خواهش می کنم امیدوارم راحت دانلود کنی من از این به بعد اگه هرهفته لینک مدیافایر با حجم کم پیدا کنم سریع دانلود می کنم و همراه کیفیت بالا اپلود می کنم توی سایتم تا در اختیار همه قرار بدم!
مطلبی هست که باید بگم!
از همه مدیران و کاربران خواهش مندم این پست رو تا انتها بخونن و خواهشا می دونم توی بیشتر تاپیک ها دادم برای اینکه همه ببین خواهشا پاک نکنید این پست رو!
همه ما می دونیم که ناروتو خیلی سریع با همه دوست میشد و روی اونها تاثیر گزار بود اینو گفتم برای مقدمه امروز به این فکر افتادم چرا هرکسی برای خودش کار می کنه و چندتا سایت مختلف دشمن همدیگر هستند!
به عنوان یه ایرانی خودتونو بشناسید نه یک عضو از این فروم
بیاید همه با هم دست برادری بدیم و همه با هم همکاری کنیم تا سرعت و قدرتمون بیشتر بشه تا بتونیم واقعا نشون بدیم که ما ملت اریا می تونیم با هم و با هماهنگی هم هرکاری رو بکنیم
ببینید تا اونجا که می دونم الان سایت هایی مثل AnimeParadise & Animeworld & Bleach & Narutocentral هرکدام بخش ترجمه و زیر نویس دارن و مانگا هم ترجمه می کنن بعضی ها اشنا هستند و در همه جا فعالیت می کنن اما خوب همه با هم هماهنگ باشیم چه اشکالی داره من فکر کنم تعداد کل اعضایی که مشتاقن کمک کنن در این طمینه بیش از 30 40 نفر باشه اما همکاری بینمون نیست مشکل و ضعف ما نسبت به بقیه نژاد ها همینه اونا همکاری عالی دارند و با هم همه کار می کنند شما چیزی نمی بینید که چندتا گروه بیان انیمه ناروتو یا بلیچ رو زیر نویس انگلیسی براش بندازن بلکه تنها و تنها یک گروه اگه گروهی که استفعا بده گروه دیگه ایی میاد مثلا دیتابایو همیشه برای بلیچ بوده و هست و انشا.. خواهد بود ولی برای ناروتو خوب دیتابایو شاهد این بودیم که یک سری مشکلات ایجاد کرد و تا الان فکر کنم 3 تا پروه مترجم عوض کرده ولی باز با این حال هماهنگن ولی الان اینجا یکی زیر نویس می کنه یکی دیگه هم زیر نویس می کنه یکی هم زیر نویس می کنه و میندازه روی انیمه و برا دانلود قرار می دن همشون ولی چی میشد همه یه همکاری بی نظیر در کل سایت های ایرانی طرفدار انیمه ایجاد کنیم.
لازمش فقط سازش و جنبه همکاری هستش و باید غرور و مسائل شخصی کنار گزاشته بشه چون ما داریم برای یه ملت کار می کنیم حرف یک ذره دو ذره نیستش
من خواستم چند کلمه بگم و این پست در هرجایی که میشناسم بدم تا شاید دوستان و کاربران و مدیران و ... با این صحبت واقعا راضی بشند که همکاری عالی رو تجربه کنیم
اینجا دو نفر مدیرو دونفر کاربر فعال معنی نمی ده همه با هم مساوی هستیم حتی اگه همه قبول کنند که کسی مدیر هماهنگی بشه یا من یا هرکسی نمی گم من لیاقت اینکارو دارم خیلی کسایی هستند که واقعا صاحب سبکن و می تونن هماهنگی کنن ولی به عنوان عضو کوچیکی و برادر کوچیک همتون خواستم اول همرو دور هم جمع کنم بعد یه جا تاسیس می کنیم و همکاری می کنیم و با انتخاب و رای همه مدیر هماهنگی رو انخاب می کنیم تا بتونیم رگ های اریایی خودمون به ملت های مختلف نشون بدیم
من نوکر همه شما هستم امیدوارم که قبول کنید چون این به نفع همه هستش و واقعا کار عالی میشه
فعلا دوستانی که موفق هستند خواهشا به ایمیل من اعلام امادگی و همکاریشونو اعلام کنند و خواهشا یه شماره موبایل هم اگر امکانش هست در اختیار قرار بدن تا بتونیم هماهنگی رو عالی کنیم و حتی در مواقع مشکل پیش اومدن مثل قطعی اینترنت و ... کم نیاریم و مثل میزی نباشیم که پایشو از دست بده و کج بشه اگه پایه ای نیست یه پایه دیگه می زاریم تا با هیچ وجه کج نیشه
نمی دونم صحبتام تا چقدر تاثیر گزاشت اگ غلطی دارم به بزرگی خودتون ببخشید من کوچیک همه شما هستم
منتظر ایمیل های شما هستم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کوچیک همه شما محمد