تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا از موتومینگ ( a1200 ) راضی هستید ؟

راي دهنده
312. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاملا راضیم

205 65.71%
  • اصلا راضی نیستم

22 7.05%
  • به جز بعضی اشکالات گوشی خوبیه

85 27.24%
صفحه 127 از 242 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 2416

نام تاپيک: کلوپ A1200

داره خودمونی میشه mr_mashmash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

خب استاد وقتی تاپیکی 130 صفحه پیش میره بدون اینکه هیچ نظم و طبقه بندی موضوعی روش اعمال بشه آخرسر به همین وضع دچار میشه دیگه. اینجوری میشه که هر دوست تازه واردی با دیدن حجم و آشفتگی مطلب قید خوندن و سرچ رو میزنه و سوالها بصورت پریودیک هی تکرار میشه!
    از مدیر عزیز بخش تقاضا دارم یه حرکت مثبتی در جهت ایجاد نظم در موضوع A1200 انجام بدند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان به نظر من زیباترین و کامل ترین تمی که برای a1200 درست شده تم Iphone هست.

معمولا نصب تمها روی A1200 با مشکل همراهه ، من خودم چون از این تم خیلی خوشم اومده بود اینقدر با گوشی ور رفتم و راههای نصب تم رو از تو اینترنت خوندم و اجرا کردم تا بالاخره نصب شد!
    برای نصب تم اول از لینک زیر تم رو دریافت کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از خارج کردن فایلها از حالت فشرده و انتقال به گوشی فایل Runme.lin رو با linloader یا superman اجرا کنید سپس گوشی رو ریست کنید تا تم نصب بشه.
    نکته : مشکل اینجاست که معمولا تم نصب میشه ولی آیکونها عوض نمیشوند . من فایلهای مربوط به تم رو روی Root حافظه گوشی ریختم یعنی توی phone memory و از اونجا اجراش کردم. بار اول نصفه اعمال شد و بار دوم تم کاملا نصب شد
    بدون مشکل نصب شد! خیلی قشنگه! نه سرعت رو پایین میاره نه مموری اشغال می کنه! دمت گرم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی می دونه چتور می شه از این گوشی به عنوان وبکم استفاده کرد؟! من چیزی پیدا نکردم در موردش!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بله عزیز میشه استفاده کرد برنامش هم هست اگه دوستان تو این سایت نذاشتن یه سرچ بزن تو موبایلستان یا سایت موتوفان اونجا هستش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

salam man natonestam thems nasb konam mishe komakam konid

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

سلام بچه ها. برنامه Flash SMSو بازی Snakeجديد که سه بعدی هست رو داريد برام بزارين؟ خيلی لازم دارم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

بچه ها من نميتونم این تم رو نصب کنم. فايل Runme.linرو با سوپرمن باز ميکنم اما هيچ اتفاقی نميوفته. منظور از رستارت کردن گوشی چيه؟
    بعد من گوشی رو خاموش روشن کردم اما هيچی نشد. چيکار کنم؟
    فريم ورم هم 25 pهست

در آغاز فعالیت SUN_BOY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض عضویت خودمو تبریک میگم

سلام به همه دوستان

باید عرض کنم که من 2 ساله از این فروم استفاده می کنم ولی تا حالا نیازی به این که توش عضو بشم نداشتم
    ولی این کلوپ و این گوشی منو بر اون داشت تا عضو بشم البته نه واسه اینکه اسپم بدم، راستش من چند روزه با این تاپیک آشنا شدم و همه اونو خوندم مدت 3 ماهه a1200 دارم و از وقتی این فروم خوندم و آپدیتش کردم بسختی از گوشیم راضی هستم. من قبلا محصولات نوکیا و سامسونک و سونی اریکسون و آی میتو داشتم خداییش از هیچکدوم به اندازه این برند و این محصول راضی نیستم.
    من حرفم برنامه نویسیه و دارم سعی میکنم نرم افزاری برای لود کردن اس ام اس فارس طراحی کنم، اگه دوستان در مورد محیطهای برنامه نویسی برای این گوشی اطلاعاتی دارن خوشحال میشم بدونم.
    در ضمن فکر کنم من تنها کاربری باشم که از تبریز با شماها جوین میشم با توجه به دسترسی به ای دی اس ال سرعت بالا اگه کمکی ازم بر میاد در خدمتم.

آخر فروم باز MOSHAVER AMIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

سلام به همه دوستان

باید عرض کنم که من 2 ساله از این فروم استفاده می کنم ولی تا حالا نیازی به این که توش عضو بشم نداشتم
    ولی این کلوپ و این گوشی منو بر اون داشت تا عضو بشم البته نه واسه اینکه اسپم بدم، راستش من چند روزه با این تاپیک آشنا شدم و همه اونو خوندم مدت 3 ماهه a1200 دارم و از وقتی این فروم خوندم و آپدیتش کردم بسختی از گوشیم راضی هستم. من قبلا محصولات نوکیا و سامسونک و سونی اریکسون و آی میتو داشتم خداییش از هیچکدوم به اندازه این برند و این محصول راضی نیستم.
    من حرفم برنامه نویسیه و دارم سعی میکنم نرم افزاری برای لود کردن اس ام اس فارس طراحی کنم، اگه دوستان در مورد محیطهای برنامه نویسی برای این گوشی اطلاعاتی دارن خوشحال میشم بدونم.
    در ضمن فکر کنم من تنها کاربری باشم که از تبریز با شماها جوین میشم با توجه به دسترسی به ای دی اس ال سرعت بالا اگه کمکی ازم بر میاد در خدمتم.
    تبريك ميگم
    اميدوارم كه بتونيم از اطلاعات شما استفاده كنيم

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

سلام بچه ها. برنامه Flash SMSو بازی Snakeجديد که سه بعدی هست رو داريد برام بزارين؟ خيلی لازم دارم.

از این نبود؟ آخه این گوشی که SISنميخونه. پس چيکار کنم؟
    بچه ها من نميتونم این تم رو نصب کنم. فايل Runme.linرو با سوپرمن باز ميکنم اما هيچ اتفاقی نميوفته. منظور از رستارت کردن گوشی چيه؟
    بعد من گوشی رو خاموش روشن کردم اما هيچی نشد. چيکار کنم؟
    فريم ورم هم 25 pهست

این يکی رو هم خيلی لازم دارم. لطفا کمک و راهنماييم کنيد.
    راستی Color schemeاز کجا گير بيارم؟ و وقتی يک تم رو نصب ميکنيم چجوری ميتونيم دوباره به حالت عادی برگردونيم؟ مثل گوشی های سونی اريکسون ميشه يا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •