تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 208 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 2077

نام تاپيک: .:: مشاوره برای خرید Pocket PC ::.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    من نمیدونم htc touch hd بگیرم یا iphone 3gs(البته هنوز نیومده)

چیزی که برام مهم هست وجود برنامه های کرک شده مختلفه....که فکر کنم در مورد ویندوز موبایل بیشتر پیدا میشه؟ درسته؟

ولی قائدتا کیفیت آیفون بهتره؟
    لطفا راهنمایی کنید.........

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

تو ایران هم اومده !!!!
    آنلاک نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض کمک

من دیروز یک گوشی diamond 2 که امروز بعد از اینکه چند عکس با آن گرفتم متوجه شدم که روی لنز دوربین یک لکه وجود دارد که باعث می شود که روی عکسها یک نقطه سیاه بیفته و سعی کردم که آنرا پاک کنم ولی دیدم که ظاهرا آن لکه از داخل لنز است حالا من باید چکار کنم آیا باید آنرا برای گارانتی ببرم یا اینکه به مغازه ای که از آنجا خریده ام
    تطفا من را راهنمایی کنید

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

من دیروز یک گوشی diamond 2 که امروز بعد از اینکه چند عکس با آن گرفتم متوجه شدم که روی لنز دوربین یک لکه وجود دارد که باعث می شود که روی عکسها یک نقطه سیاه بیفته و سعی کردم که آنرا پاک کنم ولی دیدم که ظاهرا آن لکه از داخل لنز است حالا من باید چکار کنم آیا باید آنرا برای گارانتی ببرم یا اینکه به مغازه ای که از آنجا خریده ام
    تطفا من را راهنمایی کنید

سلام.

برای این مسئله فقط به مرکز گارانتی برو چون در این صورت گارانتیت تحت هر شرایطی باطل نمیشه.

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض

سلام من اولین باریه که میخوام یه Pocket Pcبخرم و دو دلم (یعنی اطلاع ندارم) که وقتی تا الآن با سیمبیان کار کردم، پاکت پی سی جوابمو میده یا نه. بعد بنظرتون با 500 تومن چه پاکت پی سی ای بخرم؟ چیزایی که واسم اهمیت دارند یا ندارند:

دوربین مهم نیست
    حافظه زیاد میخوام حالا یا با رم یا داخلی که فکر کنم پاکت پی سی ها داخلی بالا نداشته باشند
    صفحه نمایش بزرگ و تاج (همشون تاچند نه؟)
    جی پی اس (سخت افزار)
    موشن سنسور
    صدای عالی

حالا اگه با وجود اینها و با این قیمت شد دوربین خوبی هم در حد 5 داشته باشه چه بهتر

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

14 Diamond , Omnia , x1 ? کدومش

من بدجوری بین اینا گیر کردم
    من اولویت هام ایناس
    1.بازی با گوشی (مهم)
    2.مرور اینترنت
    3. تاچ فلو سه بعدی
    4.فیلمبرداری
    5. باکلاس باشه (خز نباشه)
    6. سرعتش زیاد باشه
    7. کیفیت پخش موسیقی
    8.صدای زنگ بلند تا منو صبح از خاب بیدار کنه
    9.پخش فیلم عالی (مهم)
    دعاتون می کنم اگه کمک کنید
    لطفا بدون تعصب بگید (منم از سامسونگ بدم می یاد ولی اومنیا خوبه)

و هر قسمت از گوشی خودشون تعریف می کنن می گن اونای دیگه خوب نیست دیوونه شدم

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام من اولین باریه که میخوام یه Pocket Pcبخرم و دو دلم (یعنی اطلاع ندارم) که وقتی تا الآن با سیمبیان کار کردم، پاکت پی سی جوابمو میده یا نه. بعد بنظرتون با 500 تومن چه پاکت پی سی ای بخرم؟ چیزایی که واسم اهمیت دارند یا ندارند:

دوربین مهم نیست
    حافظه زیاد میخوام حالا یا با رم یا داخلی که فکر کنم پاکت پی سی ها داخلی بالا نداشته باشند
    صفحه نمایش بزرگ و تاج (همشون تاچند نه؟)
    جی پی اس (سخت افزار)
    موشن سنسور
    صدای عالی

حالا اگه با وجود اینها و با این قیمت شد دوربین خوبی هم در حد 5 داشته باشه چه بهتر

سلام.

با این شرایط که فرمودید که من فکر میکنم امنیا گزینه خوبی باشه که البته محاسن و معایبی داره .حافظه بالا میخواهید امنیا در 2 مدل با حافظه داخلی 8 و 16 گیگ تو بازار هست که مموری هم میتونید براش بگیرید که با حدود 45 تومن میتونید یک مموری کارت 16 گیگ هم براش بگیرید و جمعش به 32 گیگ(یا 24 گیگ ) برسه.صفحه نمایش بزرگ و تاچ داره که البته صفحه نمایشش در برابر پاکت پی سی های هم رده خودش مثل X1 و دایموند و ....از رزولوشن پایینتری برخورداره و کیفیت تصویرش نسبت به اونا پایینتره.جی پی اس داره که البته اونا هم دارن اما سنسور جاذبه داره که X1 نداره و دایموند داره اما دایموند و X1 اون حافظه رو ندارن.دوربین 5 مگا پیکسلی داره که عکس با کیفیت خوبی میندازه اما باید رو کامپیوتر عکسهاشو ببینید چون رو صفح نمایش خودش به علت رزولوشنش زیاد جالب نشون نمیده.صداش هم نسبت به چاکت پی سی های هم رده خودش خوبه.اما اینو باید بدونید که صدا کلا" در پاکت پی سی ها مثل گوشیهای سیمبیان نیست و نباید انتظار برابری با اونارو داشته باشید.

شاد و پیروز باشید.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

من بدجوری بین اینا گیر کردم
    من اولویت هام ایناس
    1.بازی با گوشی (مهم)
    2.مرور اینترنت
    3. تاچ فلو سه بعدی
    4.فیلمبرداری
    5. باکلاس باشه (خز نباشه)
    6. سرعتش زیاد باشه
    7. کیفیت پخش موسیقی
    8.صدای زنگ بلند تا منو صبح از خاب بیدار کنه
    9.پخش فیلم عالی (مهم)
    دعاتون می کنم اگه کمک کنید
    لطفا بدون تعصب بگید (منم از سامسونگ بدم می یاد ولی اومنیا خوبه)

و هر قسمت از گوشی خودشون تعریف می کنن می گن اونای دیگه خوب نیست دیوونه شدم
    سلام. والا من با دایموند کار نکردم پس نمیتونم مقایسه داشته باشم.اما در مورد خواسته هاتون و مقایسه بین X1 و امنیا باید عرض کنم :
    در مورد بازی که هردو خوب هستن و هرکدوم یک مزیت نسبت به دیگری واسه بازی داره X1 کیبرد داره که تو یکسری از بازیها بودنش مزیته اما امنیا G-sensor داره که یکسری بازیهای جالب و جذاب رو ساپورت میکنه که این قابلیت رو X1 نداره.
    مرور اینترنت امنیا با توجه به صفحه بزرگترش شاید بهتر باشه (از دید من بهتره).
    تاچ فلو که مخصوص گوشیهای HTC هست اما میشه رو اینا هم نصب کرد.(البته تو بعضی موارد نمیتونن مثل HTC کامل جواب بدن).
    فیلمبرداری هردو تقریبا" در یک سطح هستن و اگر بخواهیم به یکیشون نمره بیشتری بدیم امنیا کمی بهتره.(البته اینقدری نیست که بخواد به چشم بیاد.)
    با کلاس بودن هر دو باکلاس هستن و بهتره بگیم چون پاکت پی سی رو هرکسی نمیخره پس نمیتونه همه گیر بشه و بقول شما خز بشه.
    در مورد سرعت هم با توجه به سی پی یوی قویتر امنیا ,سرعت امنیا بیشتره اما لازم به ذکره این بیشتر بودن در حدی نیت که شما فکر کنی یکی فرقونه اون یکی بنز!!! یک مقداری امنیا بیشتره اما با توجه به نیازهات اگر X1 نیازهاتو براورده میکنه میتونی از این برتری سرعت چشم پوشی کنی.(اینقدری زیاادتر نیست که بخواد برات اصل بشه)
    در مورد بلندی صدا که بتونه شمارو بیدار کنه,من نمیدونم خواب شما چه جوریه پس نمیتونم بگم که اینا میتونن شمارو بیدار کنن یا نه.اما هر دو با نصف ولوم منو بیدار میکنن.
    پخش فیلم هم هر کدوم یک حسن نسبت به دیگری دارن که شما باید ببینی کدوم برات مهم تره امنیا صفحه بزرگتری برای نمایش داره در عوض کیفیت تصویر X1 یک چیزه دیگست که اصلا" با امنیا قابل قیاس نیست شما باید ببینی کدوم برات مهمتره تصویر کوچیکتر ولی با کیفیت عالی یا تصویر بزرگتر ولی با کیفیت پایین.
    در آخر بازم میگم من چون دایموند رو نداشتم و باهاش کار نکردم نمیتونم بگم کد.م یکی از این سه تا بهتره من این دوتارو که داشتم گفتم شما از یک دایموند دار هم بپرس با اینا مقایسه کن بهترین رو که به کارت میاد و نیازهاتو برطرف میکنه بگیر هر کدوم رو هم گرفتی مبارکت باشه.

شاد و پیروز باشید.

9. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض کدومش Diamond , omnia , X1

سلام. والا من با دایموند کار نکردم پس نمیتونم مقایسه داشته باشم.اما در مورد خواسته هاتون و مقایسه بین X1 و امنیا باید عرض کنم :
    در مورد بازی که هردو خوب هستن و هرکدوم یک مزیت نسبت به دیگری واسه بازی داره X1 کیبرد داره که تو یکسری از بازیها بودنش مزیته اما امنیا G-sensor داره که یکسری بازیهای جالب و جذاب رو ساپورت میکنه که این قابلیت رو X1 نداره.
    مرور اینترنت امنیا با توجه به صفحه بزرگترش شاید بهتر باشه (از دید من بهتره).
    تاچ فلو که مخصوص گوشیهای HTC هست اما میشه رو اینا هم نصب کرد.(البته تو بعضی موارد نمیتونن مثل HTC کامل جواب بدن).
    فیلمبرداری هردو تقریبا" در یک سطح هستن و اگر بخواهیم به یکیشون نمره بیشتری بدیم امنیا کمی بهتره.(البته اینقدری نیست که بخواد به چشم بیاد.)
    با کلاس بودن هر دو باکلاس هستن و بهتره بگیم چون پاکت پی سی رو هرکسی نمیخره پس نمیتونه همه گیر بشه و بقول شما خز بشه.
    در مورد سرعت هم با توجه به سی پی یوی قویتر امنیا ,سرعت امنیا بیشتره اما لازم به ذکره این بیشتر بودن در حدی نیت که شما فکر کنی یکی فرقونه اون یکی بنز!!! یک مقداری امنیا بیشتره اما با توجه به نیازهات اگر X1 نیازهاتو براورده میکنه میتونی از این برتری سرعت چشم پوشی کنی.(اینقدری زیاادتر نیست که بخواد برات اصل بشه)
    در مورد بلندی صدا که بتونه شمارو بیدار کنه,من نمیدونم خواب شما چه جوریه پس نمیتونم بگم که اینا میتونن شمارو بیدار کنن یا نه.اما هر دو با نصف ولوم منو بیدار میکنن.
    پخش فیلم هم هر کدوم یک حسن نسبت به دیگری دارن که شما باید ببینی کدوم برات مهم تره امنیا صفحه بزرگتری برای نمایش داره در عوض کیفیت تصویر X1 یک چیزه دیگست که اصلا" با امنیا قابل قیاس نیست شما باید ببینی کدوم برات مهمتره تصویر کوچیکتر ولی با کیفیت عالی یا تصویر بزرگتر ولی با کیفیت پایین.
    در آخر بازم میگم من چون دایموند رو نداشتم و باهاش کار نکردم نمیتونم بگم کد.م یکی از این سه تا بهتره من این دوتارو که داشتم گفتم شما از یک دایموند دار هم بپرس با اینا مقایسه کن بهترین رو که به کارت میاد و نیازهاتو برطرف میکنه بگیر هر کدوم رو هم گرفتی مبارکت باشه.

شاد و پیروز باشید.

رم و رام ایکس پریا و همچنین رزولوشن بالاتری داره من هم گوشی سنسور دار تا به حال نداشتم می خوام تجربه کنم ولی کیبورد دار رو چرا همین الان هم دارم فقط تو بازی به کارم میاد یعنی نباشه بهتره ؟ چون خیلی سنگین میشه تو جیب هر شلواری هم جا نمیشه خلاصه برای همین کیبورد تیپم عوض شده
    دایموند هم چیز خوبیه زیبا هم هست ولی باتریش بدرد نمی خوره دایموند 2 و تاچ پرو 2 هم 3-4 ماه دیگه می تونم بخرم ولی نمی تونم صبر کنم !

دوستان راهنمایی کنید کدوم بیشتر بدرد بازی می خوره ؟ چون تایم بسیاری از روز من بی کارم (خونه هم نیستم)
    منظورم از بازی بازی های حجیم بود نه سنسوری ! مثل سایبریا چون رم زیاد می خواهند امنیا یه کم نا مناسبه

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض

به این نتیجه رسیدم که بجای دادن 500-600 تومن واسه گوشی یه لپ تاب خوب بخرم و با گوشی های معمولی سر کنم. فکر خوبیه نه؟ چون اندازه واس مهم نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •