من شنیدم که یه پچ اومده که هم به مراحل این بازی اضافه می کنه و هم گرافیکشو تقویت می کنه می خواستم بدونم این موضوع حقیقت داره اگه درسته لطف کنید و لینک داونلودشو برام بزارید.
من شنیدم که یه پچ اومده که هم به مراحل این بازی اضافه می کنه و هم گرافیکشو تقویت می کنه می خواستم بدونم این موضوع حقیقت داره اگه درسته لطف کنید و لینک داونلودشو برام بزارید.
دوست من این خبر شایعه هست. یک مپ پک برای بازی اومده فقط برای X360، چهارتا نقشه ی جدید مالتی پلیر و یک بسته ی بازی Cod 4: Game of The year Edition که تنها تغییرش اینه که همین نقشه هایی که گفتم رو داره.
آره !من شنیدم که یه پچ اومده که هم به مراحل این بازی اضافه می کنه و هم گرافیکشو تقویت می کنه می خواستم بدونم این موضوع حقیقت داره اگه درسته لطف کنید و لینک داونلودشو برام بزارید.
منم از یکی از دوستام شنیدم !!! اون ادعا می کرد خودش پچ را داره ولی به ما که نداد .
البته از گرافیک و ... چیزی نگفت و فقط گفت که 6مرحله اضافه می شه ...
اگه کسی اطلاعات دقیق تری داره لطفا ارائه بده.
سلام
میشه یکی بمن بگه چجوری میشه این بازی رو انلاین بازی کرد
اینگونه سئوالها باید در قسمت
بازیهای آنلاین و شبکه ای پرسیده بشه
و در تاپیک آموزش و رفع اشكالات انجام همه بازيها به صورت آنلاين![]()
Last edited by alizshah; 12-05-2008 at 22:00.
سلام توی قسمت تنظیمات یه تنظیمی به اسم enable console داره . مال چیه؟
مال استیزیکهای بازیه و به کارایی زیادی نمیاد، مگه اینکه توی مالتی پلیر و توی سینگل پلیر اگه گرافیک رو تا حدی پایین آوردید که دستورات ناخواناست.
دوستان تا حالا کسی تونسته از کدهای قسمت console mode استفاده بکنه؟
تا اونجایی که توی سایتهای دیگه دیدم قسمت کنسول برای وارد کردن کدهای بازی و فعال کردن رمزهای بازی به کار میره.
من یه چندتا از کدهایی رو که گفته بودن امتحان کردم کار نکرد.تا حالا کسی تونسته از اون کدها استفاده بکنه؟اگر تونسته ممنون میشم بگه چه جوری.
حیف نیست تاپیک بازی به اون جذابی بره صفحه 3
من که هر وقت وقت میکنم بازی میکنم 100000باره و 100000000000000باره
منم موافقم اما چیکار کنیم که دوباره راه بیفته؟
من پیشنهاد میدم یه مسابقه ای بزاریم تا دوباره تاپیک راه بیفته
Last edited by LORD SCORPIAN; 12-06-2008 at 12:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)