اگه بخواید روی pc یا laptop ببینید میتونید بصورت دستی زیرنویس رو تنظیم کنید فقط برای دیدن فیلم با برنامه km.ولی اگه میخواید زیرنویس رو کلی تنظیم کنید که هرجا میخواید استفاده اش کنید باید از برنامه vobsub و subtitle workshop استفاده کنید
اگه بخواید روی pc یا laptop ببینید میتونید بصورت دستی زیرنویس رو تنظیم کنید فقط برای دیدن فیلم با برنامه km.ولی اگه میخواید زیرنویس رو کلی تنظیم کنید که هرجا میخواید استفاده اش کنید باید از برنامه vobsub و subtitle workshop استفاده کنید
Last edited by hp722; 18-08-2013 at 12:39.
ی رو عربی کنید ببینید درست میشه، امکان داره ی رو بصورت فارسی ساپورت نکنه...
(اگر فقط ی هست...)
Last edited by Arash4484; 18-08-2013 at 13:23.
تو رو روح امواتت اصلا سوالمو خوندی
برای حل مشکلتان باید قسمت دوم جواب را میخواندی
شما زیرنویست را با برنامه subtitle workshop باز کن. بعد دکمه های ctrl و D را بزن.ولی اگه میخواید زیرنویس رو کلی تنظیم کنید که هرجا میخواید استفاده اش کنید باید از برنامه vobsub و subtitle workshop استفاده کنید
در پنجره باز شده، میزان اختلاف زمانی زیرنویس را وارد کن. اگر زیرنویس زودتر نمایش داده میشود، علامت - و اگر دیرتر نمایش داده میشود هم علامت + را انتخاب کن.
بعد دقت کن که گزینه change all فعال باشه.
اینطوری میتوانی کل خطوط زیرنویس را به میزانی که وارد کردی، جلو یا عقب ببری.
---------
ضمنا فکر میکنم اگر یک کدک مناسب نصب کنی، بتوانی فایلهای ضبط شده ات را روی کامپیوتر هم ببینی.
مطمئن نیستم ولی توصیه میکنم امتحان کنی.
رسیورم استارمکس 5100 فول اچ دیه هیچ کدکی روش جواب نمیده....در هرصورت دمت گرم که کارمو راه انداختی
بهترین برنامه برای تبدیل فرمت زیرنویس ها به یکدیگه چیه؟
گوشی من فقط فرمت srt رو ساپورت میکنه و بقیه ی رو فرمت ها رو میزنه ناشناخته که همین واسم دردسرساز شده!
منظورت تبدیل idx/sub به srt ـه؟
اگه آره که واسه تبدیل زیرنویس فارسی راهی وجود نداره. ولی اگه زیرنویس انگلیسیه، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاید جواب بده.
سلام
کسی از9movie خبر داره؟
چرا کسنل شده و اینا؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
برای تبدیل یک زیرنویس srt تک سیدی به 2سیدی توی Subtitle workshop راهی داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)