تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 222 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 2220

نام تاپيک: [آموزش] هـک بازی جنرال به صورت کامل!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض general

در این تاپیک آموزش -- کردن جنرال به صورت کامل ایجاد می شه که عبارت است از :

-- صدا ها
    -- منو ها
    -- ارتش ها
    -- فیلم ها
    -- عکس ها
    -- تکسچر ها
    -- آیکون ها
    -- دمو ها
    -- لودر ها
    -- قدرت اسلحه ها
    -- اشیای درون بازی
    -- مپ ها

و ...

بعد از آموزش هم یک تیم برای فارسی سازی درست می کنیم !
    ساختن اشیاع درونش به این راحتی نیست

2. این کاربر از sedighmohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

اخه من با ارور contra007 چی کار کنم ؟ پس حداقل چند تا مپ سازگار 5 به بالا بزار اقای منصوری لطفا
    سلا م به همه دو ستان سال نو مبار ک
    بر ای دانلود نقشه بر و این ادرس خیلی هاش با اونی که شما می خواید هما هنگه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

دوستان من همين مد ايران رو که ميگن ساختن تبليغشو تو يه سايت خارجي که کارش تحليل اينجور بازياست ديدم.
    اونجا ميگفت که اين پروژه معلقه و توليد شو به حال تعليق درآوردن! ظاهراً دليلشم اينطور که عنوان کرده بودن ، کار کردن روي يک پروژه بهتر بوده!
    حالا فکر کنم دليل اينکه ارشاد مجوز نميده همين باشه! من تو ارشاد دوست و آشنا دارم و از اونا پرسيدم چطور ميشه فهميد که اين بازيه که اينا ميگن ساختن و يه مد بهش اضافه کردن تو چه مرحله ايه. اونا هم پي قضيه رو گرفتن و کاشف بعمل اومده که اصلاً چنين چيزي وجود خارجي نداره و تو ليست کارهايي که براي مجوز بررسي ميشن اصلاً وجود نداره!
    و اين معنيش اينه که همونطور که قبلاً گفتم اينايي که ميگن مد ايران رو ساختن خاليه عظيمي بستن که توش موندن.
    طرف با خودش فکر کرده بود خوب اين سايت خارجيه که از اين مدها ميسازه مثل بقيه مدهايي که ساخته مد ايرانم ميزاره واسه دانلود و اينا ميگيرن و ميارن ميزارن اينجا واسه فروش و ميگن ما ساختيم! ولي چون اين پروژه از طرف اون سازنده ها معلق مونده ، حالا هي ميان ميگن تو ارشاد مونده ، مجوز نميدن ، اِل شده و بِل شده.
    خوب بابا مگه مجبورين خالي ببندين که توش بمونين.
    با سابقه اي که بچه هاي هموطن عزيزمون دارن مطمئناً اگر چنين چيزي رو داشتن (که خاطر جمع باشين ندارن) خيلي سريع هم پيش فروشش ميکردن و هم بعد از توليد تو همين سايتايي مثل اينجا با قيمت ... بفروش ميرسوندن!
    خوب يباره بياين بگين اشتباه کرديم ما نساختيم و قضيه اين بود. هم خيال خودتونو راحت کنين هم برو بچه هاي اين سايتو که الاف خودتون کردين خلاص کنين.

سلا م
    اول به همه دو ستان رسیدن سال نو رو تبر یک عرض می کنم .

دوست عزیز در جواب شما فقط می تو نم بگم متاسفم! کافر همه را به کیش خود پندارد

بر ای اینکه مطمئن بشید این قضیه صحت داره به این آدرس یک سر بزنید تا خودتون مجوز انتشار و رده سنی بازی رو ببینید که تا ئید شده من گفتم فقط یک سری کا غذ بازی هاش مو نده او ن هم دست من نیست ادارها ی مملکت ما آنقدر می دو نن تا خسته شی بزنی بی راه .......

این هم آدرسی که مجوز بازی رو تا ئید کرده این بازی همکنو ن در وزارت ارشاد و بنیاد ملی بازیهای رایانهای مو جود هست بنیاد تائید کرده و رده سنی 12 سال به بالا داده فر ستاده ارشاد، ارشاد نامه مجوز رو صادر کنه هر کس شک داره بره این آدرس خودش ببینه...

کد:
    یک مقدار دو ست گرامی فکر کن بعد شایعه پر اکنی کن شما با یک بچه طرف نیستی که بخوای با این حر فها مجبور به کاری اش کنی من سنم مطمئن باش از شما خیلی بیشتره ولی بر ای خاطر علاقه خودم این کار رو کردم و دو ست دارم تمام کار هاش بدون عیب و نقص و کامل باشه واقعا از شما تعجب می کنم ....فقط سکوت تا زمان انتشار ...
    Last edited by ufo-alien; 23-03-2010 at 20:56.

5. 4 کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    فارس-گراش

پيش فرض

سلام.می خواستم بگم اگه ورژن جدیدش در کار هست،من اعلام آمادگی می کنم.(برای مدلسازی)

7. این کاربر از gholam_hossein_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض جنرال انلاین

سلام به همه
    من میخوام جنرال انلاین بازی کنم یکی بهم کمک میکنه؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

سلام به همه
    من میخوام جنرال انلاین بازی کنم یکی بهم کمک میکنه؟
    ممنون
    به این آدرس بیا به صورت تصویری تو ضیح داده شده
    کد:

10. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه naalosar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    jonub

پيش فرض

سلام . منصوري جان . 3 تا سوال: من يه مد براي خودم ساختم كه جنرال هاي tank - air force -infint... ويرايش شدن .
    من با اين جنرال ها بازي مي كنم و مشكلي هم نداره . ولي وقتي مي خوام كامپيوتر باها شون بازي كنه ايرور ميده. چرا؟
    2- با سرعت 40 kbps ميشه هاماچي بازي كرد ؟ شما چه مواقعي هاماچي انلاين هستيد؟
    3 - فايل AIData.ini واقع در فولدر Default چه كار مي كند ؟......................ممنون
    4 راستي اموزش هك جنرال 3 رو هم بذار .................................................. ممنون
    Last edited by naalosar; 06-04-2010 at 17:30.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

سلام . منصوري جان . 3 تا سوال: من يه مد براي خودم ساختم كه جنرال هاي tank - air force -infint... ويرايش شدن .
    من با اين جنرال ها بازي مي كنم و مشكلي هم نداره . ولي وقتي مي خوام كامپيوتر باها شون بازي كنه ايرور ميده. چرا؟
    2- با سرعت 40 kbps ميشه هاماچي بازي كرد ؟ شما چه مواقعي هاماچي انلاين هستيد؟
    3 - فايل AIData.ini واقع در فولدر Default چه كار مي كند ؟......................ممنون
    4 راستي اموزش هك جنرال 3 رو هم بذار .................................................. ممنون
    سلام
    احتمالا شما یک چیز های رو که در اصل بازی و جود داره مثل مثلا دو تا دفاع رو حذف یا به طور کلی تعقییر دادی و هوش مصنوعی بازی فقط این دو رو میشناسه به خاطر این ارور میده البته اونی رو که من از گفته های شما بر داشت کردم اینه ولی چیز های دیگه ای هم احتمال داره دخیل باشند چو ن تمام فایل ها حتی به ظاهر پیش پا افتاده ترین فایل ها مثل زنجیر به هم مر تبطند .. باید بیشتر بذدو نم چه تعقییر اتی دادید و آیا در تمام تیمهای که ویر ایش کردید به همین منواله ؟
    آیا با تیمهای که ویر ایش نشدند هم همین مشکل رو دارید ؟؟وو....
    2- بله فقط دو نفره من فعلا خیلی کار دارم کار های این مد و کار های شخصی و غیره ... ولی به محض اینکه این مد کاراش تمو م بشه و منتشر بشه هم آموزش کامل و هم بازی روی چشم
    3-این فایل یکی از فایل های هوش مصنوعی بازیه البته یک سر یشون هم توی پوشه:Scripts جا خوش کردند پیشنهادمیکنم به اینها کار نداشته باشی خیلی پیچیده هستند این فایل ها مسئول هر حر کت و رفتاری مثلا یک سر باز در حالتهای مختلفند و رابط بین فایلها ....

4-اون هم به چشم

---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------

راستی دوستان یک سری عکس های جدید حدو د ا 40 تا از مد ایر ان آماده کردم که برید در این صفحه ببینید و اگه نکتهای به نظر تون میرسه خوشحال میشم تا وقت باقیه بر ای تحویل سورس نهایی بر ای انتشار بگید ...

آدرس این گالری عکس های مد ایر ان:

کد:

داره خودمونی میشه smaxc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

salam dost aziz in mode bazi general zero h ke farmodim iran tosh hast ba name mod iraqwar man ke natonestam to internet baray download pidash konam agar momkene linke downloadesh ro baray man beferestid inam webloge mane [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    mamnon

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض سلام

یوزر و پس روم بدین ماهم بیایم

بعدم لطفا فقط 1.4

جنرال رو خز نکنید با این مد ها

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •