تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 127 از 358 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

به نظر من این عکس به تنهایی بیشتر شبیه گردنبند هست تا یقه

آیا در 5000 سال قبل از میلاد خالکوبی برجسته(!) آنهم درست در مکان های گردن و مچ های دست وجود داشته؟
    حتی تصورش هم سخته که اون زمان چه چیزی وجود داشته یا نداشته!
    من که فکر نمیکنم اون موقع لباس به شکلی که ما میشناسیم با یقه و آستین بوده...
    خالکوبی رو هم همینطور!

2. این کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

کما فی السابق بنده مدرک دانشگاهی رو نشانه درستی هیچ مطلبی بطور یقین نمیدونم.
    خیلی جالبه ... دنیا به جایی کشیده شده که دیگه فرقی بین تحصیل کرده و غیر تحصیل کرده قائل نمیشن ... البته این قاعده کلی نیست که هر کی تحصیل کرده حرفش درسته ... اما هیچی هم نیست ، در حالی که شما اونو به هیچی کشوندی .

نتیجش هم همین میشه که آقای دانیکن (که به نظر میرسه بیشتر در حرفه ی کلاهبرداری مشغول هستن) میشه نویسنده ای که تو کتابش هر چی دانشمند و باستان شناسه زیر پاش له میکنه ، بعد میگه اینایی که من میگم از همشون بالاتره ... چون من مثلا تو این نقاشی این طرحهای هنری رو دود موشک میدونم !!!! ... یکی نیست بگه خدا شفات بده ... میخوای پولدار شی همون کلاهبرداری بهتره ... چرا علم رو به مسخره گرفتی .

موفق باشید ...

4. 3 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

به نظر من این عکس به تنهایی بیشتر شبیه گردنبند هست تا یقه.
    دیگه بدتر.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

قاعده کلی نیست که هر کی تحصیل کرده حرفش درسته ... اما هیچی هم نیست ، در حالی که شما اونو به هیچی کشوندی...
    1- دوست عزیز , اگر به عبارت بطور یقین دقت میکردی متوجه می شدی که بنده هیچ چیزی رو به هیچی نکشوندم.
    پست ها رو با دقت بخونید.

2- در باره فون دنیکن بهتر هست پیشنهادتون رو با سایت ایشون در میون بگذارید.
    Last edited by seamack; 28-10-2009 at 03:00.

7. این کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شاید باور این مراسم برای شما مشکل باشه ولی عجیب تر از این رسمی هست در شرق که پاهای زنان رو از نقاطی خاص (حدود زانو) شکسته و قطع میکنند تا قد زنان کوتاه تر شود و البته برای این کار دلایل خاصی هم دارند!
    من این رسم رو مدت ها پیش در یک مستند دیدم و الان جزییات کامل رو به خاطر ندارم
    چون این مستند رو مدت ها پیش در یکی از شبکه های تلویزیون ایران (شبکه چهار یا شبکه آموزش) دیدم، در مورد جزییات خیلی مطمئن نیستم ولی چیزی که یادم هست اینه:
    - قسمتی از هر دو پا رو قطع می کردند (البته قطع کردن رو نشون نداد! بلکه کسانی رو که پاشون قطع شده بود نشون داد)
    - این رسم مخصوص زنان بود
    - فکر کنم دلیلش اونطور که گفته شد زیبایی (به خاطر قد کوتاه تر زن در برابر شوهرش) یا شاید هم خوش اقبالی بود
    - مربوط به یکی از مناطق شرق آسیا بود (با توجه به چهره مردم)

اگر اطلاعات بیشتر لازم هست بگید در گوگل سرچ کنم شاید منبعی هم پیدا بشه
    من رسم footbinding به ذهنم میاد که از صدها سال پیش در چین در صورت می گرفته (البته الان که دیگه منسوخ شده ظاهراً) ... رسم عجیب و بی رحمانه ای بوده که روی زنان و دختران انجام میشده : به این ترتیب که کمان پا (عکس زیر) رو خم می کردند (می شکوندند) تا طول پا (کف پا) کوتاه بشه ... اینو زیبا می دونستند ...

طبیعتاً کل قضیه دردناک بوده و احتمال عفونت های گوناگون، قانقاریا، و مشکلات دائمی در راه رفتن هم مطرح بوده ...

یه بررسی بکن، شاید منظورت همین بوده... اگه هم نه که شرمنده ..

9. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آیا در 5000 سال قبل از میلاد خالکوبی برجسته..... وجود داشته؟
    خدا داند چه کسانی خیال پردازند.[شما منظورم نیستید.]
    قدمت مجسمه ها 5000 قبل از میلاد هست.
    اصلا این عددی که ذکر می کنید کاملاً اشتباهه .. اینو شما درپست اولتون هم ذکر کرده بودید که من چیزی نگفتم، اما چون بهش استناد می کنید عرض می کنم: مجسمه های مذکور متعلق به آخرین هزاره قبل از میلاد مسیح هستش و باستان شناس ها قدمتش رو بین 1000-300 قبل از میلاد می دونن ... واسه همینه که این مجسمه ها رو "جومون نهایی" نامیده اند، چون متعلق به آخرین سالهای دوره جومون هستش ..

این یه اشتباه ساده نیست که مثلا بگیم "خب حالا 4000 و خورده ای سال اینور و اونور(!) – بی خیال!"... چون اونوقت اعتبار این جمله شما که "هنر برحسب تعریف فعلی اون موقع وجود نداشته" هم کاملاً متزلزل میشه: (در اون هزاره، هنر باستانی در جایجای دنیا، از چین گرفته تا مصر و روم حضور داشته)

//

مگر نه اینکه این ها نماینده [COLOR=DarkRed]آستین [COLOR=Black]: و این:[RIGHT]نشان دهنده یقه در لباس هستند؟
    نخیر- صرف شباهت ظاهری، به هیچ وجه معیاری کافی نیست (یعنی این همه محقق و متخصص عقلشون به این سوالات نرسیده؟!)... همونطور که دوستمون بدرستی حدس زد، این نماینده گردن بند هستش و دیگری هم همونطور که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نماینده خالکوبی شانه هستش .. دستها اغلب کوتاه هستند و خالکوبی صرفاً تا شانه ادامه پیدا می کنه... (عکس ضمیمه رو ببینید که نشون میده این یه فرم غالب در آثار اون دوران بوده)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موزه هنرهای ملی ژیمت:
    نوارهای دور گردن، نماینده گردن بند می باشند ..
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه Dogu ها در کتابخانه دیجیتال انجمن موزه های هنر (AMICA) :
    طرح و نقش هایی که روی این مجسمه ها به چشم می خورند، نماینده تزئیناتی که روی پیکره مجسمه (یک زن) صورت گرفته می باشد .. وجود بقایای رنگ دانه های قرمز هم این قضیه را تایید می کنند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Dogu های کالج گلندیل کالیفرنیا:
    شانه ها و گردن خالکوبی میشده اند ... در مراسم مذهبی به قصد شفا استفاده می شدند ...
    //

سازنده اثر تا اون حد نبوده که ندونه زنی که باردار میشه شکمش از جلو باد میکنه , نه از طرفین:
    اشتباه کردید؛ توجه کنید: عرض شد نماینده " حامله بودن"، و نه مجسم کننده (=مجسمه) زن حامله" ... اینا با هم فرق دارن...

//
    کما فی السابق بنده مدرک دانشگاهی رو نشانه درستی هیچ مطلبی بطور یقین نمیدونم.
    بنده بحثی ندارم (به نظرم دوستان خوبی مثل بابک و محمد حسین عزیز این قضیه رو بخوبی پوشش داده اند) ... قبلا اونچه مدنظرم بوده در مورد "اهمیت گوینده در مقابل اهمیت آنچه میگه" رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نقل کرده ام ... قضاوت در مورد میزان اعتبار هر حرفی با دوستان...
    Last edited by seymour; 28-10-2009 at 14:06.

11. 7 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من رسم footbinding به ذهنم میاد که از صدها سال پیش در چین در صورت می گرفته (البته الان که دیگه منسوخ شده ظاهراً) ... رسم عجیب و بی رحمانه ای بوده که روی زنان و دختران انجام میشده : به این ترتیب که کمان پا (عکس زیر) رو خم می کردند (می شکوندند) تا طول پا (کف پا) کوتاه بشه ... اینو زیبا می دونستند ...

طبیعتاً کل قضیه دردناک بوده و احتمال عفونت های گوناگون، قانقاریا، و مشکلات دائمی در راه رفتن هم مطرح بوده ...

یه بررسی بکن، شاید منظورت همین بوده... اگه هم نه که شرمنده ..
    با اینکه اطلاعات من کمی اشتباه بود ولی حدس شما کاملا درسته
    الان که foot binding رو گوگل کردم به عکس زیر رسیدم:

در اون مستند همین کفش ها رو نشون دادند، که من به خاطر برجستگی قسمت بند فکر کردم زانوی اون بدبخت هست (نتیجه قضاوت از روی ظاهر)
    اینطور که از دیگر عکس ها پیداست هنوز این کار وحشتناک در چین انجام میشه یا حداقل کسانی که این عمل روشون انجام شده هنوز زنده هستند
    خیلی ممنون

13. این کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

سلام.
    صفحه زیر مربوط میشه به یک مجموعه خصوصی. در اون مجسمه ای دیده میشه مربوط به دوره جومون نهائی.

گمان نمیکنم هیچ غیر متخصصی هم در این شک داشته باشه که خبری از خالکوبی نیست و شاهد رویت لباس در پیکره هست.
    شروع دوره جومون حداقل از 11000 قبل از میلاد میباشد.
    عرض شد نماینده " حامله بودن"، و نه مجسم کننده (=مجسمه) زن حامله"...
    ایشون نمایندگی برای باردار بودن رو در اون ها از روی چه چیزی نتیجه گرفتند؟

بنده بحثی ندارم... قبلا اونچه مدنظرم بوده در مورد "اهمیت گوینده در مقابل اهمیت آنچه میگه" رو نقل کرده ام ...
    بنده هم بحث خاصی در اون یک جمله نداشتم.
    منظور من نادرستی پذیرش بی برو برگرد و بدون تامل مطالبی بود که از مراکز مشابه زیر شنیده میشه:
    موزه هنرهای ملی ژیمت...
    کتابخانه دیجیتال انجمن موزه های هنر (AMICA)...
    کالج گلندیل کالیفرنیا...
    ....
    Last edited by seamack; 27-07-2010 at 22:19.

15. این کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

[RIGHT]گمان نمیکنم هیچ غیر متخصصی هم در این شک داشته باشه که خبری از خالکوبی نیست و شاهد رویت لباس در پیکره هست.
    این هم خالکوبیه و کاملا با مطالعات من همخوانی داره (گردن بند – سینه های مشخص - دستهای کوچک، و لگن عریض که اساساً مختص مجسمه ها مونثه) ... بعنوان تایید بیشتر از توضیحات مربوط به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مجسمه بخونیم:
    یکی از مرسوم ترین روش ها در تزئین بدن پیکره های این دوره، استفاده ریسمانهای پیچیده بوده است.. علائم و نشانه های گچ بری مانندی که روی بدن این زن دیده می شود ... سینه های زن بدون پوشش است...
    یک سند بسیار مهم دیگه، از متن کهن ترین کتاب تاریخی درباره مردم ژاپن بخوانیم : (" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " – قرن سوم)
    مردمان وا (=نام باستانی ژاپن) روی بدن و صورت خود خالکوبی و نقاشی صورت می دهند و طراحی می کنند ... این نقاشی ها ابتدا جنبه دفع بلا(مذهبی) و بعداً جنبه تزئینی پیدا کرد.. اندازه و محل این نقاشی ها برحسب موقعیت فرد می تواند متغیر باشد .. آنها از رنگهای مایل به سرخ برای این کار استفاده می کردند ..
    حالا نکته اش چیه: گفتیم که روی اکثر این مجسمه ها (از جمله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مجسمه ای که دوستمون ذکر کرد) رنگدانه های قرمز یافت شده که دقیقا با توصیف فوق همخوانی داره.

* در مورد نماینده بودن بر بارداری هم حرف یه نفر و دو نفر نیست و نظر جامعه متخصصین هستش... اگه توضیحات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ام کافی نبوده، می تونم پستی رو اختصاص بدم...

..هیچ غیر متخصصی هم در این شک داشته باشه...
    ..منظور من نادرستی پذیرش بی برو برگرد و بدون تامل مطالبی بود که ...
    بنده نه تخصصی دارم و نه ادعایی، بنابراین باید "غیرمتخصص" باشم؛ اما بدیهیه اگه تعریف شما از غیرمتخصص "فردی که صرفاً براساس شباهت ظاهری و نظر شخصی پیش بره" باشه ، بنده سعی می کنم ازش فاصله بگیرم و برم سمت "فردی که شباهت ظاهری رو کافی ندونه و دنبال قیاس های قوی تر باشه، نظر متخصصین و صاحب نظران براش مهم باشه و سناریوهای عجیب رو به دیده شک بنگره" ... ایشالا اختلاف نظر همیشه حداقل باشه.

17. 6 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

...از مرسوم ترین روش ها در تزئین بدن پیکره های این دوره، استفاده ریسمانهای پیچیده بوده است...
    با توجه به شکل , (در صورت استفاده از ریسمان ) انتهای قسمت برجسته یا همان ریسمان در آخر قسمتی از خط مارپیچ شده است:

آیا امکان داشته که ریسمان از بدن شخص رشد کرده باشه
    آیا لبه تحتانی پوششی مشابه دامن نیست؟

در مورد نماینده بودن بر بارداری هم حرف یه نفر و دو نفر نیست و نظر جامعه متخصصین هستش...
    1 - یک انگاره اشتباه اگر دویست بار هم تکرار شده باشه باز اشتباه هست.
    تکثر آرا لزوما نشان دهنده درستی رای نیست.

2 - شما زحمت میکشید ; اما هنوز در مورد اون علت اولیه ای که باعث شده که مفهوم بارداری برای پیکره نتیجه گیری بشه هیچ چیز مشخصی تا الان ارائه نکردید.

...بنده سعی می کنم برم سمت "فردی که شباهت ظاهری رو کافی ندونه و دنبال قیاس های قوی تر باشه...
    شکل و ظاهر مهمترین اطلاعات اولیه در بررسی ها بشمار میره.
    شکل رو که ندیده بگیریم ; قیاس بصورت تخیلانه قوی خواهد بود.
    کما اینکه تا اینجا شاهدش بودیم.
    Last edited by seamack; 27-07-2010 at 22:21.

19. این کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •