تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 197 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 1963

نام تاپيک: در بوته ي نقد كاربران

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام به همه
    من هم امیدوارم نقد شما حاصل کار گروهی نباشه
    به هر حال
    چیز جدیدی توش ندیدم

1- توضیح دادم چند صفحه پیش

کسی که خودشو به خواب میزنه هیچوقت نمیشه از خواب بیدار کرد
    حالا یا شما تا حالا مثل و حکایت نشنیدین
    یا اینکه موضوع چیزه دیگه ای هستش

2- تاپیک یه هفته ای هستش که بازه عزیزم

كار نداريم كه سوتي بود يا نبود

چرا کار نداری عزیز؟
    اتفاقا مهمه
    اگه سوتی بود که همه میخندیدن
    حتما سوتی نبوده که به زور میخندیدن !! و باقی کاربرا بهت زده بودن این وسط !

شما مطمئن باش هر یوزر دیگه ای بود برخورد میشد

راستی دلایل بن شدن افراد مورد نظر شما ربطی به اووون تاپیک نداره
    به تاپیک "کاربران اخراج شده" مراجعه کنید می بینید که برخورد با اسپمرها و کسانی که تاپیک ها رو منحرف میکنند آغاز شده بود

3- احتمالا خیلیها فکر میکنند عکس و العمل ها و برخوردهای افراد در قبال خیلی چیزها نمیتونه بر اساس عقل و منطق باشه
    حتما باید به دنبال این باشیم که : این با من خوبه ... این قبلا گفته از من خوشش میاد ... این قبلا ازم تشکر کرده ... این یکی قبلا ساندویچشو بهم تعارف کرده !!! و ...
    حتما باید باند بازی
    رفیق بازی
    مرام گذاشتن تو کار باشه
    البته
    کافر همه را به کیش خود پندارد

اما خیر
    همچین مسئله ای در کار نیست

4- مرسی
    واقعا مرسی به خاطر یادآوری این موضوع

اولا یوزر مورد نظر شما *PiNk PaNTHeR* هیچگونه نسبتی با من ندارن !
    فکر کنم کلا 2-3 بار با ایشون تو پی ام حرف زدم ... اووونم در مورد انجمن بازی

اما در مورد همون تاپیک مجلس
    که توش تیم کشی و یارکشی و من من ... تو تو ... انجام شده بود
    از قرار معلوم با یوزری تو همون تاپیک مشکل پیدا میکنند
    و خیلی قشنگ به فکر تصفیه حساب میفتن (کشوندن بحث های متفرقه به تاپیکها و انجمن های دیگه)

یه سری پستها رو با هم مرور کنیم
    از تاپیک دموی بازیها
    این پستها الان پاک شده

جالبه ... نه ؟
    در صورتیکه فایل سالم بود
    میدونین اگه کسی نمیدونست این فایل نسبتا حجیم واقعا ویروسی نیست باید کاربر مورد نظر بن میشد ؟
    بعضی از دوستان اولین پستشون رو به این واسطه تو انجمن بازی ارسال کردن !!!
    و بعضی از دوستان اصلا نمیدونستن چی رو دانلود کردن (یا قرار بوده دانلود بکنند) !!!
    بازی !
    فیلم !
    دمو!
    ...
    اما به هر حال ویروسی بوده !!!

البته بگم این موضوع تموم شده
    و چند تا از دوستان پی ام دادن و معذرت خواهی کردن

اما
    شما فکر میکردین تاپیک مجلس به توپ بسته شده
    دلایلش کاملا واضح بوده
    این موارد زیاد پیش اووومده توسط این به اصطلاح احزاب
    شدتشون فرق داشته

فکر کنم کافی باشه

جالبه . خيلي توجيه ميكني اصلا مستقيم جواب نميدي . دچار خود گنده بيني فلسفي شدي. نقد من گوهي آي دي ياهوم هست هروقت خواستي بيا تتا توي يك ثانيه صدتا از اين نقد هاي بي جواب برات بذارم مدير محترم.كافر همه را به كيش خود پندارد ديگه درسته ؟؟؟ چون خودت هميشه باند بازي اشتي و دوستان و خانومان شفيق كمكت ميكنند تو حل مسائلت فكر ميكني همه دارن برات توطئه ميكنند و گروهي نقد مينويسند و.............. سعي كن ي كمتنهايي و آرامش داشته باشي تا از اي حالت دريايي خيلي غرق بعضي مسائل شدي .

1-يك كم حيا هم بد نيست هرچي رو كه دوست داري رو بعنوان مدير به خورد ملت ميدي و هر چي از دهنتون در مياد ميگي بعد ميگي كه هدف حكمت و اندرز بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ظاهرا اين قسمت نقدم رو اصلا نخوندي يك كم بيشتر دقت كن تا بهتر توجيه كني . ملت فكرشون از شما بازتره پس ازشما بهتر ميفهمند كه بدجور داري توجيه ميكني كارتو نو.

خودت هم خوب ميدوني منظورت چي بوده و كي بوده ! پس حاشا نكن

پس اگر اين توجيهته كه از اون حكايت فقط قصد عبرت داشتي و توهين نبوده من هم اين حكايت رو اندر وصف حال ميگم حالا اين هم مهم نيست كه اندر وصف كي ميگم چون كاربراني كه ميخوانند بر اين امر واقفند :

دردناک است که در دام شغال افتد شير
    يا که محتاج فرومايه شود مرد کريم

خوب البته من نميخوام بگم كه منظور از شير و مرد كريم دوستان بن شده ي ماست و خداي نكرده .............. هدف حكمت آموزيه .جواب هاي هوي است

در ضمن به اندازه ي روزهاي عمرت حكايت بلديم . پس فكر نكي يك حكايت گفتي شاهكار ادبي راه انداختين مدير محترم

2-پس مثل اينكه بدون اينكه پست بچه ها رو ببيني تاپيك رو قفل كردي. من كل صفحات رو سيو شده دارم خواستي بگو در عرض ديد عموم بذارم تا بازهم به كاربران لبخند هديه كنيم و قهقهه.مثل اينكه نديدي توي اين 7 يا 8 صفحه همه داشتند ميخنديدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اون تاپيك هم باشه مال خودتون كه هروقت خواستي و حال نكردين قفلش كنيد باز بازش كنيد بفرتيش ترش برگردونيدش و ..........................

سكه ي شاه ولايت هرجا رود پس آيد

چون ميبينم خيلي عرفاني هستي جواباتو با شعر و حكايت ميدم

نه حتي برخورد نميشد بلكه همون پست ها هم سرجاش باقي ميماند اينو بيشتر از خود شما مطمئنم

بن شدن دوستان رابطه ي مستقي داره با اون تاپيك. اگر نگاه كني بجز اين تاپيك بر فرض مثال حاج مهدي تو يك ماه اخير هيچ پستي نداده بود هيچ تاپيك نزده بود فقط تو تاپيك سوتي بازار و نقد كاربران تو همون روز چند تا پست داده بود

حالا بگو چرا بن شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

3-دقيقا همينه.كاش پريشب بودي وميديد كه همه باند بازيتو با مهران مافا و رفاقت هاي جون جونيتون با بعضي كاربرهايي كه بخاطرشون كار دست ملت داده بوديد رو تاييد كرده بودند نه يكي دونفر بلكه تعداد زيادي از كاربران

.اتفاقا اين صفحات رو هم سيو دارم خواستي اينها رو هم تو دسترس عموم قرار بدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    هرچند خودت يك نفر كل پي سي ورد رو جواب ميدي و احتيجي نيست حرفي از دهان همه رو گوش كني.

4-اين ديگه خيلي بي ربط بود.

چون بعضي از كسانيكه توي تاپيك بازيها پست داده بودند و تخريب كرده بودند از قضا توي اين مجلس هم بدن بايد تاپيك يكي ديگه قفل بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خب ميخواستي بنشون كني يا اخطار بدي چرا تاپيك كسي ديگه رو بهم ريختي ؟؟؟ كاش بجاي پست هاي انجمن هاي غيره ............ پست هاي نامربوط تاپيك مجلس رو قرار ميدادي !!!اين بهتر بود.انتفاقا اون تاپيك رو هم كامل سيو دارم.

والسلام

حـــــرفـه ای Kolang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به نظر من گشت ارشاد بهتره...
    اینو منم موافقم

آخر فروم باز Greatone's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

چه جالب که نقد شونده کم هم نمیاره
    برای هر چیزی یه جوابی داره , در این همه صفحه یک بار ندیدم بگه حق با شماست و من اشتباه کردم !

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

برای هر چیزی یه جوابی داره , در این همه صفحه یک بار ندیدم بگه حق با شماست و من اشتباه کردم !
    دقیقا میخواستم به این نکته اشاره کنم. اسم تاپیک رو بزارید تاپیک توجیهات و رفع سو تفاهمات. چون هر نقدی میشه یا توجیه میشه و یا اینکه به سوتفاهم تعبیر میشه. یعنی این همه آدم همه اشتباه کردن و نقدهاشون بی مورد بود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دقیقا میخواستم به این نکته اشاره کنم. اسم تاپیک رو بزارید تاپیک توجیهات و رفع سو تفاهمات. چون هر نقدی میشه یا توجیه میشه و یا اینکه به سوتفاهم تعبیر میشه. یعنی این همه آدم همه اشتباه کردن و نقدهاشون بی مورد بود.

براي مستند كردن حرف دو دوست خوبم اين نقل قولها رو براتون ميذارم و توجه كنيد كه خيلي جالب به نظر ميرسد. اين هم جزعي از نقد منه كه توجيه ميكنه ضعف هاشو

تااونجايي كه من ميدونم توهين به كاربرا خلاف مقرراته درسته ، پس چرا پست امين ويرايش يا پاك نشد ؟
    سلام
    توهین ؟
    دیگه بس کنیم
    خودمون رو به اووون راه نزنیم
    خوب دوستان قضاوت كنند چه جوابي داده شده !!!!!!!!! يعني تمام كساني كه حرف امين رو توهين ميدونند و اومدن اعتراض كردن چه در اين تاپيك و چه در سوتي بازار كه به نوعي ديگر معترض شدند ...همه در اشتباهند واين امين هست كه درست فكر ميكنه و بقيه مقصر

حالا اينو ببينيد

ببخشید من یه سوال دارم :

شما مدیر کل هستید یا مدیر بخش فیلم؟
    اگه مدیر کل هستید که هیچی ... ولی اگه مدیر بخش فیلم هستید لطفا به بخش خودتون رسیدگی کنید...نه اينکه بيايد متفرقه تاپيک قفل کنيد ، توهين کنيد ، و يا حتي به قول خودتون به انجمن بازي ها سر بکشيد...اینا مسئولیت بابکه
    راستی بنظر ما که اون تيکه سوتي که ازت گرفته شده بود خيلي هم خنده دار بود ...
    این بود نقد من

Amin
    بازي هاي كامپيوتري فـــــیـلــم ماهواره و ِDVB
    شرح وظایف و سلسله مراتب به ادمین ها و مدیران مربوط میشه
    ممنون
    ببينيد فري جون چي پرسيده امين چي جواب داده ؟؟؟؟؟

ميگه چرا ميايي تو متفرقه سركشي ميكني بعد چه جوابي داده
    Last edited by djp@khmeh; 16-11-2007 at 16:00.

حـــــرفـه ای Aminzikzak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

وای من این تاپیکو از موقعی که امین در حاله نقد شدنه دارم دنبال میکنم ...

اگه انجمن مجازی ما برای چند ثانیه به دنیای واقعی تبدیل بشه ، تعداد تلفاتمون بالای 500 نفره ...
    چه خبره ؟

این نکته رو هیچوقت فراموش نکنیم که :
    مهم فعالیت مفیده ... نه مدیر یا همکار یا عادی یا فعال بودن.

قربان همه جنگ جوبان عزیز (مارو هم از خودتون بدونید)
    امین

اگه نباشه جاش خالی می مونه rafifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگه انجمن مجازی ما برای چند ثانیه به دنیای واقعی تبدیل بشه ، تعداد تلفاتمون بالای 500 نفره ...
    چه خبره ؟

امین
    ولی اگه قبلی ها شو هم بخونین می بینین قبلا جنگ نبود
    حتی زمان بهروز که کلی نقدش کردن.
    نقد کننده ها همون قبلیان ، نقد شونده مشکل داره آقا جان
    جز شما چند نفر دیگه هم به طور غیر مستقیم گفتن اگه amin تو دنیای واقعی یه کاره ای بشه معلوم نیست که ........

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

چه خبره ؟

امین

امین جان اینطوریا هم نیست. حداقل من که اینطوری نیستم. Amin رو بخاطر زحماتی که تو انجمن میکشه دوست دارم. تو این دورو زمونه مجانی سیلی هم به گوشت نمیزنن. فقط یه نقد دوستانه بود که میشه شیوه مدیریتش رو بهتر از اینی که الان هست بکنه.
    Last edited by M.etallic.A; 16-11-2007 at 16:39.

حـــــرفـه ای Elfin-D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط djp@khmeh
    خوب دوستان قضاوت كنند چه جوابي داده شده !!!!!!!!! يعني تمام كساني كه حرف امين رو توهين ميدونند و اومدن اعتراض كردن چه در اين تاپيك و چه در سوتي بازار كه به نوعي ديگر معترض شدند ...همه در اشتباهند واين امين هست كه درست فكر ميكنه و بقيه مقصر
    میدونم که اینجا تاپیک نقد هست ولی بعضی از دوستان مثل اینکه یادشون رفته و از وضعیت به وجود اومده دارن سوء استفاده میکنن!
    ببین دوست من...شما اگه گیرت بن شدن اون دونفره میتونی اعتراضت رو مکتوب به مدیریت کل ارائه بدی...
    اگه مشکلت توهین امینه پس باید از خواب خرگوشی بیدار شی...اگه قرار باشه تو هر حکایتی تمثیل عین واقعیت بشه که دیگه حکایت حکایت نیس!
    ضمن اینکه اون دو نفر الان تو یه انجمن دیگه به خوبی خوشی دارن اسپم میدن و مشکلی ندارن!الان دیگه نمیدونم چرا شما کاسه ی داغ تر از آش شدی
    مخلصیم

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

جز شما چند نفر دیگه هم به طور غیر مستقیم گفتن اگه amin تو دنیای واقعی یه کاره ای بشه معلوم نیست که ........
    سلام
    اگر هر اداره ای فقط یک مدیر یا یک کارمند حتی در رده های پایین اداری داشته باشه
    که اخلاق و وجدان کاری امین را داشته باشه
    این مملکت گلستان می شه.....
    وقت بسیار برای وظیفه ای می ذاره که بر دوش داره اون هم در دنیایی مجازی
    هر کمکی راهنمایی که بتونه انجام بده دریغ نمی کنه حتی اگر ان شخص را قبول نداشته باشه
    همه تلاشش را می کنه که برای دوستانی که به انجمن هایی تحت نظر وی رفت و امد دارند،مفید باشه
    کافی است کمی عرض ورزی را کنار بگذارید(که قطعا نمی تونید)
    و هفته ای نیم ساعت به انجمن فیلم سر بزنید یا فقط تلاش کنید یکی از کارهایی که وی م یکند را تقلید کنید.
    مثلا دنبال زیرونویس بگردید و برنامه اموزش دهید..دنبال فیلمهای جدید باشید و.........

---------------------------------------

مشکل از اونجایی که شروع شد که این دوستان حکایت امین را به خود گرفتند و در تاپیکی به مسخره بازی پرداختند.یعنی حتی کمی تامل نکردند که شاید منظور اون حکایت با اونها نبوده...مخلص کلام با حرفی اون واکنش را نشان دادند

حالا می خوام ببینم اگر همین دوستان که ممنوع الورود شدندیا جماعتی که ازشون حمایت می کنند جای امین یا هر کرودوم از مدیران و همکاران این سایت بودند که با کوچکترین برخورد.....کوچکترین برخورد......با کاربران..مثلا قفل کردن یک تاپیک تکراری..بالافاصله پی امی حاوی رکیکترین فحش ها دریافت می کنند و متاسفانه این کار هم ادامه دارد

اون موقع چی کار ی کردند؟

این موردی که اشاره کردم نه به اخلاق و عملکرد اون مدیر یا همکار بستگی داره و نه به خود شخصش.
    موضوعی هست که برای همه اتفاق افتاده یا می افتد.

ضمن اینکه اگر می تونید(که قطعا نمی تونید)غرض ورزی را کنار بگذارید و ببینید یکی از این ممنوع الورودی ها..یا بقیه هم پالگی هاش چه جوری با همان لحن مخصوص به خودشون در ابتدای دوره نقد شدن امین عزیز تهدید کردند که نقد می کنند و فلان می کنند و بهمان می کنند
    و اون پستی که پست بنده نقل شده و مثلا سعی کردند ادای نقد شن را دربیاورند...چه جور شما خلق منصف اون لحن را قبول دارید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •