تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 1126 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177227627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

اگه نباشه جاش خالی می مونه هوشنگ پیشدادی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام . یه هارد 80 هست که فقط 30 گیگش رو می شناسه ...
    سوال اول: چرا اینطوری شده ؟ می تونم مطمئن باشم که بد سکتور داشته و یه نفر بصورت دستی بلاکش کرده؟
    سوال دو : چطوری می تونم درستش کنم که همون 80 گیگش رو بشناسه؟ انگار قبلا روش لینوکس نصب کردند که اینطوری شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه هوشنگ پیشدادی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با تجهيزات سخت افزاري
    می شه در مورد این " تجهیزات سخت افزاری " بیشتر توضی بدی ؟ که چی هستند ؟ چطوری می تونم بخرم؟ از کی بخرم؟ کارشون چیه؟ آیا غیر از این راه راه دیگه ای (نرم افزاری) نداره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVP77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من یه هارد 500 وسترن دارم که از دیروز مشکل دار شده

الآن هم که اصلا بالا نمیاد یعنی وقتی هارد به سیستم وصله اصلا هیچ چیز تو صفحه مانیتور نشون داده نمیشه و با یه سیستم دیگه هم که میخوام بیارمش بالا اون سیستم هم بالا نمیاد

مشکل از کجاست‌؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Mimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

سلام.من سیستم جدید خریدم و برای اینکه اطلاعات سیستم قدیمیم رو داشته باشم تو سیستم جدید هارد به هارد کردم.ولی وقتی کارم تموم شد و هارد قبلی رو بستم دفعه اول که ویندوز بالا اومد CD Drive رو نشناخت.دفعه بعد که ریستارت شد هارد رو نشناخت.تا الان هم این مشکل من ادامه پیدا کرده و من چندین بار هم جای جامپر هارو عوض کردم ولی باز هم هارد رو نمیشناسه.میتونین منو راهنمایی کنین؟ هارد من 250 ساتا هست.

آخر فروم باز glc_engineer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

می شه در مورد این " تجهیزات سخت افزاری " بیشتر توضی بدی ؟ که چی هستند ؟ چطوری می تونم بخرم؟ از کی بخرم؟ کارشون چیه؟ آیا غیر از این راه راه دیگه ای (نرم افزاری) نداره؟
    تجهيزات سخت افزاري
    تجهيزات سخت افزاريي هستن كه كارشون رفع مشكلات قسمت مكانيك هاردديسكه
    فقط واسه افرادي كه به صورت حرفه اي كار ميكنن صرفه اقتصادي داره

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

من همين الان از شركت مهران رايانه متخصص در بازيابي اطلاعات ميام، 3 ماه پيش يه سيستم اسمبل كردم با مكستور ساتا 500، 2 روز پيش سيستم بالا نيومد و اصلا بايوس هارد رو نمي بينه ، شركت مهران رايانه گفت درصد خيلي زيادي از هاردهاي 500 و 1 ترا بايت مكستور در طول 4 ماه گذشته دقيقا همين مشكل رو پيدا كردن "برد و كنترلر" به خوبي كار ميكنه ولي ديسك اونها مشكل پيدا ميكنه و در حال حاضر هيچ راه حلي نداره.

glc_engineer عزيز آيا شما با مورد مشابهي برخورد داشتين و براي آن راه حلي پيدا شده ؟

مشكل اصلي اينجاست كه من اگه هارد رو براي گارانتي بدم اطلاعاتم از بين ميره و اگه صبر كنم مشخص نيست تا چه زماني راه حل مشكل پيدا شه!!!

لغات كليدي:
    Maxtor 500gb 32mb buffer - maxtor 1 tb 32mb buffer - diamond max 22
    همچین مشکلی هم برای من پیش اومده
    اگه قبل از اینکه هارد از کار بیفته متوجه ایراد بودیم می تونستیم با فریم ور به احتمال زیاد مشکل رو حل کنیم اما حالا که هارد از کار افتاده و شناسایی نمیشه آیا راهی برای حل مشکل وجود داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام . من یه هارد مکستور 500 دارم . این هارد بد سکتور داره که البته فکر نمیکنم سخت افزاری باشه ، چون هیچ ضربه ای بهش وارد نشده ، با CHKDSK و Scan ویندوز چک کردم ، بد سکتورش رفع نشد . فرمت هم کردم نشد .
    چه راهی یا چه برنامه ای پیشنهاد میکنید ؟
    تو رو خدا low level format رو نگید ، چون یه عالمه اطلاعات دارم که نمیدونم چیکارشون کنم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام يه مشكلي برام پيش اومده ممنون ميشم اگه دوستان راهنماييم كنن . من امروز يه هارد 160 (IDE - Maxtor) خريدم . وقتي فايلي رو با هر حجمي از يه درايو كپي ميكنم تو يه درايو ديگه هارد اصلا صدا نميده ولي وقتي با برنامه اي كار ميكنم چيزي رو باز و بسته ميكنم صداي تق تق ميده . بخاطر اين خيلي تعجب كردم كه من قبل از اين هارد يه هارد 40 (IDE - Maxtor) روي سيستمم بود كه اصلا صدا نميداد(در هيچ حالتي) . حالا چيكار كنم به نظر شما؟ رفيقم هم يه هارد 80 مكستور داشت كه اونم صدا ميداد همين چند روز پيش هاردش دار فاني رو وداع گفت .منم مي ترسم اين بلا گريبان گير منم بشه .چه كنم؟ اصلا صدا دادن هارد طبيعيه؟

آخر فروم باز glc_engineer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

سلام يه مشكلي برام پيش اومده ممنون ميشم اگه دوستان راهنماييم كنن . من امروز يه هارد 160 (ide - maxtor) خريدم . وقتي فايلي رو با هر حجمي از يه درايو كپي ميكنم تو يه درايو ديگه هارد اصلا صدا نميده ولي وقتي با برنامه اي كار ميكنم چيزي رو باز و بسته ميكنم صداي تق تق ميده . بخاطر اين خيلي تعجب كردم كه من قبل از اين هارد يه هارد 40 (ide - maxtor) روي سيستمم بود كه اصلا صدا نميداد(در هيچ حالتي) . حالا چيكار كنم به نظر شما؟ رفيقم هم يه هارد 80 مكستور داشت كه اونم صدا ميداد همين چند روز پيش هاردش دار فاني رو وداع گفت .منم مي ترسم اين بلا گريبان گير منم بشه .چه كنم؟ اصلا صدا دادن هارد طبيعيه؟
    اگر خيلي مشكوكي
    ببر بده گارانتي بگو عوضش كنن

داره خودمونی میشه سیاوش با مرام's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

9 خالی شدن پارتیشنها

سلام دوستان بعد از نصب پارتیشن مجیک برای کم حجم کردن درایو c
    دیدم زمان زیادی داره میبره سیستم رو خاموش کردم حالا 180گیگ از اطلاعاتم نیست درایوام نیاز به فرمت دار چیکار کنم بهترین راه حل لطفا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •