امضات خیلی قشنگه
تشکر بخاطر امضات
یا علی
امضات خیلی قشنگه
تشکر بخاطر امضات
یا علی
کسی تا حالا هدفونی مثل ep-630 کریتیو رو به این گوشی وصل کرده ؟
میخواستم ببینم صداش چطوریاس با این هدفون ؟
مرسی
دوست من کسی این مدل هدفون رو نمیشناسه ... بهتره یه عکسی از هدفون میزاشتی تا دوستان بتونن نظر بدن
شکلش اینه :
یا کلا هدفون های شکل اینو کسی با تبدیل به این گوشی وصل کرده یا نه ؟
![]()
سلام دوستان من چند ماه پیش یه 6120 گرفتم که با نرم افزار های secman 1.1 & xplore هک شد و به راحتی می تونستم هر تم یا هر بازی رو نصب کنم
الان هم نرا فزار هارو دارم ولی secman رو وقتی نصب می کنم ، نه مثل گذشته به صورت اتوماتیک ریستارت می کنه و گزینه options رو هم نمیاره . فقط پیغام زیر رو میاره secman instealitone of . با کد و با هر چی که فکرش رو کنید ریستارت کردم اما بازم درست نمیشه ، یعنی فقط secman مشکل داره . من و دوستم تقریبا یه هفته ای میشه که دوباره 6120 گرفتیم ماله اونم همین مشکل رو داره ، جالب اینجاست که با این روش رو هک کردم ولی ماله خودم رو نتونستم . خواهشا" فوری کمک کنید
من زیاد وقت ندارم بیام انجمن و کلا" دسترسیم به نت کمه ، 09188758160 خواهش می کنم هر کی میتونه کمک کنه یه مسج بده که خودم بهش زنگ بزنم
ممنون ا
سلام
با مراجعه به بخش هک و تاپیک HelloOX گوشیتونو هک کنید...
شاد باشید![]()
من به 6300 وصل کردم ولی به این نه
صدای هدفون های کریتیو چون عالیه به هر گوشی وصلش کنی فرق نمی کنه
گوشی های کرتیو واقعا حرف نداره ولی گوشی 6120 چونvolume داخلیش خیلی پایینه نمیتونه زیاد صدا رو ببره بالا که این یه ضعف هست واسه گوشی.
موفق باشید
با این هدفون کیفیت ها عالی میشد البته من با 1 هدفون شبیه این استفاده میکنم ولی زیاد تاثیری روی بلندی نداره
من از cresyn استفاده میکنم
با چه منبعی همچین حرفی رو می زنی؟گوشی های کرتیو واقعا حرف نداره ولی گوشی 6120 چونvolume داخلیش خیلی پایینه نمیتونه زیاد صدا رو ببره بالا که این یه ضعف هست واسه گوشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)