سلام خسته نباشيد
خيلي زحمت كشيد و واقعاٌ از اطلاعات مفيدتون سود بردم حيف است اين تايپيك رو پولي كنيد
اگه ناسا هويت شما رو تشخيص بده حتماٌ مي برتتون![]()
سلام خسته نباشيد
خيلي زحمت كشيد و واقعاٌ از اطلاعات مفيدتون سود بردم حيف است اين تايپيك رو پولي كنيد
اگه ناسا هويت شما رو تشخيص بده حتماٌ مي برتتون![]()
ileaw عزيز منظورتون چيه دوستان گلي مثل اقا ناصر ميلاد جان مسعود جان و .... براي پول اين كار رو انجام نميدن فقط قصدشون كمك كردن به بچه ها ست
دوسته عزیز اگر با آقا ناصر کاری داری برو در اینجا کلوپه موتو.بیشتره فعالیته ایشون در اونجا هست و نمیرسه
زیاد اینجا سر بزنه..
![]()
خيلي ممنون مسعود جان و آقا تورج گل. شما ها واقعا نسبت به من لطف داريد و هميشه من رو شرمنده ميكنيد. دوست خوبم ileaw من هم منظورتون رو دقيق متوجه نشدم. همون طوري كه مسعود جان اشاره كردن من نميتونم اينجا زياد سر بزنم. اگه شما لطف كنيد و به لينكي كه مسعود جان بالا به اون اشاره كردن بياييد همه مشكلاتتون حل ميشه. ضمن اينكه من با تمام وجود به گفته آقا تورج گل اعتقاد و تعهد دارم.
ممنون میشم اگه یه برنامه یا ترفند یا ... بگید تا به محض اینکه کسی بهم زنگ زد گوشی وصل کنه .
دیگه بعدش مهم نیست چی بشه . فقط میخوام تا اومد گوشی زنگ بخوره ارتباط برقرار شه .
نمیدونم تونستم منظورمو برسونم ؟؟
شما لطف داري ناصر جان ممنون![]()
دوست عزيز به اين صورت كه شما ميخواي تو هيچ برندي پيدا نميشه( تا اونجايي كه من ميدونم)
ولي مسير زير رو برو شايد به دردت بخوره
1. هندسفري رو وصل كن
2.menue>setting>headset>auto answer>on
شايد به دردت بخوره
ممنون از جوابت میرم یه امتحانی بکنم ببینم چی میشه .
راستی شما میدونید چرا یه برنامه منشی واسه ما نیست ؟؟؟
بله عزیز. به خاطره اینکه سیستم عامله گوشیتون جاوا هستش و در این محیط نمیشه برنامه ای نوشت که
بدونه حضوره کاربرش عملیاتی انجام بده..م(مثلا تماس رو پاسخ بده)![]()
تاييد ميشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)