد برا ارشد کاردانی ها میتونن تو ارشد دولتی دانشگاههای تهران شرکت کنند یا نه؟ این کنکوری که بعد از 2 سال از کاردانی شرکت میکنید سخته یا نه؟ یعنی منظورم اینه که خیلی سخته یا میشه یه کاراییش کرد! اونوقت دانشگاهاش جدا از دانشگاهای دیگن یا نه؟ چه دانشگاهایی کاردانی ارایه میدن؟ فقط غیر انتفاعی ها؟!ببخشید اگه سوالا بعضیاشون مسخرن یا غیر عادی یا کمی عجیب چون من هیچی نمیدونم از این چیزا میخواستم انتخاب رشته کنم به این اطلاعات نیاز داشتتم! اگه جواب بدین ممنون میشم و در اخر اینکه رشته های خوبی داره و میرزه بریم یا نه؟ مرسی!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام! بی مقدمه قضیه کاردانی چیه؟ دو سال میخونی بعد کنکور میدی میری کارشناسی؟ 4 سال هم بعد از اینکه قبول شی باید بخونی برا لیسانس؟ اینجوره که خیلی سخته؟ بعد کلا رشته های کاردانی خوبا یا نه؟ این کنکورش خیلی سخته یا نه؟ اقا هرکی یه چیزی به ما میگه دمتون گرم اگه چیزی میدونید راهنمایی کنید مارو! کلا اگه کاردانی قبول شدیم بریم یا نه؟
    کلا چه فرقی بین مقاطع کاردانی با کارشناسی هست؟ یعنی از لحاظ درسا و سطح علمی و این حرفا! مدرکی که بعد از 4 سال میگیرین اسم لیسانس هست یا نه روش؟ بعد برا ارشد کاردانی ها میتونن تو ارشد دولتی دانشگاههای تهران شرکت کنند یا نه؟ این کنکوری که بعد از 2 سال از کاردانی شرکت میکنید سخته یا نه؟ یعنی منظورم اینه که خیلی سخته یا میشه یه کاراییش کرد! اونوقت دانشگاهاش جدا از دانشگاهای دیگن یا نه؟ چه دانشگاهایی کاردانی ارایه میدن؟ فقط غیر انتفاعی ها؟!ببخشید اگه سوالا بعضیاشون مسخرن یا غیر عادی یا کمی عجیب چون من هیچی نمیدونم از این چیزا میخواستم انتخاب رشته کنم به این اطلاعات نیاز داشتتم! اگه جواب بدین ممنون میشم و در اخر اینکه رشته های خوبی داره و میرزه بریم یا نه؟ مرسی!
    شما 2 سال 2 سال ارتقاء تحصیلی دارید
    کاردانی - کارشناسی - کارشناسی ارشد - دکترا ...

باید علاقه داشته باشی - مثلا دروس عمومی کنکور کاردانی ساده تر از کنکور بقیه رشته ها است اما !!!
    دروس تخصصی سخت تر ...

دانشگاه ها هم جداست از دانشگاه های دیگه ...
    Last edited by freeiran; 08-08-2011 at 20:55.

10. این کاربر از freeiran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض ازمون عملی

تو اون پی‌دی‌اف ستجش نوشته "اعلام نتایج چند برابر ظرفیت و ... برای آزمون عملی".این آزمون عملی چیه دقیقاً؟
    این ازمون عملی مال رشته های گرافیک ، تربیت بدنی و یه رشته دیگه هست.

12. این کاربر از meysampasdari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •