تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 312 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

آخر فروم باز Alireza_Shafaei_PCworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط nightmare
    چرا توي خواب؟
    ممكنه مغلوب بشي....
    اما در كل , اين نيز بگذرد......
    و تو مي ماني.

هر چند هيچوقت اين اتفاق برات نمي افته.

تا بعد......
    باتشکر از همه دوستانی که توصیه کردن
    منم بعد از یک خورده تفکر به همین نتیجه رسیدم

بی خیال شدم
    قربان همگی تان
    ع.ش

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط deer
    تازگی ها دانشمندان متوجه شده اند که گوشت خوک یک نوع انگل داره که با پختن از بین نمی ره و به بدن انسان اسیب می رسون و اسلام این را حرام اعلام کرده است
    گوشت خر برای این حرام است اول اینکه اون زمان خیلی مهم بود برای کار کردن و دوم این که در اثر کار کردن زیاد گوشتش سفت می سه و یک نوع اسید در گوشتش وجود دارد که باز هم به سلامت انسان اسیب می رسونه

این برای من خیلی جالب بود که کسانی که به این مطالب پی بردن و دین دیگه ای داشتن وقتی متوجه شدن اسلام این را در زمانهای دور گفته است مسلمان شده اند
    ادم از بزرگی و محربانی خداوند میخ کوب می شه
    امیدوارم مفید بوده باشن
    موفق باشین
    به تازگى نه! من هم اين ماجرا رو شنيدم، از وقتى بچه بودم، تا به الآن! خب اگه اين راست باشه، چرا نهادهاى مهمى، مثل اداره‌ى دارو و غذاى آمريكا (كه اعتبار بالايى هم داره)، هيچ اخطار يا بيانيه‌اى ندادن؟ اصلا منبع موثق اين خبر چيه؟ كدوم دانشمند، كجا، كى،... ؟!

اوه راستى، شما مرجع تقليد تشريف دارين؟!!! تا اونجايى كه من مى‌دونم، گوشت الاغ مكروهه، نه حرام!

در ضمن، توجيه آوردن براى يك موضوع با بيان كردن علت اون، زمين تا آسمون فرق داره! اگه كسى واقعا اعتقاد داره كه به عنوان مثال گوشت خوك حرامه، حتى در صورت از بين بردن اون انگل‌هاى فرضى (حالا به هر روشى)، باز هم نبايد اون رو بخوره...
    Last edited by Balrog; 28-11-2006 at 01:41.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

كسى در مورد پرش مى‌تونه اطلاعاتى بده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه locked account's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام به همگی
    من چندتا سوال دارم و راهنمایی البته (اگه لطف کنید)
    1. این جادوی سیاه چیه؟ توضیح بدین که نسبت به جادوی سفید چطوریه؟ اصلا جادوی سفید چیه؟
    2.فکر کنم بشه با هیپنوتیزم قدرت تمرکر رو خیلی افزایش داد. اگه آره و میشه آموزشی راهی روشی چیزی مقاله ای اگر بدید میشم.

بازم ممنون ازتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

صفحه ي 128

معلوم همه يك جورايي اين مطالب رو باور دارن خيلي خوبه
    مسلما عوامل ماورائ طبيعـه تو زندگي همه انسانها موثره
    كساني كه هم كه فكر ميكنند اين عوامل تو زندگيشون بي تاثيره نظرشون رو بگن

اگه نباشه جاش خالی می مونه deer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام به همه ي دوستان خوبم
    اگر اجنه خودشون به خواب ما بيايين بايد چه كار كنيم؟
    Last edited by deer; 29-11-2006 at 17:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه deer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Balrog
    به تازگى نه! من هم اين ماجرا رو شنيدم، از وقتى بچه بودم، تا به الآن! خب اگه اين راست باشه، چرا نهادهاى مهمى، مثل اداره‌ى دارو و غذاى آمريكا (كه اعتبار بالايى هم داره)، هيچ اخطار يا بيانيه‌اى ندادن؟ اصلا منبع موثق اين خبر چيه؟ كدوم دانشمند، كجا، كى،... ؟!

اوه راستى، شما مرجع تقليد تشريف دارين؟!!! تا اونجايى كه من مى‌دونم، گوشت الاغ مكروهه، نه حرام!

در ضمن، توجيه آوردن براى يك موضوع با بيان كردن علت اون، زمين تا آسمون فرق داره! اگه كسى واقعا اعتقاد داره كه به عنوان مثال گوشت خوك حرامه، حتى در صورت از بين بردن اون انگل‌هاى فرضى (حالا به هر روشى)، باز هم نبايد اون رو بخوره...
    ببخشيد حالا چرا اين قدر خشن
    من هموني مي دونستم گفتم اوني كه بايد ازش درس مي گرفت گرفته حالا جاش مهم نيست !!!
    حالا اگر شما مي دونين از كجا بگين تا جاي من اطلاع داشتم چند وقت پيش اين موضوع رو تلويزيون اخبار علمي اعلام كرد حالا اگر مشكلي هم داشت ببخشيد

داره خودمونی میشه m_s20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Balrog
    كسى در مورد پرش مى‌تونه اطلاعاتى بده؟

و ...
    سلام
    راستش ما با دو نفر شون از طريق اينترنت صحبت كردم متاسفانه خودشونم نميدونن در اون حالت چه
    اتفاقي براشون مي افته !
    يه خواهش هم دارم لطفا با هم مادبانه تر صحبت كنيد!
    راستي من دو شب قبل در حالت برونفكني در حال بيداري قرارگرفتم بايد اعتراف كنم كه قبلش دقيقا حالت بختك
    بهم دست داد بجز اون حالت تنگي نفس زجر أورش در اون حال روح خودمو أزاد كردم
    و از اتاق بيرون رفتم و داخل حياط شدم با اينكه تاريك بود همه چي رو به وضوح تمام ميديدم
    در حد بيداري يا شايدم واضحتر توصيفش مشكله يه تابي توي ايوون خوردم بعد يهو ترس ورم
    داشت كه نكنه يهو يه موجود عجيب غريب ببينم اراده كردم كه بر گردم به بدنم يهو با سرعت نور
    يا شايدم بيشتر برگشتم!! كه اين مسير و نفهميدم چطوري طي كردم
    اينفعه بدنمو از بالا به وضوح ديدم خيلي چجوري بگم يه حالي بهم دست داد

اين خواب هام هم برام دردسري شده اكثر خوابهام تا دو سه هفته يادم ميمونه بعضيش اعصابمو ميريزه بهم
    اخه ميدونين كه تو خواب هر اتفاقي ممكنه هي با خودم ميگم اين چه اتفاقي بود برام تو خواب افتاد ...!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

ببخشيد اگه يه ذره تند رفتم! ما مخلص همه‌ى دوستان هم هستيم، البته به شرطى كه ادب علمى رو رعايت كنن!
    Last edited by Balrog; 30-11-2006 at 02:20.

داره خودمونی میشه carol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط m_s20
    و ...

راستي من دو شب قبل در حالت برونفكني در حال بيداري قرارگرفتم بايد اعتراف كنم كه قبلش دقيقا حالت بختك
    بهم دست داد بجز اون حالت تنگي نفس زجر أورش در اون حال روح خودمو أزاد كردم
    و از اتاق بيرون رفتم و داخل حياط شدم با اينكه تاريك بود همه چي رو به وضوح تمام ميديدم
    در حد بيداري يا شايدم واضحتر توصيفش مشكله يه تابي توي ايوون خوردم بعد يهو ترس ورم
    داشت كه نكنه يهو يه موجود عجيب غريب ببينم اراده كردم كه بر گردم به بدنم يهو با سرعت نور
    يا شايدم بيشتر برگشتم!! كه اين مسير و نفهميدم چطوري طي كردم
    اينفعه بدنمو از بالا به وضوح ديدم خيلي چجوري بگم يه حالي بهم دست داد

اين خواب هام هم برام دردسري شده اكثر خوابهام تا دو سه هفته يادم ميمونه بعضيش اعصابمو ميريزه بهم
    اخه ميدونين كه تو خواب هر اتفاقي ممكنه هي با خودم ميگم اين چه اتفاقي بود برام تو خواب افتاد ...!
    ببخشيد ولي من ميگم كي ميتونه در زمينه ي برونفكني به من كمك كنه هيچكس جواب نميده خيلي ممنون

من هم دچار همين حالت ميشم ولي نميتونم از بدنم فاصله بگيرم يعني به خودم ميگم الان ميخوام تو هال باشم ولي نميشه(تا حالا سعي نكردم خودم برم)
    وقتي هم خيلي بيرون ميمونم احساس چرخش بهم دست ميده انگار دارم دور خودم ميچرخم در صورتي كه بدنم تكون نميخوره فكر ميكنم انرژيم تموم ميشه كه اين طوري ميشم

اينجا يكي پيدا نميشه كه اهل برونفكني باشه تا من رو راهنمايي كنه؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •