تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 127 از 2014 اولاول ... 27771171231241251261271281291301311371772276271127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز RONN!E's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    چار دیواری

پيش فرض طلب رافائل پرداخت شد

با مساعدت سازمان تربیت بدنی و دستور محمد علی آبادی، بدهی باشگاه پرسپولیس به رافائل ادرو پرداخت شد.

به گزارش مهر ، با دستور و تاکید معاون رئیس جمهور، رئیس سازمان تربیت بدنی و رئیس مجمع عمومی باشگاه پرسپولیس، بدهی رافائل بطور کامل پرداخت شد تا پس از تحویل این مبلغ به نامبرده، پرونده شکایتش از سرخپوشان برای همیشه بسته شود.

برپایه این گزارش، با این اقدام سازمان تربیت بدنی که در پی وعده های گذشته انجام شد، باید گفت موضوع کسر امتیاز از پرسپولیس بر سر این پرونده منتفی خواهد شد.

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

يعني تمام شد؟ آهان ده جان برادر ، حالا اين اس اسيا و سپاهانيا دق نکنن خيليه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mansour 64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حالا اينا که خوووووبه ديشب استاد فنايي تو 90 فوران استعداد از چشاش ميريخت بيرون اون از پنالتيه ذوب که گفت نه دايو رفت اينور گفت که 3 تا پرسپوليسي بايد اخراج ميشد و نصرتي خطا کرده و ...
    معلوم نيست اين آقا از چيه پرسپوليس سوخته بود توي اون روحش بياد
    سلام ایران فقط یه کارشناس داوری واقعی داره و اونم هوشنگ نصیر زادست. فنایی رو ول کن!

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

هه هه! سپاهان هم که باز باخت! بعد از باخت مقابل قرمزپوشان اوراوا ان شاا... باخت بعدیش مقابل ارتش سرخ ایران باشه.
    پرسپولیس همیشه قهرمان

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چند خبر از پرسپولیس:

آسیب دیدگی آقایی جدی نیست
    «عباس آقایی» در جریان تمرین امروز از ناحیه عضله دچار درد خفیفی شد. این حادثه شایعه مصدومیت او را بر سر زبانها انداخت، از اینرو با خود وی تماس گرفتیم که گفت: «جای نگرانی نیست. اصلاً مشکل جدی نبود. یک ذره احساس درد کردم که مهم نبود. حالا هم مشکلی ندارم و برای تمرین بعدی آماده هستم

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ی کاش مرا به کمیته انضباطی دعوت می‌کردند! آشوبی: داور این خطای پنهان را دید و آوانتاژ داد
    فرزاد آشوبی در گفتگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس درباره محرومیت یک جلسه‌ای خود اظهار داشت: خیلی برایم جالب است که آقای شاه حسینی بعنوان رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال حتی از من دعوت نکردند تا در خصوص خطایی که از نظر ایشان خطای پنهان عنوان شده به ایشان توضیحاتی را ارائه دهم.
    وی افزود: در آن صحنه من هیچ خطایی را مرتکب نشدم. چرا که داور بازی دقیقاًً صحنه را دید و آن را آوانتاژ اعلام کرد. آقای مظفری دستها را در آن صحنه به علامت آوانتاژ بالا برد. یعنی اینکه او صحنه را دیده و از آن گذشته است.
    آشوبی خاطرنشان کرد: صحنه به گونه‌ای بود که بازیکن صبا باتری (محسن بیات) با سرعت در حال حرکت بود و من نیز با سرعتی بیشتر در پی تعقیب او بودم، بیات یک لحظه مکث کرد تا توپ را پاس دهد و من به دلیل لغزندگی زمین و سرعت بالا نتوانستم خود را کنترل کنم. در هنگام برخورد وقتی متوجه شدم ممکن است بر روی او پرتاب شوم، پایم را بلند کردم تا مانع از برخورد شوم اما در نهایت با او برخورد کردم. برخورد من با بیات به هیچ وجه خطری را متوجه او نکرد. بطوریکه وی، 20 ثانیه بعد از روی زمین بلند شد.
    فرزاد آشوبی در پایان بیان داشت: من حکم کمیته انضباطی را می‌پذیرم اما ای کاش برای ارائه این توضیحات به کمیته انضباطی دعوت می‌شدم

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فاطمی: با دو جام هم از خجالت هواداران بیرون نمی‌آییم
    یکی از کم حاشیه‌ترین فوتبالیستهای حال حاضر ایران در تمرین امروز بسیار آماده بود. او که در بازی قبلی سرخپوشان حضور نداشت با امیدواری بسیاری منتظر دیدار با پتروشیمی تبریز است. او در گفتگویی با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس به سوالات، چنین پاسخ داد؛
    مقابل صبا باتری حضور نداشتی؟
    تشخیص کادر فنی بود. مربیان بر اساس تاکتیکی که تعیین می‌کنند مصلحت تیم را در نظر می‌گیرند.
    با توجه به اینکه چند هفته‌ای در ترکیب اصلی بودی، انتظارش را داشتی؟
    من که تازه فوتبالیست نشده‌ام. اگر ادعا داریم که بازیکن حرفه‌ای هستیم، این مسائل باید برای ما عادی باشد.
    برای بازیهای بعدی نگران نیستی، بویژه که ترافیکی از بازیکنان آماده وجود دارد؟
    به خودم اطمینان دارم. کاملاً سرحال و آماده هستم تا هر آنچه مربی لازم می‌داند، برای تیم انجام بدهم. عدم حضور در بازی با صبا باتری هم نه تنها باعث ناراحتی نشد، بلکه به انگیزه‌های من افزود تا به حدی برسم که پیوسته از من در ترکیب ثابت استفاده شود و اگر هم بازی می‌کنم، مهره موثری برای تیم و همبازیانم باشم.
    راستی چرا شما از ابتدا مثل نیمه دوم بازی نمی‌کنید؟
    ما در بسیاری از بازیها در دقایق آخر پیروز شده‌ایم. شاید به این دلیل که هر چه از دقایق بازی می‌گذرد، اشتیاق بچه‌ها بیشتر می‌شود. ما از اول برای پیروزی وارد بازی می‌شویم، ولی وقتی به هر دلیل نتیجه لازم را نمی‌گیریم، انگیزه‌ها بیشتر می‌شود و بالاخره به نقطه‌ای می‌رسیم که حریف کاملاً تحت فشار قرار می‌گیرد.
    ولی باید بتوانید از ابتدا اینگونه بازی کنید؟
    کاملاً درست است. اتفاقاً کادر فنی هم در حال کار روی این مسئله است. ما باید ضربه اصلی را در همان ابتدا به حریفان وارد کنیم.
    به نظر می‌رسد، بازی با پتروشیمی فرصت خوبی برای تمرین این مسئله باشد؟
    بله، ولی نباید آنها را دست کم بگیریم. هر بازی حذفی، حکم یک فینال را دارد. چنین تیمهایی وقتی جلوی تیم بزرگتری قرار می‌گیرند دیگر خودشان نیستند و با کوچکترین غفلت تیم بزرگتر، مستعد شگفتی ساز شدن خواهند بود.
    پیش بینی تو چیست؟
    اینقدر قهرمانی به هواداران بدهکار هستیم که با دو جام هم از خجالت آنها بیرون نمی‌آییم

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نوبت من که رسید تیم ملی طلسم شد پژمان نوری: حریفان مهاجم می‌گذارند که من و شیث را بگیرند!!
    حالا حریفان برای اینکه پرسپولیس را مهار کنند، علاوه بر مهاجمان، برای مدافعان سرخپوش هم مراقب می‌گذارند! فقط باید منتظر بود و دید مربی آینده تیم ملی یا کسانی که قرار است فهرست تیم ملی را آماده کنند، به خوبی این مسئله را می‌بینند؟
    امروز هنگامیکه کاروان زیارتی پرسپولیس راهی قم و جمکران بود با پژمان نوری گفتگویی داشتیم که از نظر شما می‌گذرد.
    مثل اینکه بازیها کمی بیش از حد انتظار سخت شده است؟
    البته انتظارش را داشتیم. پرسپولیس که صدرنشین هم باشد، انگیزه حریف را چند برابر افزایش می‌دهد. از سوی دیگر، لیگ امسال هم خیلی سخت شده است. هر سال که می‌گذرد، تیمهایی ایرانی با برنامه‌ریزی بیشتری در مسایقات شرکت می‌کنند.
    تساوی برابر صبا باتری هم سپاهان را خوشحال کرد؟
    بله! این تساوی کار ما را سخت کرد. باید سه امتیاز می‌گرفتیم، حالا نیاز ما به شکست دادن سپاهان خیلی بیشتر شده است. این تساوی از سوی دیگر تاثیر روحی هم داشت که امیدواریم با دو پیروزی در جام حذفی تا بازی با سپاهان، شرایط ایده آلی پیدا کنیم.
    چنین نتایجی هم می‌تواند باعث ناراحتی شود و هم انگیزه‌ها را زیاد کند، در جمع شما چه شرایطی حاکم است؟
    خوشبختانه ما بچه‌های با تجربه‌ای داریم که بعضاً سوابق ملی هم دارند. آنها می‌توانند در چنین موقعیتهایی خود و تیم را جمع و جور کنند. فکر می‌کنم بچه‌ها برای بازی با سپاهان جریح‌تر شده‌اند. به هر حال ما خودمان را قهرمان می‌دانیم. سال قبل که هیچ حسابی روی ما نمی‌شد، با اختلاف سه امتیاز قهرمانی را از دست دادیم، پس حساب این فصل جدا است، هر چند اگر الان قدر این امتیازها را ندانیم، فردا توی دردسر می‌افتیم.
    ما که یاد بازی فجر سپاسی یا نیمه نهایی نیم فصل جام حذفی جلوی سپاهان افتادیم؟
    درست است به هر حال باید بهتر عمل می‌کردیم. باید توپ را بین خودمان به گردش در می‌آوردیم اما رفتیم دنبال اینکه گلهای بعدی را بزنیم. پاسهای مستقیم دادیم، توپ هم لو می‌رفت و روی دروازه ما می‌آمد.
    با آنهمه جنجال، بازی هم از روال عادی خارج شده بود؟
    آقای مظفری‌زاده آدم خوبی است ولی پارسال در بازی دور رفت نیز جلوی سایپا هم اتفاقات مشابهی روی داد و به هر حال داوری بی‌تاثیر نبود.
    درباره دلیل سخت شدن بازیها توضیحاتی دادی، اما بعضی تحلیل می‌کنند که پرسپولیس افت کرده است؟
    ولی اینطور نیست. اتفاقاً الان شرایط بهتری داریم، ولی در ابتدای فصل تیمها از تاکتیک ما خبر نداشتند. در 17 هفته آشنایی پیدا کرده و روی آن کار کرده‌اند. آنها توان بیشتر می‌گذارند تا اولین شکست ما را رقم بزنند. مثلاً برق شیراز را ببینید که جلوی سپاهان چطور بازی می‌کند و مقابل ما چگونه می‌ایستد.
    شرایط بدنی را چطور می‌بینی؟
    اگر خوب نبود، بیشترین فشار را از دقایق 70 تا 90 وارد نمی‌کردیم. تیم ما بدنی هیچ مشکلی ندارد، اگر به مشکل می‌خوریم، برای اینست که حریفان می‌آیند بازیکنان ما را می‌بندند.
    به همین دلیل کمتر نفوذ می‌کنی یا دلیل دیگری دارد؟
    در سیستمی که داریم، من و شیث باید نفوذ کنیم و حملات را تدارک ببینیم. الان حریفان دو مهاجم سرعتی را جلوی ما می‌گذارند تا ما کمتر نفوذ کنیم.
    پس باید سیستم را عوض کنید؟
    این مسائل به کادر فنی مربوط می‌شود، ولی روی آن کار می‌کنند.
    در چند دیدار هم، در نیمه اول مثل نیمه دوم عمل نمی‌کنید!
    اتفاقاً مربیان در حال کار روی این مسئله هستند. من فکر می‌کنم مسئله روحی و روانی باشد. چون در دقایق آخر، زیاد گل زده‌ایم و بچه‌ها از نظر ذهنی آنرا پذیرفته‌اند.
    راستی کاملاً به یک مدافع چپ تبدیل شده‌ای، قصد نداری این پست را ترک کنی؟
    خوشحالم که به تیم کمک کردم. به هر حال این پست را هم برای تیم ملی انتخاب کردم. اگر مشکل تیم و بحث تیم ملی نبود، ترجیح می‌دادم در خط میانی از فوتبال لذت ببرم.
    چقدر هم خوش شانس هستی! انگار از لج تو قرار نیست سرمربی تیم ملی معرفی شود؟
    واقعاً به ما که رسید آسمان تپید و تیم ملی طلسم شد. فقط امیدوارم وقتی مربی تیم ملی مشخص شد، کسی نباشد که اهل خط و ربط باشد و همین بازیهای انجام شده را ملاک قرار بدهد.
    پس حسابی به خودت اطمینان داری؟
    شما ندارید؟ من بر اساس بازیهای لیگ می‌گویم.
    امیدواریم این طلسم هم بشکند، صحبت دیگری اگر داری بگو؟
    نه! فقط می‌خواستم به هواداران بگویم که خیلی شرمنده‌ایم. آنها در آن هوای بارانی، سنگ تمام گذاشتند، به امید خدا در بازی با سپاهان جبران می‌کنیم

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ایران فقط یه کارشناس داوری واقعی داره و اونم هوشنگ نصیر زادست. فنایی رو ول کن!
    به شدت تایید میشه. آفزین گل گفتی. واقعا این فنایی که 1 ریال حالیش نیست. اصلا خودش نمیفهمه چی میگه.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

روز بازی با سپاهان پرسپولیس در انتظار برد شماره 20
    پرسپولیس در مسابقات مختلف لیگ و جام حذفی در سال 86 صاحب 17 برد، 8 مساوی و یک باخت شده است. با توجه به پیروزی قریب الوقوع برابر تیم فوتبال پتروشیمی تبریز، پرسپولیس صاحب هجدهمین برد سال خود خواهد شد. سپس باید با برنده پاس همدان و تیم فولاد یزد در جام حذفی رقابت کند، اگر در این بازی هم پرسپولیس صاحب برد شود، سرخپوشان در روز بازی با سپاهان به انتظار بیستمین برد سال خود برابر حریفی می‌نشینند که تنها باخت آنها را در مسابقات فوتبال لیگ رقم زده است. در روز 11 خرداد سال جاری تیم فوتبال پرسپولیس در مرحله نیمه نهایی مسابقات فوتبال جام حذفی برابر تیم فوتبال سپاهان اصفهان با نتیجه 4 – یک بازنده شد، به جز آن بازی، پرسپولیس در سایر دیدارهای سال 86 خود بدون شکست مانده است و از این حیث یک رکورد جالب توجه را در تاریخ مسابقات فوتبال داخلی از خود به جای گذاشته است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •