تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 413 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این لیست بالا چرا اینجوریه رقم چلسی بیشتر از بارسا اما از بارسا پایین تر هست یا بایرن که تو رده 9 هست

دوست عزیز شما اشتباه می خونی ...
    ‌١- بارسلونا (اسپانيا) ‌٢/٣٩٢ ميليون يورو

‌٢- چلسي (انگليس) ‌٩/٣٨٩ ميليون يورو

از بارسا اینطوری میشه 392200000(به عبارتی سیصد نود دو میلیون دویست هزار یورو)
    از چلسی میشه 389900000 (به عبارتی سیصد هشتاد نه میلیون نهصد هزار یورو)
    از بایرن هم میشه 253900000(به عبارتی دویست پنجاه سه میلیون نهصد هزار یورو)

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

اندرس اینیستا نگاه به ماندن با بارسلونا برای باقی حرفه اش دارد، اما می داند باید برای ماندن در باشگاه نمایش خوبش را نگه دارد. ملی پوش اسپانیا به آبی و اناری ها در سن 12 سالگی پیوست و نیمی از زندگی اش را در رنگ های باشگاه گذرانده است، اما نقشه ای برای تغییر آن در دوجین (دوازده) فصل آینده ندارد.

اینیستا که اخیرا پیش از این معامله جدیدی برای شش فصل دیگر امضا کرده است، یک باشگاهه ماندن را در طول روزهای بازیگری اش در نظر دارد.

او به اسپورت گفت: «مطمئنم که در بارسلونا خواهم ماند. من پیش از این قراردادم را تا 2014 تمدید کرده ام و امیدوارم تنها بخشی از حرفه ام را در این باشگاه بازی نکنم. گرچه، بدون شک این بستگی به نمایش هایم خواهد داشت، چون برای ماندن در اینجا باید همیشه توانایی بازی در سطحی که خواسته شده است را داشته باشی. خوشحالم که پیش از این نیمی از حرفه ام را اینجا گذرانده ام. سپاسگزار شهر و همه مردم کاتالان که همیشه با من بسیار خوب برخورد کرده اند، هستم.»

اصلیت خانواده اینیستا از فیوئنتیالبیلا در آلباسته است و او همچنان از بازگشت به شهرک برای استراحت و و فرار از زندگی پر شهرت در پایتخت کاتلانویا لذت می برد. او افزود: «برای تعطیلات همیشه دوست دارم برگردم، چون خانواده و دوستان بسیاری آنجا دارم و جایی است که بیشترین احساس آرامش را می کنم. ولی می توانم بگویم که کاتالان و مانچگان هستم.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

به گزارش بارسابست، به نقل از باسک اسپورت، پیشنهاد منچستر سیتی برای ساموئل اتوئو، در آخرین لحظات فصل نقل و انتقالات تابستانی از سوی مسئولین بارسلونا، به طور مخفیانه رد شده است.

این در حالی است، که گفته می شود، مسئولین تیم این کار را مخفیانه انجام داده اند، زیرا مبلغ پیشنهادی توسط سران سیتی قدری زیاد بوده است، که بدون شک موجب این انتقال می گردیده است. برخی از منابع از 50 میلیون یورو خبرداده اند، گرچه که سان لندن که نزدیک ترین خبرنگاران را به دفتر این باشگاه دارد، مبلغ پیشنهادی سیتی را 40 میلیون یورو می داند!
    رسیدن این خبر به گوش سامی می تواند باعث بوجود آمدن بحرانی جدید در میان هواداران و جو باشگاه شود.
    قابل پیش بینی است، که در صورت آگاهی مهاجم کامرونی از این پیشنهاد منچستر سیتی در آن موقع، به توافق رسیدن دو باشگاه محتمل به نظر می رسید، اما اکنون وی هیچ چیز را از این موضوع نمی داند و بعید به نظر می رسد که اتوئو، منچستر سیتی را حتی یکی از دورترین خواهانش تصور می کرده است!

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

به گزارش بارسابست، مدافع اسپانیایی تیم، کارلس پویول، دروازه بان بارسا، ویکتور والدس و هافبک خلاق و توانمند آبی و اناری ها ژاوی هرناندز، در چند روز آینده با یک پیشنهاد، مبنی بر قرارداد مادام العمر روبه رو خواهند شد. روزنامه های امروز کاتالان (اسپورت و الموندو دیپورتیوو) نوشتند، که مسی، اینیستا و بویان کرکیچ نیز، آینده های تیم محسوب می شوند. اینیستا بارها تایید کرده است، که می خواهد سمبل و نماد یک بارسلونا باشد؛ شرایط درباره کرکیچ نیز با به امضاء رساندن قراردادش تا 2013 مشخص گردیده و تنها نکته قابل پرسش، وضعیت جدید مسی درباره بارسلونا است. این طبیعی است، که مهاجم آرژانتینی، بارها گفته است، که قصد ترک بارسا را ندارد، اما اظهارات اخیر پدر و نماینده وی، می تواند کمی نگران کننده به نظر رسد و دیده می شود، که هیچ گونه اظهاری از سوی خود وی شنیده نمی شود. از جدید ترین مشتریان وی می توان به چلسی (آماده با 100 میلیون یورو) و منچستر سیتی (آماده با 117 میلیون یورو) اشاره نمود. به هر حال خارج از این محدوده باید گفت، که مذاکرات با ژاوی آغاز شده است و مسئولین تیم امیدوار خواهند بود، تا قرارداد نهاییشان با وی را تا انتهای این هفته به ثبت برسانند. اما درباره والدس و پویول، هنوز صحبتی صورت نگرفته است، ولی قابل پیش بینی است، که این دو نیز هیچ گونه مخالفتی برای تمدید نداشته باشند. قرارداد والدس و پویول، همانند ژاوی سال 2010 به اتمام می رسد و آن گاه، آن ها اجازه خروج از تیم را پیدا می کنند، اما لاپورتا مطمئن است، که پیشنهاد جدید و در دست راهش، ژاوی، پویول و والدس را تا انتهای دوران بازی گری (2014) و کرکیچ، مسی و اینیستا را به مدت زیادی در تیمش حفظ خواهد کرد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

به گزارش بارسا بست، به نقل از روزنامه ی الموندو دپورتیو، بارسلونا تمام بازی های نیم فصل اول آندره آرشاوین، مهاجم زنیت و آنخل دی ماریا، هافبک چپ بنفیکا را زیر نظر خواهد داشت تا در صورت در خواست گواردیولا، یکی از این دو را برای نیم فصل دوم به خدمت بگیرد.
    سرمربی بارسلونا، پپ گواردیولا به این نکته که تیمش فاقد یک هافبک چپ است، آگاه است و در صورتی که وی نتواند این مشکل را با بازیکنان فعلی حل کند، سران باشگاه مجبورند بازیکنی را در این قسمت به خدمت بگیرند.
    این همان دلیلی است که بارسا می خواهد عملکرد آنخل دی ماریا را از نزدیک زیر نظر بگیرد. مهاجم آرژانتینی بوکا جونیورز، پالاسیو هم می تواند گزینه ی سوم بعد از آرشاوین و دی ماریا باشد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

به گزارش بارسابست، به نقل از روزنامه ی اسپورت، هافبک برزیلی و ۲۴ ساله ی منچسترسیتی، روبینیو می تواند یک اسلحه ی پنهانی رئیس قبلی بارسلونا، ساندرو روسل در انتخاباتن سال ۲۰۱۰ باشد.
    می توان این انتقال را محتمل دانست. چون زمانی که مادرید وی را به منچستر سیتی فروخت، هیچ نکته ای را مبنی بر اینکه او دیگر نمی تواند به لیگ اسپانیا برگردد در قرارداد وی ننوشته اند.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

به گزارش بارسابست، به نقل از خبرگزاری اسپانیایی افه، رافائل مارکز، مدافع میانی و ملی پوش بارسا در صحبت هایی جالب با خبرنگاران فاش ساخت، که هرگز به ترک بارسا فکر هم نکرده است و همه اخبار مربوط به اهدافش، مبنی بر ترک بارسا را دروغ خواند.
    وی در این باره توضیح داد: «همیشه گفته ام، که اولین انتخاب من، ماندن در بارسا است، زیرا از بازی کردن در این تیم و یاری رسانی به بارسلونا لذت می برم.»
    مدافع مکزیکی در ادامه اعلام کرد، که احساس راحتی می کند، چرا که تا به حال، هیچ یک از مسئولین بارسا، از وی درخواست ترک باشگاه را نکرده اند: «انتخاب اول من، همیشه ماندن در بارسا بوده است؛ این یک حقیقت است که رسانه ها برای بازارگرمی چیز های زیادی را می نویسند، اما هیچ یک حقیقت ندارند. من باید خوشحال باشم، که که تا کنون، هیچ یک از مسئولین تیم با من صحبتی درباره ترک تیم نداشته اند.»
    کاپیتان تیم ملی مکزیک افزود: «وقتی سرمربی تیم تغییر می کند، پست همه بازیکنان به یک علامت سوال تبدیل می شود، اما هنگامی که از مسافرت برگشتم، گواردیولا به من گفت که در ترکیبش ارزشمند هستم. وی به من اعتماد بخشید و من موظف هستم، که جواب اعتمادش را با بازی خوب ارائه کنم.»
    در ادامه خبرنگاران EFE، از وی درباره تمدید قراردادش که تا 2010 معتبر است پرسیدند؛ وی در پاسخی سیاست مندانه گفت: «من آدم امروزی هستم! معمولا عادت ندارم، که به فردا ها تفکر کنم و می خواهم در همان لحظه، به بهترین چیز ها فکر کنم.»
    مارکز در پایان گفت: «اکنون تنها چیزی که باید بگویم این است، که من در بارسلونا راحت هستم. اینجا همه مرا ارزشمند می شمارند و امیدوارم که به فعالیتم در بارسا، برای مدت زیادی ادامه دهم.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

به گزارش بارسابست، به نقل از سایت گل، با وجود اینکه ساموئل اتوو در بازی ابتدای هفته مقابل نومانسیا انتظارات را برآورده نکرد پپ گواردیولا به وی 3 روز مرخصی داد تا او بتواند درافتتاحیه آکادمی فوتبال کودکان که در موزامبیک توسط یونیسف و باشگاه بارسلونا ایجاد شده بود شرکت داشته باشد.

در هر صورت وی به همراه 5 هم تیمی دیگرش به نام های ویکتور سانچز، خوزه مانوئل پینتو، ویکتور والدس، سیلوینیو و دانیل آلوز به تمرینات بارسلونا بازگشتند.

با حضور تنها 6 بازیکن اصلی زیر نظر گواردیولا ، لاماسیا روز آرامی را پشت سر می گذاشت . همچنین تمام بازیکنان ذخیره در انتهای هفته به تمرینات اضافه می شوند.

لویس انریکه مربی بارسا ب به همراه دستیارش خوان باربرا تمرینات این تیم را زیر نظر داشتند. در انتها یک بازی دستگرمی بین بارسا ب و تیم اصلی بارسا برگزار شد که ساموئل اتوو توانست دوبار دروازه حریف را باز کند.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

به گزارش بارسابست، به نقل از سایت گل، باشگاه بارسلونا پذیرفته است که درقبال دریافت 5 میلیون یورو بازی دوستانه ای را در تابستان سال آینده مقابل تیم کروفچی ازبکستان انجام دهد.

طبق نوشته روزنامه مارکا باشگاه بارسلونا موافقت خود را برای سفر به ازبکستان و انجام یک بازی دوستانه با تیم کروفچی این کشور اعلام کرده است.
    2 باشگاه قبلاً با یکدیگر ملاقت داشته اند اما قرارداد رسمی در این ارتباط به امضاء نرسیده است. اما مسئول هماهنگ کننده این بازی 5 میلیون یورو را به بارسا پیشنهاد داده است که 3 میلیون یورو قبل از بازی و مابقی مبلغ را بعد از انجام بازی با بارسلونا پرداخت خواهد شد.

مبلغ مورد نظر 2 میلیون یورو بیشتر از سودی است که بارسلونا در تور تابستانی خود در آمریکا بدست آورده است.

این کشور آسیایی مرکزی تلاش بسیاری می کند تا بزرگان فوتبال را به کشور خود بکشاند. نمونه بارز آن دعوت از 3 بازیکن بارسا به نام های ساموئل اتوو، ژاوی هرناندز و آندرس اینیستا برای افتتاح آکادمی فوتبال در این کشور می باشد.

همچنین تیم کروفچی ازبکستان اخیراً قراردادی جدید با ریوالدو بازیکن برزیلی و ستاره پیشین بارسلونا منعقد کرده است.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

گوارديولا از فوتبال ايتاليايي استفاده مي‌كند

پپ گوارديولا سرمربي تيم فوتبال بارسلوناي اسپانيا قصد دارد از فلسفه و شيوه‌هاي سرمربيگري ايتاليايي براي كمك به ارتقاي تيمش استفاده كند اما به هواداران اطمينان خاطر داد كه اين شيوه تاثيري بر بازي تيم نخواهد داشت. به گزارش ايرنا به نقل از سايت گل، سرمربي جديد تيم بارسلونا بعد از تغييرات عمده‌اي كه در تابستان امسال در داخل و خارج از تيمش ايجاد كرد، ظاهرا تحولات بيشتري را دنبال مي‌كند.
    كاپيتان سابق بارسلونا مايل است همبستگي و هماهنگي بيشتري بين اعضاي تيم ايجاد كند و به همين منظور از شيوه‌اي استفاده مي‌كند كه در دوران كوتاه بازي در باشگاه بره شا ايتاليا آموخته است.
    گوارديولا قصد دارد بازيكنانش را براي مدتي معين در كنار هم ولي دور از همه بويژه مطبوعات نگه دارد.
    اولين مرحله اين برنامه اين است كه بازيكنان هر روز صبح به مدت يك ساعت براي صبحانه در كنار هم باشند و صبحانه شامل ميوه و سبزيجات خواهد بود.
    وي همچنين از كمپ هميشگي لاماسيا به زمين‌هاي اسپورت سيتي متعلق به باشگاه نقل مكان خواهد كرد كه البته اين زمين پيش از اين جابجايي به كمي اصلاح نياز دارد.
    بارسلونا در تابستان امسال پنج بازيكن خريداري كرده و شماري از بازيكنان رده جوانان را به تيم بزرگسالان منتقل كرده است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •