این معافیت سرپرستی خواهر مجرد چجوریاست؟میگن جدید اعلام شده.
این معافیت سرپرستی خواهر مجرد چجوریاست؟میگن جدید اعلام شده.
دوستان برای سرباز معلمی بخش نامه اومده و مدرک فوق دیپلم و لیسانس و فوق لیسانس رو میگیرن ، محلت ثبت نام هم تا یه ماه دیگه هستش ولی من یه ترم دیگه مدرک فوق دیپلمم رو میگیرم ، میخواستم بدونم میتونم الان ثبت نام کنم و بعد از اینکه فوق دیپلم رو گرفتم سرباز معلم بشم؟
خوب معلومه.همیشه دفترخونه ها کار کپی برابر اصل رو انجام میدن البته یه 2-3 تومنی هم میگیرن.
آره
جدیده. تک پسر های خونواده که پدر بیمار دارن یا پدرشون فوت شده و یک خواهر بی شوهر دارن فقط تا پایان سال 89 میتونن معافی بگیرن
سلام .. من متولد نیمه ی اول 70 هستم (فروردین) کنکور هم شرکت کردم .. اعزام به خدمتو باید بفرستم ؟؟؟ کی؟؟؟
سلام من پدر و مادرم از هم طلاق گرفتن یه داداشم دارم که سربازی رفته زن و بچه هم داره اما با ما زندگی نمیکنه.
حالا معافم؟!!1
نه متاسفانه.تا وقتی که تک پسر نباشی،امکانش نیست.
دوستان یه سوال :
یک کسی با گذرنامه تا 29 اسفند امسال می تونه از کشور خارج بشه و الان هم شک داره کی بره حالا اگه اون 20بخواد بره ایراد نمیگیرن که بگند 10روزت مونده کجا می خوای بری یا کاری ندارند؟
سلام.
یکی گفت تلویزیون اعلام کرده که یک لایحه ی جدیدی رو ارائه کزدن که خانواده ای که یک فرزند بالای 18 سال داشته باشن، معاف میشه اون فرزند. درسته این؟
منظورتون رو از اینکه 20 بخواد بره نفهمیدم.
یعنی تک پسر باشه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)