تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد اين تاپيك و مطالب آن چيست؟

راي دهنده
80. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي و فراتر از انتظار

24 30.00%
  • خوب و در حد انتظار

40 50.00%
  • متوسط

12 15.00%
  • بد

4 5.00%
صفحه 127 از 151 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 1507

نام تاپيک: ▓ Microsoft Access سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض ایجاد دکمه ی فیلتر رکورد در خود فرم

سلام به همه ی دوستان. من می خوام یه تکست باکس درست که کنم که کنارش یه دکمه ی سرچ باشه و هر وقت که متنی داخل تکست باکس نوشتم، مثلا با زدن دکمه ی سرچ، رکورد نام رو جستجو کنه و نتایج رو داخل همون فرم نشون بده.
    درست مثل دکمه ی سرچی که Query ساخته می شه. اما کیوری نتیجه رو داخل جدول نشون می ده، اما من می خوام نتایج داخل خود فرم باشن.
    تشکر.

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض معلومات بیشتر

سلام به همه ی دوستان. من می خوام یه تکست باکس درست که کنم که کنارش یه دکمه ی سرچ باشه و هر وقت که متنی داخل تکست باکس نوشتم، مثلا با زدن دکمه ی سرچ، رکورد نام رو جستجو کنه و نتایج رو داخل همون فرم نشون بده.
    درست مثل دکمه ی سرچی که Query ساخته می شه. اما کیوری نتیجه رو داخل جدول نشون می ده، اما من می خوام نتایج داخل خود فرم باشن.
    تشکر.
    باز هم سلام. این هم از فایلی که آزمایشی درست کردم. با اکسس 2007 کار کردم اما چون یه فایل ساده اش بیشتر از یک و نیم مگا بایت بود، با فرمت 2003 ذخیره اش کردم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تشکر.

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام. اگه میشه یک پروژه (مثل اژانس و...) که سطحش درحد کاردانی باشه برام بزارید. با تشکر

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض

تشکر.
    باز هم سلام. این هم از فایلی که آزمایشی درست کردم. با اکسس 2007 کار کردم اما چون یه فایل ساده اش بیشتر از یک و نیم مگا بایت بود، با فرمت 2003 ذخیره اش کردم.
    تشکر.
    سلام. کسی نیست نظری بده؟
    یکی از دوستان گفته بود که لینک قبلی ف ی ل ت. ر . ه !!! این هم لینک جدید:
    منتظر نظرات تون هستم.
    اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام. کسی نیست نظری بده؟
    یکی از دوستان گفته بود که لینک قبلی ف ی ل ت. ر . ه !!! این هم لینک جدید:
    منتظر نظرات تون هستم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از mohammad96 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض

سلام،

کد:
    ممنون آقا محمد.
    اما من هر چی با اکسس 2007 کار می کنم، دکمه ی سرچ اش کار نمی کنه! کد اکسس 2007 فرق داره؟
    بازم تشکر.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام لطفا به طور کامل راهنماییم کنید بد جوری گیر کردم من در فایل پایین میخوام عمس بعد از بسم الله را بردارم و اسم و فامیل خودم را بذارم ولی همش برنامه اجرا میشه چه کار کنم کمکم کنید.

چه طوری تصاویر را که در اکسس میاد بالا ویرایش کنم. لطفا راهنمایی کنید فایل زیر است

کد:
    سلام
    فایلتو بررسی کردم هیچ گونه قفلی نداره
    کافیه موقع دوبار کلیک بر روی فایلت جهت باز کردنش دکمه Shift رو نگه داری تا به تمام فایلهاش دسترسی پیدا کنی موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ممنون آقا محمد.
    اما من هر چی با اکسس 2007 کار می کنم، دکمه ی سرچ اش کار نمی کنه! کد اکسس 2007 فرق داره؟
    بازم تشکر.
    یعنی همون دکمه Go که تو فرم هست یا دکمه دیگه ای رو میگی؟ اگه همونه که نه، کد ها تفاوتی نمی کنه. من تو 2010 درست و امتحانش کردم. یه چیز دیگه (که احتمالا میدونی) اینکه تو قسمت پایین فرم کنار دکمه های Navigation یه کادر جستجو هم هست و میشه از اون هم استفاده کرد. الان وقتی تو فرم چیزی برای جستجو مینویسی و دکمه Go رو میزنی اتفاقی نمی افته؟

10. این کاربر از mohammad96 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض

سلام
    فایلتو بررسی کردم هیچ گونه قفلی نداره
    کافیه موقع دوبار کلیک بر روی فایلت جهت باز کردنش دکمه Shift رو نگه داری تا به تمام فایلهاش دسترسی پیدا کنی موفق باشید
    باز هم اتفاقی نیفتاد!

یعنی همون دکمه Go که تو فرم هست یا دکمه دیگه ای رو میگی؟ اگه همونه که نه، کد ها تفاوتی نمی کنه. من تو 2010 درست و امتحانش کردم. یه چیز دیگه (که احتمالا میدونی) اینکه تو قسمت پایین فرم کنار دکمه های Navigation یه کادر جستجو هم هست و میشه از اون هم استفاده کرد.
    منظور منم همون دکمه Go که تو فرم هست.
    آره اون رو می دونم. منم دقیقا می خوام همون کار کادر جستجو رو تو تکست باکس و دکمه GO انجام بدم.
    QUOTE=mohammad96;6114075]
    الان وقتی تو فرم چیزی برای جستجو مینویسی و دکمه Go رو میزنی اتفاقی نمی افته؟
    [/QUOTE]
    نه اتقافی نیفتاد! شیفت رو هم گرفتم، دکمه های دیگه رو گرفتم، اما اتفاقی نیفتاد. حتی اسم جدید هم اضافه کردم و اون رو جستجو کردم اما بازم اتفاقی نیفتاد!!!

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض

یعنی همون دکمه Go که تو فرم هست یا دکمه دیگه ای رو میگی؟ اگه همونه که نه، کد ها تفاوتی نمی کنه. من تو 2010 درست و امتحانش کردم. یه چیز دیگه (که احتمالا میدونی) اینکه تو قسمت پایین فرم کنار دکمه های Navigation یه کادر جستجو هم هست و میشه از اون هم استفاده کرد. الان وقتی تو فرم چیزی برای جستجو مینویسی و دکمه Go رو میزنی اتفاقی نمی افته؟
    تشکر محمد جان. مشکل اجرا نشدن کد، به خاطر امنیت ویندوزم بود. اون رو غیر فعال کردم، کار کرد. تشکر بازم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •