محمد جان من تکستر اینو به رضا دادم اگه دیدی می خوایش بهم بگو تا واست بفرستمش
محمد جان من تکستر اینو به رضا دادم اگه دیدی می خوایش بهم بگو تا واست بفرستمش
بابا من که گفتم الان رسیده به سی صفحه
شما گفتی خارجی نمیخوام
امتحاناتم تموم شد دلتون بسوزه
بزار دقیقا برات توضیح بدم ببین الان من 26 صفحه از کدها رو گرفتم که به این صورت که کد رو آورده و کارش رو هم جلوش توضیح داده اگه اینو میخوای تا برات بفرستم
اینم مثال اگه بده از من اشکال نگیر همینها رو نوشتن
Function GetAbsoluteDegrees(ByVal sngXGrad As Single, ByVal sngYGrad As Single) As Single
On Error Resume Next
'Zero Points: Normalization:
' 0 1 180° + + 180 - ArcSin(X°)
' 1 0 90° + - ArcSin(X°)
' 0 -1 0° - + 180 - ArcSin(X°)
'-1 0 270° - - 360 + ArcSin(X°)
'!!Division by Zero happens when sngXGrad=-1 (at this time sngYGrad is somewehere around zero (but not always equal to zero)
Select Case TrueBool
Case sngXGrad = -1 ' And sngYGrad = 0 '-0 0 270° OK (Division by Zero happens when sngXGrad=-1 )
GetAbsoluteDegrees = 270
Case sngXGrad = 0 And sngYGrad > 0 '0 1 180° OK
GetAbsoluteDegrees = 180
Case sngXGrad = 0 And sngYGrad < 0 '0 -1 0° NullPoint OK
GetAbsoluteDegrees = 0
Case sngXGrad = 1 '1 0 90° OK
GetAbsoluteDegrees = 90
Case sngXGrad > 0 And sngYGrad > 0 '++ OK
GetAbsoluteDegrees = 180 - Atn(sngXGrad / Sqr((0 - sngXGrad) * sngXGrad + 1)) * 180 / mathPI
Case sngXGrad > 0 And sngYGrad < 0 '+- OK
GetAbsoluteDegrees = Atn(sngXGrad / Sqr((0 - sngXGrad) * sngXGrad + 1)) * 180 / mathPI
Case sngXGrad < 0 And sngYGrad > 0 '-+ OK
GetAbsoluteDegrees = 180 - Atn(sngXGrad / Sqr((0 - sngXGrad) * sngXGrad + 1)) * 180 / mathPI
Case sngXGrad < 0 And sngYGrad < 0 '-- OK
GetAbsoluteDegrees = 360 + Atn(sngXGrad / Sqr((0 - sngXGrad) * sngXGrad + 1)) * 180 / mathPI
End Select
Err.Clear
End Function
Function GetDegrees(ByVal sngGrad As Single) As Single
On Error Resume Next
'Zero Points:
' 0 0°
' 1 90°
Select Case TrueBool
Case sngGrad = 0
GetDegrees = 0
Case sngGrad = 1
GetDegrees = 90
Case sngGrad = -1
GetDegrees = 270
Case Else
GetDegrees = Atn(sngGrad / Sqr((0 - sngGrad) * sngGrad + 1)) * 180 / mathPI
End Select
Err.Clear
End Function
Function GetGrad(ByVal sngDegrees As Single) As Single
On Error Resume Next
GetGrad = Sin(sngDegrees * mathPI / 180)
Err.Clear
End Function
Last edited by YAHYA-PRO; 29-05-2007 at 19:45.
خوب از فردا ما هم پر کار میشویم
آقا در مورد صداها نظر بدین خیلی نامردین من از اول کار تا حالا دارم میگم در مورد آهنگها نظر بدین که چه آهنگی بزارم ولی حتی یه نفر هم نظر نداده( حالا که اینجوریه من این گروه رو ترک مکنم تا کارتون لنگ بمونه)
راستی دمو ساز کیه یه تیکه موسیقی سفارشی داریم برای دمو که یکی از دوستان درست کرده بگه تا براش Pm کنم
ببخشید وسط حرفتون می پرم .میخواستم بدونم ساخت این بازی در چه مرحله ای هست؟
داداشت ، کوچیکت کارای گرافیکی با منه ولی دارم یه فیلم تبلیغاتی درست می کنم به موزیک احتیاج دارم اگه تونستی یه موزیک هستش که تو فیلم معجزه سوم نمی دونم دیده باشی یا نه یه حالتی تو این مایه هاس
دی دی دی هه هه هه شوخی کردم فقط یه آهنگ ترایلر اسپایدر من 3 رو اگه تونستی واسم بفرست![]()
اگه پست اول رو نگاه كني مي بيني چه خبره.![]()
آهنگهاي رپ خارجي هم اگه بشه(نمي دونم مجوز مي دن يا نه؟)خوب از فردا ما هم پر کار میشویم
آقا در مورد صداها نظر بدین خیلی نامردین من از اول کار تا حالا دارم میگم در مورد آهنگها نظر بدین که چه آهنگی بزارم ولی حتی یه نفر هم نظر نداده( حالا که اینجوریه من این گروه رو ترک مکنم تا کارتون لنگ بمونه)
راستی دمو ساز کیه یه تیکه موسیقی سفارشی داریم برای دمو که یکی از دوستان درست کرده بگه تا براش Pm کنم
دوباره سلام!
میگم چرا انقدر درختاتون ضایست!
چرا از مدلهای درخت مکس استفاده نمیکنید!؟![]()
چشم حتما مجوز میدن ... آهنگ ایرانی هم بزاریم بهمون گیر میدن چه برسه رپ خارجیآهنگهاي رپ خارجي هم اگه بشه(نمي دونم مجوز مي دن يا نه؟)![]()
آقا سلام
من از روی اون عکس افسر پلیس که یکی از بچه ها داده بود (که با فتو شاپ ساخته شده بود) این عکس رو برای نیم رخ افسر پلیس کشیدم نظرتون رو بگین ممنون
![]()
[quote=hghhgh;1139268]آقا سلام
من از روی اون عکس افسر پلیس که یکی از بچه ها داده بود (که با فتو شاپ ساخته شده بود) این عکس رو برای نیم رخ افسر پلیس کشیدم نظرتون رو بگین ممنون
خوبه ولی این دقیقا واسه چه کاریه فکر کنم شما قرار بود مدل 3d تصویرو در بیارید نه تصویرو بکشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)