تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 722 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137177227627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 7212

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه dear_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

حالا بیخیال دوست عزیز اصلا حیف شما نیست چاوشی گوش کنی ، بیخیال
    بزار همون ما ها آهنگای بی اصول محسنو گوش بدیم حالشو ببریم
    .
    اینم تایید میکنم که آهنگای چند ساله پیشه محسن از این آهنگای جدید خیلی ها هم چند سرو گردن بالاتره
    واقعا قشنگن ای ول
    دمت گرم گل گفتی

آخر فروم باز Rude Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اون تیکه از حرفت را که رنگی کردم پنالتی اعلام میکنم!

دوستمون استاد گیم ( که اگه اسمش را میگفت خیلی خوب بود ) از طرز صحبتش معلومه که از طرفدارهای آهنگهای محسن هست اما ظاهرا فقط با آهنگسازی محسن مشکل داره که اونم خودش میگه ""تو آهنگی شعر و ریتم خوندن و صدا به قدری خوبه که میتونه مشکل ضعف آهنگ را بپوشونه و به همین دلیله که آهنگاش برای من و شما خیلی زیباست "" پس انصاف نیست حالا اومده به عنوان یه انتقاد از محسن حرفش را اینجا بزنه شما اینجوری جوابش را بدی حتی اگه نظرش مخالف نظر من و شما باشه.
    درسته دوست عزیز!
    (اسم من محسن.ق هست) من فکر کنم آقا هادی منظور منو متوجه نشدند که این حرف را زدند و این فقط یه سوءتفاهم بود ...

از شما هم تشکر می کنم .

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض انیه محسن چاوشی در رابطه با مسائل اخیر

محسن چاوشی در رابطه با مسائل اخیر و پخش آهنگهایش بیانیه ای صادر کرد که پاسخگوی شبهات برخی از دوستان در رابطه با پخش آهنگها و سو استفاده برخی افراد سودجو از اعتبار و هنر ایشان می باشد.

به نام خدا

سلام اي دوست اي صميمي اي هموطن

انسان با همه خوبي ها و بديهايي كه بدست آورده در نهايت همه را گذاشته و سفري ديگر را آغاز ميكند.به تاريخ بنگريد , همه آدمها چه خوب چه بد آمده اند و رفته اند چه آدم مشهور چه كارگر ساده در اين بين مهم خوش نقشي در صحنه خداوند است كه ما نيز از اين حيث مستثني نيستيم. در اين روزها شاهد اتفاقاتي هستيم كه به نادرست و به ناحق شرايطي سخت براي اينجانب و همراهانم ايجاد کرده است كه دليلي جز كينه جويي از براي شهرتي كاذب ندارد و مشكلاتي كه سر راهمان ايجاد كرده اند فقط براي مطرح كردن نام خود ميباشد.قطعاتي را كه از من به تاراج برده اند و با نام خود با همراهي صداي من ايجاد كرده اند كاري جز سرقت و خيانت در امانت نبوده است و كساني كه مسبب اين كار هستند بدون هيچ شكي خود نيز آگاهي كامل دارند همانند كارهايي كه اخيرأ توسط اشخاصي به اسم همخوان با من منتشر شده است كه در خاطر من هيچگونه همخواني و يا رابطه اي با اين افراد چه از نزديك و چه از دور نبوده و نيست.ساده مي گويم زحمات تيم دو الي سه نفره ما را كه در اين روزگار آشفته تلاشي شبانه روز براي خلق آثاري در حد استانداردهاي بين المللي است را از بين نبريد و اعلام مي دارم تمامي قطعاتي كه در اين چند وقت به عنوان كار جديد از محسن چاوشي در كوچه و بازار فروخته ميشود و دست به دست درحال پخش شدن مي باشد تمامآ قطعاتي است كه به صورت اتودي ساده و در حدود 3 الي 4 سال پيش براي كسب تجربه بدون هيچ عمقي براي آهنگ سازي در مرحله ضبط ساده اولين اتود باقي مانده بود و توسط كساني به تاراج رفته است كه تشنگي شهرت سرتاسر وجود آنان را فرا گرفته است لذا اين حركت بدور ازسلامت اخلاقي است و پايدار نخواهد ماند.من از تمامي دوستان و هواداران خواهانم تا با آگاهي كامل از دامن زدن به اين وضعيت جلوگيري كنند.اگر به عشق و خداوند ايمان داريد از تكثير و ارائه اين قطعات پرهيز كنيد چرا كه اين اتفاقات شرايط خوبي را براي من و همكارانم به همراه نخواهد داشت و تلاش دو ساله ما را براي شما دوستان هموطن و همزبان مخدوش و كدر خواهد كرد.در نهايت گذاشتن و رفتن از آن بشر و خوش نقشي در عرصه اوست كه به يادگار مي ماند.

عشق از آن شماست(محسن چاوشی)

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

ببخشید ایشون هنوز نتونسته واسه آلبومش مجوز بگیره ؟
    خبر جدیدی نشده ؟

آخر فروم باز دل تنگم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

یه مصاحبه ی جالب دارم از مدیر سایت محسن چاووشی... که جواب همه ی این سوال ها را که چرا هنوز نتونسته محسن واسه ی آلبومش مجوز بگیره رو داره...

از هوادارهاش خواهشمندم که خوب بخونن... تقدیم به شما:

گفتگویی خودمانی با فرزاد متین مدیر مسئول سایت محسن چاووشی

گپی خودمونی با فرزاد متین عزیز، همراه صدیق محسن چاووشی،

من برام خیلی با ارزشه دقیقه هایی رو که کنار فرزاد نازنین هستم و خواستم شما دوستان
    و همراهان این دو یار (محسن و فرزاد ) هم در جریان باشید. ساعت ۸:۳۴ شب فرزاد نازنین قدم رو چشمام گذاشتند ،آمد تا چند لحظه ایی رو در کنار هم باشیم، از فرزاد در مورد حالش که این روزا خیلی پکرو خسته و بسیار نگرانه پرسیدم و در جوابم گفت:

فرزاد _ واقعا خستم ،( باور کنید تو چشماش میشد این خستگی رو حس کرد)

صحبت جالبی کرد که می دونم برای شما دوست عزیز جالب خواهد بود می گفت:

فرزاد _ انقدر ناراحتم از دست این نامردا (کسانی که آهنگهای محسن عزیز رو هر روز به بهانه ایی به روی وبسایتهایی مختلف که همشون دست پروردۀ خود نامردشونه) می ریزن و می خوان برای محسن مشکل ایجاد کنن! با همشون تماس گرفتم وازشون در این مورد سئوال کردم ولی بی معرفتها انگار برای ما خنجر از رو بستن! ومی خوان جلوی موفقیت محسن رو بگیرن!!!؟

از اسامی تک آهنگهایی گفت که به در بازار به نام آلبوم جدید (محسن چاووشی) در آمده!

فرزاد _ جدید ترین شاهکار این نامردا بیرون دادن چند آهنگ از محسن بود که از سالهای قبل در آرشیو استودیویی که محسن در آن کارهایش رو ضبط می کرده بوده والبته می تونم از نارفیق سالهای نچندان دور محسن هم نامی ببرم( محسن یگانه) که او هم در نگرفتن مجوز

آلبوم متاسفم بیشترین ضربرو به محسن زد!

فرزاد _ آهنگ هایی از محسن دزدیده شد وبه صورت دو صدا و ریمیکس در بازار موجود است می تونم از اون ها نام ببرم :

تئاتر زندکی (شاهکار خیانت محسن یگانه)
    چی بگم (به نام جدید نرگس بیمار)
    کاری نکن دوباره مجبورشم
    توی شهری که تو نیستی
    من با تو خوشم و موزیک وآهنگهای فیلم (علی سنتوری )
    و چند مورد دیگه ....

جالبه که برام از لحظه ایی گفت که محسن عزیز که خودش هدف پیکان این نامردا قرار گرفته با فرزاد تماس گرفته و اونو دلداری داده

فرزاد _ روز پجشنبه هفتۀ پیش بود که محسن با من تماس گرفت، در اون لحظه از ناراحتی حتی نمی تونستم جلوی اشکامرو بگیرم حتی تو اون زمان نمی تونستم جواب تلفنم رو بدم، گوشی رو برداشتم؛ محسن بود با سعی فراون که ناراحتیم رو از محسن مخفی کنم به گفتم :" خودم بعدا باهات تماس میگیرم" و گوشی رو فوری قطع کردم! ولی بمحسن دوباره تماس گرفت ، حتی دیگه تلفن رو جواب ندادم! ولی باز محسن زنگ زد! فهمیده بود ناراحتم، باور کن رویم کم شد و گوشی رو برداشتم (نمی دونستم چکار کنم کاملا بریده بودم ، اینهمه سختی ، این همه نامردی تا کی تا کجا؟ بیشتر نگران محسن بودم واینکه چکار می تونستم براش بکنم!؟) تا گفتم " الو " صدای لرزون ولی خندون محسن که معلوم بود نگران منه توجه منو بیشتر جلب کرد، با صدای گرمش منو دلداری می داد و امیدوار به آینده میکرد، و این که باید جلوی این نامریها ایستادو... برام جالب بود که چقدر این مرد محکمه ...

شاید براتون جالب باشه که خواستم بدونه پرده صحبت کنه و اسمی هم از این گرگهایی در پوست میش بگه تا شما هوادار و دوستدار محسن بیشتر بشناسیدشون.

فرزاد _ احسان غیبی ، شاهرخ شریفی وشخصی به نام سیاوش و محسن... و ... و ...

در مورد آلبوم جدیدش پرسیدم گفت:

فرزاد _ این آلبوم با آلبوم های قبل محسن متفاوته، سبکش کاملا جدیده ، و سطح و نو کارش با کارهای قبل فرق می کنه و شاید بخاطر همینه محسن قطعات قبلش رو در مقابل این کار زیاد قبول نداره و بیشتر نظرش اینکه روی این قطعات که بیشتر سبک "راک" هست متمرکز باشه . ومن قول میدم انتخاب اشعار وملودی هایی که محسن عزیز در طی این دوسال شبانه روز بروی این آلبوم زحمتش رو کشیده هوادارن رو صد درصد راضی می کنه و در اینجا از دوستان وهواداران خواهشی دارم، که البته از زبان خوده محسن هم هست: آهنگهایی رو که ازما دزدیده اند رو از اینترنت دانلود نکنید وخواهش خودم اینکه به امید خدا با آمدن آلبوم جدید محسن حتما این آلبوم رو خریداری کرده و از کپی کردن خوداری کنید تا بتونیم محسن عزیز رو بیش از پیش یار ویاور باشیم.

در اینجا از فرزاد متین دوست و یار محسن عزیز تشکر می کنم و برای او و محسن چاووشی عزیز آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگیشون رو دارم و همینطور برای شما هوادار عزیز.

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

نارفیق سالهای نچندان دور محسن هم نامی ببرم( محسن یگانه)
    جریان این یگانه چیه ؟

چی شده که به محسن خیانت کرده ؟

چرا رابطه ی محسن با هاکان بهم خورد ؟

آخر فروم باز دل تنگم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

جریان این یگانه چیه ؟

چی شده که به محسن خیانت کرده ؟

چرا رابطه ی محسن با هاکان بهم خورد ؟

با کپی برداری از سی دی چاووشی و مونتاژ عکس چاووشی (عکسی که چاووشی با شاعر اشعارش گرفته و یگانه عکس خودش را جای عکس شاعر چاووشی گرفته) و پخش آهنگ های چاووشی به مدیران سایت های تک آهنگ دانلود آن ها باعث شد وقتی چاووشی برای گرفتن مجوز به وزارت ارشاد مراجعه می کنه آن جا بهش میگن این آهنگ ها کمتر از یک ماهه که تو دست مردمه بدون مجوز و برای همین بهش مجوز نمی دن و خیلی ها هم به اسم هم خوانی با محسن... و الی آخر

من خودم به شخصه صدای یگانه رو دوست داشتم ولی نمی دونم چرا آدما خودشونو خراب می کنن... قیمت ما آدما چقدره؟؟؟

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

درسته دوست عزیز!
    (اسم من محسن.ق هست) من فکر کنم آقا هادی منظور منو متوجه نشدند که این حرف را زدند و این فقط یه سوءتفاهم بود ...

از شما هم تشکر می کنم .
    ای بابا شما ناراحت شدی محسن جان ؟
    من فقط با حرفای شما یاده اینایی که برای آهنگا مجوز نمیدن افتادم ، آخه جدی جدی اینا هم فقط به همین چیزا نگاه میکنن
    براشون مهم نیست که کسی از آهنگا و شعرای خواننده ای خوشش میاد
    اینا میرن همون اهل فنا رو میارن اونا هم میگن اینا اصولی نیستن بعدم مجوز بیخی !
    من منظورم اونا بودن
    وگرنه انتقادتون به جاست ، شرمنده اگه بد منظورمو گفتم ، شرمنده محسن
    .
    حالا با هم دوستیم ها؟

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

با کپی برداری از سی دی چاووشی و مونتاژ عکس چاووشی (عکسی که چاووشی با شاعر اشعارش گرفته و یگانه عکس خودش را جای عکس شاعر چاووشی گرفته) و پخش آهنگ های چاووشی به مدیران سایت های تک آهنگ دانلود آن ها باعث شد وقتی چاووشی برای گرفتن مجوز به وزارت ارشاد مراجعه می کنه آن جا بهش میگن این آهنگ ها کمتر از یک ماهه که تو دست مردمه بدون مجوز و برای همین بهش مجوز نمی دن و خیلی ها هم به اسم هم خوانی با محسن... و الی آخر

من خودم به شخصه صدای یگانه رو دوست داشتم ولی نمی دونم چرا آدما خودشونو خراب می کنن... قیمت ما آدما چقدره؟؟؟
    من که بی نهایت از این یگانه متنفر شدم

ولی فکر کنم یه جریان اصلی بینشون بوده باشه چون قبلا این 3 تا مثلث خوبی رو با هم تشکیل داده بودند

آخر فروم باز Rude Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ای بابا شما ناراحت شدی محسن جان ؟
    من فقط با حرفای شما یاده اینایی که برای آهنگا مجوز نمیدن افتادم ، آخه جدی جدی اینا هم فقط به همین چیزا نگاه میکنن
    براشون مهم نیست که کسی از آهنگا و شعرای خواننده ای خوشش میاد
    اینا میرن همون اهل فنا رو میارن اونا هم میگن اینا اصولی نیستن بعدم مجوز بیخی !
    من منظورم اونا بودن
    وگرنه انتقادتون به جاست ، شرمنده اگه بد منظورمو گفتم ، شرمنده محسن
    .
    حالا با هم دوستیم ها؟
    گرفتم !
    خواهش می کنم ، اما به نظر من کسی اگه بخواد معروف بشه نیازی به مجوز و این داستانا نداره (نمونه بارز :چاوشی)

ما کی با هم قهر بودیم ؟؟؟؟ اگه یادت باشه تو انجمن گرافیک دورانی را داشتیم .(یادش بخیر)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •