سلام
كسي بازي dracula origin رو بازي كرده؟ من تو بازي به مشكل برخوردم كسي هست بتونه كمكم كنه
متشكرم
سلام
كسي بازي dracula origin رو بازي كرده؟ من تو بازي به مشكل برخوردم كسي هست بتونه كمكم كنه
متشكرم
سلام.در این تاپیک مطرح کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان....لطفا چند تا بازی معرفی کنید مثل فیفا که بشه 2 نفره بازی کرد..البته واسه pc ...یه دنیا ممنون...
به به به
چشمان به جمال برادر محمد نیز روشن گردید
برادر خدمته شما عارضم که بازی های مختلفی دونفره قابل به انجام هستند
بازی های racing معمولا این قاببلیت را دارند
دیگر میشود به سری بازیهای سایت reflexive اشاره کرد
chicken invaders
شما دقیقا در چه سبک هایی منظورتان هست بفرمایید تا دقیق تر راهنمایی کنیم
با سلام
لطف كنيد يه بازي هواپيمايي جنگي جديد با گرافيك بالا معرفي كنيد كه تخيلي نباشه و همه ي هواپيماها واقعي باشن.
با تشكر
اساتید محترم یه سوال فنی دارم:
شنیدم Oblivion تو سبک RPG هست.می خوام بدونم آیا مثل Never Winter Night دیالوگ زیاد داره؟
بله البته خیلی شبیه که نیستن ولی oblivion هم بازیه طولانی و جالبیهاساتید محترم یه سوال فنی دارم:
شنیدم Oblivion تو سبک RPG هست.می خوام بدونم آیا مثل Never Winter Night دیالوگ زیاد داره؟
پیشنهاد میکنم امتحان کنید
کاپتان بلک عزیز ممنون از راهنماییت.این بازی Cyber Warefare -Hacker v3.1 رو میشه دانلود کرد؟یا تو بازار هست؟منکه تو اینترنت چیز پیدا نکردم.
در ضمن یه سوال دیگه:
در بازیهای RPG حتماً باید متن دیالوگ رو به دقت خوند تا جواب درست بدیم؟
1. Lock On Modern Air Combat با Blackshark Expansion Pack و Flaming Cliffs Expansion Pack.با سلام
لطف كنيد يه بازي هواپيمايي جنگي جديد با گرافيك بالا معرفي كنيد كه تخيلي نباشه و همه ي هواپيماها واقعي باشن.
با تشكر
2.سری Wings Over Europe و Wings Over Israel ممکنه گرافیک بسیار بالایی نداشته باشند.
3.صبر کن برای Tom Clancy's H.A.W.X.
می تونی بگردی هر کدام تاپیک مخصوص دارند.
بله داره ولی مثل بازهای RPG دیگه قدرت تصمیم گیری که تو مثلا بیای یه جواب خاصی بدی که تاثیر داشته باشه نداره. مثلا در Neverwinter Nights حتی لحن صحبت کردنت روی افراد هم گروهت تاثیر می گذاشت اما تو Oblivion همه دیالوگ ها به یک جا خطم میشه و تو فقط باید گوشی بدی تا اینکه نظر بدی.
سعس کن Elder Scrolls IV Oblivion به همراه Knights of the Nine و Shivering Isles گیر بیاری چندین ساعت داستان اضافه میشه و یک دنیای دیگه.
همونطور که گفتم در Oblivion همه دیالوگها به یک جا خطم می شن و اکثرا یک خطین. در بقیه مثل :در بازیهای RPG حتماً باید متن دیالوگ رو به دقت خوند تا جواب درست بدیم؟
The Witcher - Neverwinter Nights 2 + Mask of the Betrayer - Mass Effect -Star Wars Knights of The Old Republic I & II و Jade Empire باید متن را به دقت بخونی درست و غلط نیست فقط خواسته ها و خوب یا بد بودن شخصیت کاراکتر ها در این دیالوگ ها مشخص می شود و بعضی ها هم می تونی اطلاعات اضافه بدست بیاری مثل Charm و Intimate.
Last edited by Optimus Prime; 27-07-2008 at 15:50.
خدمت شما دوست عزیز ...امیدوارم بر خلاف قوانین نباشه...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در بعضی از بازیهای rpg مثل witcher دیالوگها خیلی مهم هستند ولی توی oblivion چندان مهم نیست..!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)