کسی جواب من رو نمیده
کسی جواب من رو نمیده
دوستان هرکی بلده طریقه فلش کردن p990i رو اینجا آموزش بده .
طریقه فلش به USB باشه که خیلی خوبه .
و فایل های مورد نیار هم بگین . چیا لازمه .
ممنونتون میشم .
دوستان من گوشیم دیگه smsنشون نمی ده باید برم تو مسیج تا بیبنم.کمک کنید چیکار کنم
من به سرم زده یه jasjar بگیرم. بیا دوتایی این کارو بکنیم.![]()
سلام دوست عزیز
هرچی که فکر می کنی برای گوشی درست کردن از ماشین حساب خفن تا ضبط کردن صدا اینجوری که پیش میره برای پرواز با P990 خودمونو باید آماده کنیم![]()
![]()
![]()
من فریم ور جدید و گرفتم گوشی توپ شده در ضمن اون 4 تا فونتم ریختم گوشی فارسی شد
phone:
CXC162037 R9F011
prgCXC162037_CCPU_HE_LL_NI
بابا دمتون خیلی گرمه !!!!!!!!!!!!!!! یعنی هیچ کگس جواب منو بلد نیستش ؟!!!!!!!!!!!!!!!
مال آپدیت نیست. مال من هم از همون اول همینجوریه.
شاید فکر کردن فوکوس بینهایت برای فیلمبرداری بهتره (اگه سوژه ازت دور باشه و در حال حرکت قطعا اینجوری بهتره) و در ضمن سریعتر.
با سلام و تشکر از محبت های بی دریغ شما دوستان بویژه متاپکس عزیزم که همیشه با راهنمایی های خود را بهره مند و شرمنده می کند.
بالاخره بعداز مدتها تنبلی رو کنار گذاشتم و برای بار دوم گوشیمو آپدیت نمودم .البته با دیال آپ چون تو چالوس هستم .حدود 6 ساعت و نیم کلش طول کشید ولی خوب ظاهرا موفقیت آمیز بوده ولی تغییر آنچنانی احساس نکردم فقط اون خط اولش اضافه شده و صداشم فکر کنم کمی بلند تر شده همین درکل خوب بود و پشیمون نیستم اینم مشخخصاتش :
phon:
cxc162037 rpg007
bloetooth:
dxc162058 r5a01
orgahizer:
cxc162036 r6d23
cda:
cda 162007/2r6d32
اگه انتی ویروس خوب و جدید واسه گوشی ومموری کارت داشتین با طریقه کارش واسم بذارین.
همینطور نرم افزار قفل کردن و رمز شخصی دادن برای پوشه ها و فیلها و نیز طریقه جدیدی واسه دریافت و ارسال اس ام اس ها بصورت فارسی /
ممنونم /موفق باشین / یا حق
یه سری هم به من بزنین :
--------------------------------
فریاد یک روزنامه نگار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)