سلام به اساتید محترم زبان.
بهترین منبع برای listening چیه؟ طوری که در مدت زمان کوتاهی قدرت شنیداری ما افزایش پیدا کنه.
ممنون.
سلام به اساتید محترم زبان.
بهترین منبع برای listening چیه؟ طوری که در مدت زمان کوتاهی قدرت شنیداری ما افزایش پیدا کنه.
ممنون.
Depends on one's level. Starting from Tapes/CDs of English Courses is a good idea. Then providing simple stories along with their texts which you can find them on the market. r
For Intermediate up to Advanced levels you can visit my Shop: r
www.rezafo.com
great work, I just think you gotta be more careful about the plural s for nounsi
everythings: no "s" for everything
many kind of; many kinds of
some tradition culture: some traditional cultures and languages
every person around the world should take care of thier culture: sine u've used "every person" so u have to bring "his or her" instead of "their" i
it people: its people
good lucki
سلام به بچه های زبانی
من قراره تا چند روز دیگر جهت تدریس زبان انگلیسی توی یک اموزشگاه، در آزمون Demo شرکت کنم. چند روز هم کلاس آموزشی هم برایمان برگزار کردند. ( کتاب new parade starter و tiny talk)
حالا درخواست من از شما دوستان این است که اگر ویدیو یا فیلمی در زمینه نحوه ارائه دادن demo دم دست دارین یا لینک اونو دارین،( حالا چه آموزشی و یا چه خود demo آموزشگاه های مختلف) زحمت بکشین و اونو برای من بزارین.
ضمنا از همه دوستان با تجربه ارائه demo خواهشمندم تجربیاتشون رو با من share کنن.
با سپاس فراوان
سلام
یه ویدئو مصاحبه دارم که 3 و نیم دقیقه است اما بیشتر جاهاشو نمیفهمم چی میگه! کسی هست که امکان نوشتن این مصاحبه براش باشه؟ ترجمه هم نمیخاد فقط هرچی میگه بنویسه همین.
Hi guys.
you know i really need it , but i cant find any Correct link for download, if you can, please help me!![]()
I can help you out.
hi.you can download it.its the teachers book.it has listening audio scripts too.but you should search into it.
is your book the new edition?کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
thanks a lot!
my book is the new edition, but i think They differ only slightly.
It was a great help!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)