عزیزم من نمیدونم منظورمو چرا نمیفهمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
خوب ان95 رو با ام93 مقایسه کنیم...همون تغیراتی که گفتم توش میبینی...(صفحه بزرگ...صدای رسا تر...جک 3.5 میلی...باطری قوی تر در 8گیگ...اسلاید 2 طرفه...جی چی اس...بازم بگم؟؟؟
خیلی حرفت خنده داره=حتما شما --- h رو به جی پی اس ترجیح میدی...ولی عزیز جان همه مثل شما فکر نمیکنن...
خیلی تابلو هست که جی پی اس برتری کامل داره به --- h...اینو همه میدونن...نسنجیده نگو لطفا...
شما میری یک گوشی چینی که tv میگیره با حداقل قیمت 120 تومان میگیری...(تا بیای با یک قیمت نوجومی ان96 بگیری)...(اینو همه میدونن) تازه اونم با این شبکه های ایران=عزاداری و دیگر هیچ...
در مورد برتری جی پی اس نسبت به --- h=شما میای 500 هزار تومان هزینه کنی و میری جی پی اس خالی بگیری؟؟؟خوب میری یک گوشی جی پی اس دار میگیری...عزیز دا برادر tv رو گوشی چینی 100 تومانی هم داره...(بحثی توش نیست)
یکم منطقی فکر کنید...
در مورد این حرفت که گفتی=خود TV بهتره يا كابل TV؟ خوب معلومه کابل tv بهتره...بحثی توش نیست...کابل نداشته باشه چجوری میتونی فیلم عکس و غیره رو tv ببینی؟؟؟...خود tv رو گوشی چینی داره...(چقد شما خوره ی tv دیدن داری؟؟؟تو خونه مگه tv نداری؟؟؟
در مورد این حرفت=اگر قضيه اينكه مرغ يك پا داره كه هيچي؟!؟!؟ اصلا حرفت جالب نبود...ما امدن اینجا بحث در مورد گوشی کنیم...نیومدیم که حرف یک نفرو تایید کنیم که....
(مموری اضافه شده...درست...این 1 برتری...من از قبل هم گفتم این 1 برتری هست)(سلیقه ای هم هست)...
(شما دیگه فرقی میبینید)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عاقلانه صحبت کنید....................
من ان95 8گیگ رو گوشی کاملی نمیدونم...و اصلا طرفداری نمیکنم....
فقط واقعیات رو گفتم...
ان96 هم هم در نوع خوش عالی هست...
من نمي دونم چرا شما اينقدر به ظاهر و دوربين اهميت ميديد؟
بازم نتونستم برسونم!!؟؟
اول بازم مقايسه غلط است! N93 - N93i - N95 - N95 8GB شما يك دفعه از N93 ميريد N95 8GB.
و نمايشگر N95 8GB رو باN93 مقايسه مي كنيد و هم باطري و هم حافظه.
ولي مقايسه درست بين N95 و N93 اين هست كه نه باطري فرق كرده نه حافظه اي در كار است ونه نمايشگر بزرگتر شده . تازه فيلم برداري n93 بهتر از N95 است . اگه منظورت از اسلايد دو طرفه افقي و عمودي شدن آيكون هاست يك برنامه ساده اين امكان رو به گوشي سري N ميده ! برتري N95 به N93 سيستم عامل و GPS است (اونم براي كساني كه استفاده مكنن؟!).
دوما اصلا حرفم خنده دار نيست!!!
فكر ميكنيد افرادي كه N95 خيردن چند درصد به خاطره GPS بوده؟ (ايران ولي خارج از ايران هم زياد تفاوتي نمكنه)
البته من اشتباه كردم كه اصلا GPS و ----H مطرح كردم چون اصلا N96 داراي AGPS است!
حرف شما در مورد GPS كه خالي بخري زماني كه طرف خيلي نياز داشته باشه چند درصد از GPS در ايران استفاده ميكنن اصلا 1% ميشه كه برن اين هزينه رو بابتش پرداخت كنن . حالا با راه اندازي ----H به نظر شما ----h مجاني (فعلا كار ندارم كه بعدا پولي بشه كه بعيد است)بهتره يا GPS پولي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورت از برتري و اينكه به كل هم بسط ميدي رو نميدونم ؟
منطق از نظر شما اينكه گوشي چيني به قول شما 100 تومني كه كيفيت آنالوگ دريافت ميكنه و بايد نقش آنتن رو هم براش بازي كني با كيفيت ديجيتال ----H مقايسه كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
شما تلويزيون رو براي تلويزيون نگاه كردن خريدي يا براي عكس نگاه كردن؟؟شما دقت كن ....TV بهتره عكس و فيلم رو تو كامپيوتر هم ميشه ديد (البته اين يكم سليقه است شايد شما ترجيح ميدد كه عكس و فيلم رو تو تلويزيون ببنيد تا اينكه گوشي TV بگيره)
در مورد N-GAGE بگم:
کمپانی N-Gage با گسترش روندکاری خود، سری بازی های موبایل 2.0 N-Gage را نیز تولید کرد.
N- Gage به دارندگان گوشی های N81 ، N81 8GB ، N82 ، N95، N95 8GB ، مژده داد که از این پس می توانند 2.0 N-Gage را در سایت:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود کنند.
(قسمت مد نظر من جمله پايين هست)
به زودی این قابلیت برای دارندگان N73 ، N93i ، N93 نیز فراهم می شود.
منبع:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مموري خوردن اصلا سليقه نيست چون عقل حكم ميكنه مموري داشتن بهتر از نداشتن .
هيچ گوشي كامل نيست همون كه من گفتم چون باز همون طور گفتم اون وقت نوكيا بايد درش رو گل بگيره.
بحث منحرف شده.
شما اين كه N95 ظاهر بهتري از N73 داره رو برتري ميدوني ولي در مورد N96 كه ظاهر بهتري از N95 8GB برتري نيست.
به خدا ----h خيلي حرفه!!
شما اين سوال رو جواب بده كه شاخص در N92 و N77 چيست؟
8GB شده 16GB مي دوني يعني چي(يه مموري هم روش)؟ در N91 هارد 4GB شد 8GB و رنگش شد سياه با يك تم . اين دو تا رو شايد بشه گفت باهم فرق نداره. نه n96 با N95 8GB .
شما عوض شدن سيستم عامل در مقايسه N73 N95 فرق ميدوني ولي در N96 فرق نيست؟