بسه دیگه بابا چقدر درباره این psp بدبخت بحث میکنین ! برید یه کم بازی بزارید تو اون تاپیک !!
بسه دیگه بابا چقدر درباره این psp بدبخت بحث میکنین ! برید یه کم بازی بزارید تو اون تاپیک !!
چه بازيي سورنا جان وقتي اينترنت 33.6 داريم كه سايت روهم به زور باز ميكنه.
ضمنا كسي از اين اسپيكر استفاده كرده ببينه كيفيت صداي اون چجوري هست و باتري ميخوره يعني باطري مخصوص كه شارژ بشه يا همون باطري معمولي هست مي ارزه 40 تومان بدم بگيرم يا نه؟
![]()
Last edited by rassool; 21-09-2007 at 10:35.
خب چرا ناراحت میشی آقا مازیار ؟ گفتم اطلاعاتت خوب میتونی کمکم کنی . ناراحتی نداره که .
راستی صفحه ی پی اس پی همینجوری همیشه آبیه نمیشه بک گراندی چیزی انداخت روش یا شکل منوهاشو عوض کرد ؟
سلام دوستان
من یه PSP از خارج گرفتم. ver 3.11
این سایتم گشتم ولی برای هک کردنش چیزی پیدا نکردم.
اگه ممکنه راهنمایی کنید.
در ضمن تازه با PSP آشنا شدم.حرفه ایی نیستم.
مرسی.
Last edited by ebi6630; 21-09-2007 at 14:52.
ببین الان فریم ویرت اصله یعنی خودت نباید به فکر کپی خور کردنش باشی
چون احتمال بریک شدنش بالاست بهترین راه اینه که بری بدی به کسانی که کپی خور می کنن
چون اگه بریک بشه تقصیر اوناست و خودشون باید جبران کنن ولی بعد از اون خودت می تونی
به فریم ویر های جدید تبدیل کنی چون ریسکش خیلی میاد پایین
مغازه هایی مثل west game یا توپخونه میتونی بدی تا برات کپی خور کنن
مرسی علی جان که انقدر واضح گفتی.حالا چند تا سوال دیگه:
ممکنه PSP منو با یکی دیگه عوض کنه(منظورم اینه که یه دست دو یهم یندازه.آخه serial nember یا چیز دیگه ایی پیدا نکردم).
اوون مغازه west game که گفتی کجاست؟آخه توپ خونه خیلی دوره.
تو سایتای خارجی خوندم هنوز firmware برای 3.11 نیومده.
بازم مرسی.
Last edited by ebi6630; 21-09-2007 at 18:19.
ابي جان psp سريال نامبر داره شما گوشه psp رو همونجا كه بلند گوها قرار دارند رو نگاه كن يه شماره نوشته فرم ويرم براي 3.11 اومده شما برو همون مغازه تا برات كپي خورش كنن .
دستت درد نكنه mazi جان بابت توضيحات . مغازه هاي توپخونه گارانتي نميكنند مشكلي كه پيش نمياد بدون گارانتي ؟ . راستي منم به يارو گفتم كه دو نوع بريك داريم ولي گفت هر نوع كه بريك بشه باز ما درستش ميكنيم . يارو ميگفت ما تنها مغازه تو ايرانيم كه سه چراغ xbox رو هم درست كرديم . حالا نميدونم ديگه راست گفته يا نه .
مازيار جان جريان اين دستگاهي كه سوني اركسون داشت براي psp مي ساخت چي شد خبري نداري؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)