باتشکر از همه دوستانی که توصیه کردننوشته شده توسط nightmare
منم بعد از یک خورده تفکر به همین نتیجه رسیدم
بی خیال شدم
قربان همگی تان
ع.ش
باتشکر از همه دوستانی که توصیه کردننوشته شده توسط nightmare
منم بعد از یک خورده تفکر به همین نتیجه رسیدم
بی خیال شدم
قربان همگی تان
ع.ش
به تازگى نه! من هم اين ماجرا رو شنيدم، از وقتى بچه بودم، تا به الآن! خب اگه اين راست باشه، چرا نهادهاى مهمى، مثل ادارهى دارو و غذاى آمريكا (كه اعتبار بالايى هم داره)، هيچ اخطار يا بيانيهاى ندادن؟ اصلا منبع موثق اين خبر چيه؟ كدوم دانشمند، كجا، كى،... ؟!نوشته شده توسط deer
اوه راستى، شما مرجع تقليد تشريف دارين؟!!! تا اونجايى كه من مىدونم، گوشت الاغ مكروهه، نه حرام!
در ضمن، توجيه آوردن براى يك موضوع با بيان كردن علت اون، زمين تا آسمون فرق داره! اگه كسى واقعا اعتقاد داره كه به عنوان مثال گوشت خوك حرامه، حتى در صورت از بين بردن اون انگلهاى فرضى (حالا به هر روشى)، باز هم نبايد اون رو بخوره...
Last edited by Balrog; 28-11-2006 at 01:41.
كسى در مورد پرش مىتونه اطلاعاتى بده؟
سلام به همگی
من چندتا سوال دارم و راهنمایی البته (اگه لطف کنید)
1. این جادوی سیاه چیه؟ توضیح بدین که نسبت به جادوی سفید چطوریه؟ اصلا جادوی سفید چیه؟
2.فکر کنم بشه با هیپنوتیزم قدرت تمرکر رو خیلی افزایش داد. اگه آره و میشه آموزشی راهی روشی چیزی مقاله ای اگر بدید میشم.
بازم ممنون ازتون
صفحه ي 128![]()
معلوم همه يك جورايي اين مطالب رو باور دارن خيلي خوبه
مسلما عوامل ماورائ طبيعـه تو زندگي همه انسانها موثره
كساني كه هم كه فكر ميكنند اين عوامل تو زندگيشون بي تاثيره نظرشون رو بگن
سلام به همه ي دوستان خوبم
اگر اجنه خودشون به خواب ما بيايين بايد چه كار كنيم؟
Last edited by deer; 29-11-2006 at 17:03.
ببخشيد حالا چرا اين قدر خشننوشته شده توسط Balrog
من هموني مي دونستم گفتم اوني كه بايد ازش درس مي گرفت گرفته حالا جاش مهم نيست !!!
حالا اگر شما مي دونين از كجا بگين تا جاي من اطلاع داشتم چند وقت پيش اين موضوع رو تلويزيون اخبار علمي اعلام كرد حالا اگر مشكلي هم داشت ببخشيد
نوشته شده توسط Balrog
و ...
سلام
راستش ما با دو نفر شون از طريق اينترنت صحبت كردم متاسفانه خودشونم نميدونن در اون حالت چه
اتفاقي براشون مي افته !
يه خواهش هم دارم لطفا با هم مادبانه تر صحبت كنيد!
راستي من دو شب قبل در حالت برونفكني در حال بيداري قرارگرفتم بايد اعتراف كنم كه قبلش دقيقا حالت بختك
بهم دست داد بجز اون حالت تنگي نفس زجر أورش در اون حال روح خودمو أزاد كردم
و از اتاق بيرون رفتم و داخل حياط شدم با اينكه تاريك بود همه چي رو به وضوح تمام ميديدم
در حد بيداري يا شايدم واضحتر توصيفش مشكله يه تابي توي ايوون خوردم بعد يهو ترس ورم
داشت كه نكنه يهو يه موجود عجيب غريب ببينم اراده كردم كه بر گردم به بدنم يهو با سرعت نور
يا شايدم بيشتر برگشتم!! كه اين مسير و نفهميدم چطوري طي كردم
اينفعه بدنمو از بالا به وضوح ديدم خيلي چجوري بگم يه حالي بهم دست داد
اين خواب هام هم برام دردسري شده اكثر خوابهام تا دو سه هفته يادم ميمونه بعضيش اعصابمو ميريزه بهم
اخه ميدونين كه تو خواب هر اتفاقي ممكنه هي با خودم ميگم اين چه اتفاقي بود برام تو خواب افتاد ...!![]()
ببخشيد اگه يه ذره تند رفتم!ما مخلص همهى دوستان هم هستيم، البته به شرطى كه ادب علمى رو رعايت كنن!
![]()
Last edited by Balrog; 30-11-2006 at 02:20.
ببخشيد ولي من ميگم كي ميتونه در زمينه ي برونفكني به من كمك كنه هيچكس جواب نميده خيلي ممنوننوشته شده توسط m_s20
من هم دچار همين حالت ميشم ولي نميتونم از بدنم فاصله بگيرم يعني به خودم ميگم الان ميخوام تو هال باشم ولي نميشه(تا حالا سعي نكردم خودم برم)
وقتي هم خيلي بيرون ميمونم احساس چرخش بهم دست ميده انگار دارم دور خودم ميچرخم در صورتي كه بدنم تكون نميخوره فكر ميكنم انرژيم تموم ميشه كه اين طوري ميشم
اينجا يكي پيدا نميشه كه اهل برونفكني باشه تا من رو راهنمايي كنه؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)