دوستان تفاوت 2 نسخه ی Final و Retail Final چی؟ چون الان دیدم بعضی از سایت ها 2 نسخه برای دانلود گذاشتن
دوستان تفاوت 2 نسخه ی Final و Retail Final چی؟ چون الان دیدم بعضی از سایت ها 2 نسخه برای دانلود گذاشتن
Last edited by starn; 03-02-2011 at 11:29.
از نظر محتوا فرقی ندارند
بیشتر این قضایا بر میگرده به پکیج نرم افزاری که برای فروش به بازار میره و اینکه تو چه پکیجی قرار میگیره
سلام
من IDM جدیدترینشو دارم
و یه مشکل دیگه اینکه اصلا خودش اتوماتیک شماره گیری نمیکنه تمام تنظیماتشم انجام دادم
کانکشن رو هم انتخاب کردم user و پسورد رو هم بهش دادم...اصلا قسمت Dialing نمیاد...
میشه بگین چیکار کنم ؟
ممنون
شما Schedule رو دقیق تنظیم کردید؟
کانکشن رو که به دادید تعیین کردید که فاصله بین تکرار شماره گیری 1 ثانیه و تعداد دفععات شماره گیری مثلا 99 باشه؟
سلام
دوستان سوال من هم مطئنم یکی از تکراری تریم سوال های این تاپیک هست
می خوام در هر لحظه فقط یک یا دو فای لدانلود بشه بعد بره سراغ بعدی
حالا دو تا نکته هست که بهش توجه کنید(من idm 5 رو دارم)
1.نگین توی اون تب سمت چپ مثلا عدد 2 بزارید چون من هر چی امتحان کردم باز کار نداد
2.فرضا که من توانستم مثلا روی یک فایل تنظیم کنم(در هر لحظه فقط یه فایل دانلود بشه سپس بره به فایل بعدی)حالا اگه این فایل مشکل داشت و به هر دلیلی دانلود نشد چی میشه؟ایا idm روی این فایل کلی صبر و تلاش میکنه تا دانلودش کنه یا بعد از یه زمان مشخص بره یه سراغ فایل بعدی؟
ممنون میشم جواب منو بدید
تو قسمت Schedule همون صف . شما باید در بخش file in the queue یا همون فایل های موجود در صف تنظیم کنی اون مقدار رو که در هر لحظه چند فایل رو بصورت همزمان دانلود کنه
در تب schedule همون صف شما در قسمت Number Of Retries For Each Files If Downloadin Failed باید تعداد دفعات تلاش مجدد برای دانلود یک فایل رو مشخص کنید مثلا اگر روی عدد 2 بگذارید فقط دوبار تلاش میکنه که اون فایل رو بگیره و اگر نشد میره سراغ فایل بعدی برای دانلود
به دادم برسید که بیچاره شدم
داستان از این قراره که دیشب کلی لینک برای دانلود شبانه تو idm گذاشتم صبح که اومدم با دلی پر شوق ببینم فایل های دانلودی رو در کمال تعجب متوجه شدم هیچکدوم دانلود نشدن در عوض به جای اسم هر کدوم یه اسم یه فایل به نام
troubleshooting_3.aspx اومده.من یه فایل که یه اهنگ از منصور بود (گری باخ)رو که تا 6 درصد رفته بود امروز گفتم تا 100 درصد برسونم(البته این فایل هم اسم troubleshooting_3.aspx گرفته بود که قبلا ادرس دانلود رو تو درایو d گذاشته بودم)ولی باز هم فایده ای نداشت و فقط همون troubleshooting_3.aspx حجم حدود 5 مگ گرفته بود و از اهنگ mp3 خبری نبود
چه کنم؟
لینک های شما که برای دانلود قرار داده بودید قابلیت Resume داشتند؟
اره داشتن
حتی یکیشو(که بالا نوشتم) رو باز resume کردم و قتی که تموم شد فقط به حجم همون صفحه که اسمشو نوشتم اضافه کرده بود (5 مگ)
چیکار کنم؟
شاید idm خراب شده نسخشو تغییر بدین.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)