راستی
لطفا هر کی که سوکت خام usb دی900 ای رو دیده به من خبر بده که خیلی دنبالشم
منظورم از سوکت خام اینه که تمام پین های (همون شیم های زرد رنگ تو سوکت) باشه و هیچ جایی خالی نباشه
ممنون
راستی
لطفا هر کی که سوکت خام usb دی900 ای رو دیده به من خبر بده که خیلی دنبالشم
منظورم از سوکت خام اینه که تمام پین های (همون شیم های زرد رنگ تو سوکت) باشه و هیچ جایی خالی نباشه
ممنون
اخیرا رنگهای جدید و متنوعی از این گوشی وارد بازار شده که مجددا آدمو ترغیب به خرید این گوشی میکنه
از نظر شما تغییرات درونی و نرم افزاری هم در اون پدید اومده یا نه؟ منظورم اینه که آیا فریمورهای جدید براش اومده آیا مشکلاتش برطرف شده یا نه؟
من دیروز هر127 صفحه رو مطالعه کردم و از عثمان عزیز میخوام که تجربیاتشون رو بصورت مکتوب برای بقیه در دسترس بگذارند .
عجب همتی داری شما 127 صفحه رو خوندی..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اخیرا رنگهای جدید و متنوعی از این گوشی وارد بازار شده که مجددا آدمو ترغیب به خرید این گوشی میکنه
از نظر شما تغییرات درونی و نرم افزاری هم در اون پدید اومده یا نه؟ منظورم اینه که آیا فریمورهای جدید براش اومده آیا مشکلاتش برطرف شده یا نه؟
من دیروز هر127 صفحه رو مطالعه کردم و از عثمان عزیز میخوام که تجربیاتشون رو بصورت مکتوب برای بقیه در دسترس بگذارند .
یرای دی 900 یه سری فریمور هک شده هستش که باید با باکس فلش کنی ولی کلیه مشکلات گوشی حل میشه
اسمان جان چطور میشه اون فریمور هک شده رو روی گوشی انداخت مغازه ای جایی رو توی گرگان سراغ داری؟؟؟؟
سلام کاذم جان
اسمت همین بود دیگه نه؟
آدرسو تو پروفایلت می گم
خوب این فریمورها به D900i هم جور در مییات یا نه؟
منظورتون رو متوجه نمیشم
میشه بیشتر توضیح بدید
عثمان خان سلام: من می خواستم بدونم که نتیجه این فریم جدیدی که روی گوشی خودت گذاشتی چطوره ؟آیا راضی از کارآییش یا نه؟در ضمن من D900 i واسه برادرم گرفتم. می خواستم بدونم که آیا این فریم به D900i هم میخوره یا نه؟ همچنین من متوجه شدم که مموری جانبی یا همون کارت در برابر فایلهایی که بلوتوثی وارد گوشی شدن رو در کامپیوتر نه کپی میکنه و نه کات میکنه(مشکل خیلی از بچه ها) دلیلش چی میتونه باشه(هیچ ربطی به Protect هم نداره ضمنا).لطفا اگه راهی وجود داره بگید.
Last edited by admiral_cavandish; 08-10-2008 at 09:16.
دوستان سلام
من یه یاهو مسنجر میخوام که رو این گوشی نصب بشه کسی سراغ داره؟
YMtiny نصب نشد.
این سامسونگ پدر مارو در آورد با این گوشیش!!!
کسی که جواب ما رو نداد ولی خودم پیدا کردم و نصب کردم.
البته اون برنامه بالایی هم نصب شد.من تو نصب اشتباه میرفتم در ضمن نصب کردن جاوا رو این گوشی راحت تر از روشی است که آقا شهاب و سایر دوستان توضیح دادن و نیاز به اضافه کاری نداره
اینم یاهو مسنجر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)