كارت گرافيك شما براي اين بازي ضعيف هست و Vertex و Pixel shader رو ساپورت نميكنه. در كل كارتهاي سري GeForce MX اين بازي رو ساپورت نميكنند.نوشته شده توسط msonyp43
كارت گرافيك شما براي اين بازي ضعيف هست و Vertex و Pixel shader رو ساپورت نميكنه. در كل كارتهاي سري GeForce MX اين بازي رو ساپورت نميكنند.نوشته شده توسط msonyp43
من بازي هيتمن نصب كردم هر مشكلي رو حل مي كنم يه مشكل ديگه پيش مياد
يكي مرا كمك كنه
وقتي بازي رو اجرا مي كنم اين پيام رو ميده
Conflict with Emulation Software detected.
Please have a look at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for further, more detailed information
شما شمردي تا حالا چند بار اين مشكلتون رو گفتين؟نوشته شده توسط ghara
عزيز دلم كارت گرافيك شما اين بازي رو نمي كشه. اين بازي رو با 6200 نميشه راحت بازي كرد شما مي خواي با MX 4000 بازي كني؟ اين مشكلي هم كه هست براي اين هست كه مراحل نصب رو درست انجام ندادين و بازي فهميده كه شما دي وي دي اوريجينال بازي رو ندارين.
ببخشید من می خواستم بازی mortal kombat Special Forces رتا در ویندوز xp نصب کنم اما وقتی آنرا اجرا می کنم
با پیغام خطای زیر روبرو می شوم
the version of CVGS only runs with microsoft windows 98 and 98
می خواستم ببینم که می توان آن را در xp اجراکرد.
اين پيغام ميگه كه بازي فقط در ويندوز 98 اجرا ميشه, ولي شما بازي رو با حالت Compatibility Mode اجرا كنيد ببينيد درست ميشه يا نه!!!نوشته شده توسط toraj
روي فايل اجرايي بازي راست كليد كنيد و روي گذينه Properties كليك كنيد در پنجره باز شده به اخرين تب بنام Compatibility بريد, تيك قسمت Compatibility Mode را بزنيد از پنجره كشويي ويندوز 98 را انتخاب كنيد پنجره رو Ok كنيد و بعد بازي رو اجرا كنيد.
من نسخهء 2 سال پیش بازی Smileyville رو دارم، و الان هم نسخه موجود در سایت اصلیشو داون کردم. یه کرک 2 مگابایتی هم تو سایتها هست.
کسی نمیدونه چه جوری رجیستر میشه؟؟
متاسفانه با این فایل کرک امکان رجیستر نداره.شاید هم من بلد نیستم.
اینم سایت بازی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by dalma; 12-08-2006 at 20:12.
سلام
من يك مشكل با اجراي بازي World of Warcraft دارم .
وقتي مي خوام وارد بازي بشم از من username و password مي خواد .
وقتي ام كه به سايتش براي ثبت نام ميرم در step2 از من يك كد مي خواد كه من اون كد رو ندارم .
اينم عكس اون قسمت.
دوستان لطفا كمك كنيد .
ديگه دارم ديونه مي شم.
ببخشید ولی این بار با پیغام خطای زیر مواجه می شوم.
. an error occurred during initialization of CVGS
it appears as though CVGS is not unstalled properly
please reinstal from your master cd
لطفا من را راهنمایی کنید.
ُسلام
دوستان كسي در اين مورد اطلاعي نداره.
لطفا كمك كنيد.
اين بازي كه شما گرفتين بازي كامپيوتري نيست بلكه بازي پلي استيشن 1 هست. اين برنامه هم كه توي سيدي برنامه گذاشتن(Connectix Virtual Game Station) فقط توي ويندوز 98 و ME كار مي كنه. شما اين برنامه رو بگيرين و با اون سي دي رو اجرا كنين:نوشته شده توسط toraj
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)