تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 416 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

پروفشنال Sasuke-7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ..::: S A N I A :::.. گوشی:E5

پيش فرض

سلام

Sasuke-7 عزيز خيلي خيلي ممنون.از قسمت 75 به بعد رو ديگه بخاطر اين سرعت زغالي نتونستم دانلود كنم.اگه هر هفته اين كار رو بكنيد كه لطف بزرگي در حق ما كردين.

مانگا 444 هم جالب نبود.ولي بالاخره چشماي ناروتو هم يه تغييري كرد.شبيه + شده.

احتمالا چند قسمت هم درباره گذشته ناگاتو تو راهه.ديگه زيادي اين كيشيموتو داره طولش ميده.

معلوم نيست تا چند قسمت قراره اين مانگا پيش بره!!!!
    خواهش می کنم امیدوارم راحت دانلود کنی من از این به بعد اگه هرهفته لینک مدیافایر با حجم کم پیدا کنم سریع دانلود می کنم و همراه کیفیت بالا اپلود می کنم توی سایتم تا در اختیار همه قرار بدم!
    مطلبی هست که باید بگم!
    از همه مدیران و کاربران خواهش مندم این پست رو تا انتها بخونن و خواهشا می دونم توی بیشتر تاپیک ها دادم برای اینکه همه ببین خواهشا پاک نکنید این پست رو!
    همه ما می دونیم که ناروتو خیلی سریع با همه دوست میشد و روی اونها تاثیر گزار بود اینو گفتم برای مقدمه امروز به این فکر افتادم چرا هرکسی برای خودش کار می کنه و چندتا سایت مختلف دشمن همدیگر هستند!
    به عنوان یه ایرانی خودتونو بشناسید نه یک عضو از این فروم
    بیاید همه با هم دست برادری بدیم و همه با هم همکاری کنیم تا سرعت و قدرتمون بیشتر بشه تا بتونیم واقعا نشون بدیم که ما ملت اریا می تونیم با هم و با هماهنگی هم هرکاری رو بکنیم
    ببینید تا اونجا که می دونم الان سایت هایی مثل AnimeParadise & Animeworld & Bleach & Narutocentral هرکدام بخش ترجمه و زیر نویس دارن و مانگا هم ترجمه می کنن بعضی ها اشنا هستند و در همه جا فعالیت می کنن اما خوب همه با هم هماهنگ باشیم چه اشکالی داره من فکر کنم تعداد کل اعضایی که مشتاقن کمک کنن در این طمینه بیش از 30 40 نفر باشه اما همکاری بینمون نیست مشکل و ضعف ما نسبت به بقیه نژاد ها همینه اونا همکاری عالی دارند و با هم همه کار می کنند شما چیزی نمی بینید که چندتا گروه بیان انیمه ناروتو یا بلیچ رو زیر نویس انگلیسی براش بندازن بلکه تنها و تنها یک گروه اگه گروهی که استفعا بده گروه دیگه ایی میاد مثلا دیتابایو همیشه برای بلیچ بوده و هست و انشا.. خواهد بود ولی برای ناروتو خوب دیتابایو شاهد این بودیم که یک سری مشکلات ایجاد کرد و تا الان فکر کنم 3 تا پروه مترجم عوض کرده ولی باز با این حال هماهنگن ولی الان اینجا یکی زیر نویس می کنه یکی دیگه هم زیر نویس می کنه یکی هم زیر نویس می کنه و میندازه روی انیمه و برا دانلود قرار می دن همشون ولی چی میشد همه یه همکاری بی نظیر در کل سایت های ایرانی طرفدار انیمه ایجاد کنیم.
    لازمش فقط سازش و جنبه همکاری هستش و باید غرور و مسائل شخصی کنار گزاشته بشه چون ما داریم برای یه ملت کار می کنیم حرف یک ذره دو ذره نیستش
    من خواستم چند کلمه بگم و این پست در هرجایی که میشناسم بدم تا شاید دوستان و کاربران و مدیران و ... با این صحبت واقعا راضی بشند که همکاری عالی رو تجربه کنیم
    اینجا دو نفر مدیرو دونفر کاربر فعال معنی نمی ده همه با هم مساوی هستیم حتی اگه همه قبول کنند که کسی مدیر هماهنگی بشه یا من یا هرکسی نمی گم من لیاقت اینکارو دارم خیلی کسایی هستند که واقعا صاحب سبکن و می تونن هماهنگی کنن ولی به عنوان عضو کوچیکی و برادر کوچیک همتون خواستم اول همرو دور هم جمع کنم بعد یه جا تاسیس می کنیم و همکاری می کنیم و با انتخاب و رای همه مدیر هماهنگی رو انخاب می کنیم تا بتونیم رگ های اریایی خودمون به ملت های مختلف نشون بدیم
    من نوکر همه شما هستم امیدوارم که قبول کنید چون این به نفع همه هستش و واقعا کار عالی میشه
    فعلا دوستانی که موفق هستند خواهشا به ایمیل من اعلام امادگی و همکاریشونو اعلام کنند و خواهشا یه شماره موبایل هم اگر امکانش هست در اختیار قرار بدن تا بتونیم هماهنگی رو عالی کنیم و حتی در مواقع مشکل پیش اومدن مثل قطعی اینترنت و ... کم نیاریم و مثل میزی نباشیم که پایشو از دست بده و کج بشه اگه پایه ای نیست یه پایه دیگه می زاریم تا با هیچ وجه کج نیشه
    نمی دونم صحبتام تا چقدر تاثیر گزاشت اگ غلطی دارم به بزرگی خودتون ببخشید من کوچیک همه شما هستم
    منتظر ایمیل های شما هستم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کوچیک همه شما محمد

2. این کاربر از Sasuke-7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت

پيش فرض

لینک دانلود ها رو به گفته اقا مرتضی مجبورم در اینجا قرار بدم کفتم که بدونید!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 2 کاربر از Sasuke-7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام به همه اقا این هانزو کیه ؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خواهش می کنم امیدوارم راحت دانلود کنی من از این به بعد اگه هرهفته لینک مدیافایر با حجم کم پیدا کنم سریع دانلود می کنم و همراه کیفیت بالا اپلود می کنم توی سایتم تا در اختیار همه قرار بدم!
    مطلبی هست که باید بگم!
    از همه مدیران و کاربران خواهش مندم این پست رو تا انتها بخونن و خواهشا می دونم توی بیشتر تاپیک ها دادم برای اینکه همه ببین خواهشا پاک نکنید این پست رو!
    همه ما می دونیم که ناروتو خیلی سریع با همه دوست میشد و روی اونها تاثیر گزار بود اینو گفتم برای مقدمه امروز به این فکر افتادم چرا هرکسی برای خودش کار می کنه و چندتا سایت مختلف دشمن همدیگر هستند!
    به عنوان یه ایرانی خودتونو بشناسید نه یک عضو از این فروم
    بیاید همه با هم دست برادری بدیم و همه با هم همکاری کنیم تا سرعت و قدرتمون بیشتر بشه تا بتونیم واقعا نشون بدیم که ما ملت اریا می تونیم با هم و با هماهنگی هم هرکاری رو بکنیم
    ببینید تا اونجا که می دونم الان سایت هایی مثل animeparadise & animeworld & bleach & narutocentral هرکدام بخش ترجمه و زیر نویس دارن و مانگا هم ترجمه می کنن بعضی ها اشنا هستند و در همه جا فعالیت می کنن اما خوب همه با هم هماهنگ باشیم چه اشکالی داره من فکر کنم تعداد کل اعضایی که مشتاقن کمک کنن در این طمینه بیش از 30 40 نفر باشه اما همکاری بینمون نیست مشکل و ضعف ما نسبت به بقیه نژاد ها همینه اونا همکاری عالی دارند و با هم همه کار می کنند شما چیزی نمی بینید که چندتا گروه بیان انیمه ناروتو یا بلیچ رو زیر نویس انگلیسی براش بندازن بلکه تنها و تنها یک گروه اگه گروهی که استفعا بده گروه دیگه ایی میاد مثلا دیتابایو همیشه برای بلیچ بوده و هست و انشا.. خواهد بود ولی برای ناروتو خوب دیتابایو شاهد این بودیم که یک سری مشکلات ایجاد کرد و تا الان فکر کنم 3 تا پروه مترجم عوض کرده ولی باز با این حال هماهنگن ولی الان اینجا یکی زیر نویس می کنه یکی دیگه هم زیر نویس می کنه یکی هم زیر نویس می کنه و میندازه روی انیمه و برا دانلود قرار می دن همشون ولی چی میشد همه یه همکاری بی نظیر در کل سایت های ایرانی طرفدار انیمه ایجاد کنیم.
    لازمش فقط سازش و جنبه همکاری هستش و باید غرور و مسائل شخصی کنار گزاشته بشه چون ما داریم برای یه ملت کار می کنیم حرف یک ذره دو ذره نیستش
    من خواستم چند کلمه بگم و این پست در هرجایی که میشناسم بدم تا شاید دوستان و کاربران و مدیران و ... با این صحبت واقعا راضی بشند که همکاری عالی رو تجربه کنیم
    اینجا دو نفر مدیرو دونفر کاربر فعال معنی نمی ده همه با هم مساوی هستیم حتی اگه همه قبول کنند که کسی مدیر هماهنگی بشه یا من یا هرکسی نمی گم من لیاقت اینکارو دارم خیلی کسایی هستند که واقعا صاحب سبکن و می تونن هماهنگی کنن ولی به عنوان عضو کوچیکی و برادر کوچیک همتون خواستم اول همرو دور هم جمع کنم بعد یه جا تاسیس می کنیم و همکاری می کنیم و با انتخاب و رای همه مدیر هماهنگی رو انخاب می کنیم تا بتونیم رگ های اریایی خودمون به ملت های مختلف نشون بدیم
    من نوکر همه شما هستم امیدوارم که قبول کنید چون این به نفع همه هستش و واقعا کار عالی میشه
    فعلا دوستانی که موفق هستند خواهشا به ایمیل من اعلام امادگی و همکاریشونو اعلام کنند و خواهشا یه شماره موبایل هم اگر امکانش هست در اختیار قرار بدن تا بتونیم هماهنگی رو عالی کنیم و حتی در مواقع مشکل پیش اومدن مثل قطعی اینترنت و ... کم نیاریم و مثل میزی نباشیم که پایشو از دست بده و کج بشه اگه پایه ای نیست یه پایه دیگه می زاریم تا با هیچ وجه کج نیشه
    نمی دونم صحبتام تا چقدر تاثیر گزاشت اگ غلطی دارم به بزرگی خودتون ببخشید من کوچیک همه شما هستم
    منتظر ایمیل های شما هستم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کوچیک همه شما محمد
    ================================================== =============
    محمد جون جواب همه ی حرفای تو اینه :
    ما داریم قلبامون رو از دست میدیم تا زمانی که چیزی ازمون باقی نمیمونه .
    درضمن محمد خان هر کاری باشه من هستم.
    شاد باشی .

7. این کاربر از SAM-SON 70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام

چرا اينقدر اينجا ساكته؟؟

مانگا اين هفته كه چيز خاصي نداشت.اين كيشيموتو ديگه داره اعصابمو خورد ميكنه آخه تا كي ميخواد جريان پين رو كشش بده؟؟؟!!!

آقا محمد واقعا ممنونم از شما كه ناروتو رو با حجم متوسط آپلود كردين.بعد از مدتها تونستم انيمه رو ببينم.

راستي لينك متوسط 106 مشكل پيدا كرده 56 درصد دانلود كردم ولي ديگه دانلود نميشه.ديشب درست بود.

شما همون fswteam نيستين؟؟

تو مانگا كه اصلا ماجراي بيجو سه دم چند صفحه بيشتر نبود و خيلي زود گرفتنش.ولي تو انيمه الان خيلي بهش اضافه كردن.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

چرا اينقدر اينجا ساكته؟؟

مانگا اين هفته كه چيز خاصي نداشت.اين كيشيموتو ديگه داره اعصابمو خورد ميكنه آخه تا كي ميخواد جريان پين رو كشش بده؟؟؟!!!

آقا محمد واقعا ممنونم از شما كه ناروتو رو با حجم متوسط آپلود كردين.بعد از مدتها تونستم انيمه رو ببينم.

راستي لينك متوسط 106 مشكل پيدا كرده 56 درصد دانلود كردم ولي ديگه دانلود نميشه.ديشب درست بود.

شما همون fswteam نيستين؟؟

تو مانگا كه اصلا ماجراي بيجو سه دم چند صفحه بيشتر نبود و خيلي زود گرفتنش.ولي تو انيمه الان خيلي بهش اضافه كردن.
    بله من همونم!
    مشکلی نداشت من خودم دانلود کردم!
    فیلم دوم شیپودن هم که اومد خیلی قشنگ بود کلی حال کردم باهاش دوستان اگه کسی ناروتو و بلیچ می خواد من همه جوره در خدمتم!
    من هرروز میام اینجا کسی حرفی نمی زنه !
    اشکال نداره کشش بدن اینجوری مدت زمان بیشتری سر کاریم ولی حال می ده اگه تموم بشه زود ضد حال و زود از خاطره میره اینطوری مداومه!!

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

بله من همونم!
    مشکلی نداشت من خودم دانلود کردم!
    فیلم دوم شیپودن هم که اومد خیلی قشنگ بود کلی حال کردم باهاش دوستان اگه کسی ناروتو و بلیچ می خواد من همه جوره در خدمتم!
    من هرروز میام اینجا کسی حرفی نمی زنه !
    اشکال نداره کشش بدن اینجوری مدت زمان بیشتری سر کاریم ولی حال می ده اگه تموم بشه زود ضد حال و زود از خاطره میره اینطوری مداومه!!
    آقا محمد الان امتحان كردم لينكش درست شده بود.

منم هر روز ميام اينجا ولي خيلي ساكت شده.

من نميگم ناروتو رو كشش ندن.ولي ديگه اين موضوع پين بنظرم زيادي شده.

حق با شماست كه اگه زود تموم بشه از ياد ميره.ولي حد اقل فكر كنم 2-3 سال ديگه ادامه داشته باشه.

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mgha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

6

سلام
    فيلم دوم ناروتو شيپودن هم بالاخره اومد و ما هم ديديم بد نبود ولي خيلي هم جالب نبود

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

الان نزدیک امتحاناست ....انتظار داری چجوری بیایم راحت بحث کنیم.
    فقط منتظرم که ببینم ناروتو بعد از خاطرات چی کار می کنه....

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

خوش بحال شما كه اينترنتتون مثل ما زغالي نيست و راحت ميتونين دانلود كنين.ايشالا 100 سال ديگه مخابرات ما adsl ميده.

جناب zed2 مگه چقدر اينجا اومدن وقت آدم رو ميگره؟؟؟نيم ساعت بيشتر ميشه؟؟

البته برا درس خون ها همينم زياده.ما كه از درس راحت شديم.

فكر نكنم تا 3-4 قسمت از مانگا پين خاطراتش تموم بشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •