نميدوني هزينش حدودا چقدر ميشه كه طرف سرم و كلاه نذاره؟
ممنون از همراهيت
عالي
متوسط
ضعيف
نميدوني هزينش حدودا چقدر ميشه كه طرف سرم و كلاه نذاره؟
ممنون از همراهيت
دوست عزیز این لینکی که به من دادی که برای W800 هستش
نقل قول:
نوشته شده توسط JAVAD_YAS14 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
W800 r1bc002
این فایل رو با setoolLite رو گوشیت آپلود کن:
کد:
من k750 دارم که چون سریال چنجی بود به W800 تغییر ندادم فقط روش پچ نصب می کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه میشه بیشتر به من کمک کنید
دوست عزیز فرقی نمیکنه که گوشیت k750 باشه یا w800 اگه میخای ظرفیت sms رو افزایش بدی همین فایل رو رو گوشیت آپلود کن.ضمنا بعد از این کار همه sms هات پاک میشه پس اگه میتونی یه بکاپ ازشون بگیر.
سلام داش توحيد
توي سايت mobilefree پچهاي جديد زيادي واسه k750 r1ca021 اومده.واسمون زحمت معرفيشونو ميكشي؟
آقا یه key lock pass واسه w700 میخوام
سلام داداش.
منظورت از معرفی اینه که نحوه کارکردنشون رو توضیح بدم یا اینکه همشو دانلود کنم بزاریم اینجا؟
والله هر روز ده ها پچ معرفی میشه منم نمیرسم دونه به دونه دانلود کنم بزارم اینجا.
تو صفحه اول همه پچهایی که بدرد بخورن هستن گذاشتم ولی اگه پچ خاصی مد نظر کسی بود من دنبالش میگردم و معرفی میکنم.
قفل صفحه کلید نتونستم پیدا کنم ولی این میتونه کارتو راه بنداره.دفترچه تلفن و فایل منیجر و...رو قفل میکنه.
ضمنا قبل از نصبش باید اینو نصب کنی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by D E V I L; 09-02-2008 at 18:53.
دويل عزيز
بعد از اينكه گوشي درست كردم
همين كاري كه گفتي دقيقا انجام دادم و همين پچ بالايي نصب كردم اما بازم ايكون ها عوض نشد ؟؟؟
پوشه sysgfx در اولين صفحه از مموري كارد كه باز ميشد درست كردم و ايكون ها ريختم توش.
ممنون از همراهيتون فكر كنم ديگه از دست سوالاي من خسته شدي
![]()
Last edited by binahayat_m; 09-02-2008 at 22:46.
والله دیگه نمیدونم چی بگم.چیز زیاد پیچیده ای هم نیست نمیدونم مشکل از کجاست؟
فکر کنیم این فایل که گذاشتی همنی باشه که ظرفیت Inbox افزایش میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من اونی می خوام که ظرفیت Save Message افزایش بده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)