خیلی افتضاح نیست ،کاملا افتضاحه))
دقیق تر بگم،شما اینترانت خریداری کردید،چیزی ک تو پارس انلاین هست اینترنته !
شهر کدومه عزیزه من !
ی نفرم راضی نیست ! تو این مورد میشه کلی نظر داد![]()
خیلی افتضاح نیست ،کاملا افتضاحه))
دقیق تر بگم،شما اینترانت خریداری کردید،چیزی ک تو پارس انلاین هست اینترنته !
شهر کدومه عزیزه من !
ی نفرم راضی نیست ! تو این مورد میشه کلی نظر داد![]()
اقا من بگی نگی راضیم![]()
افتضاح بودن نسبیه دیگه. مثلا نسبت به شاتل و پارس آنلاین بله حسابی افتضاحه. نسبت به مخابرات ؟ میشه گفت نسبت به مخابرات بهتره. کلا برای من الان بدک نیست اما یادم نرفته که یه ماه پیش چه وضعی داشت و از زمانیکه های وبی شدم مدت زمان افتضاح بودن سه برابر مدت زمان متوسط بودنش بوده و لذا می تونم اینطوری بگم 75% اوقات افتضاح بوده و 25% اوقات متوسط.
از عصر خيلي داغون شده تك كانكشن و پينگ. يه روز نميتونن مثل آدم سرويس بدن.
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
از ده روز پیش که بهم ریخت و 2-3 روز قطعی و اختلال مداوم داشت هر روز یا پینگ مشکل داره یا سرعت خیلی کمه (حتی مولتی کانکشن) و یا هردوتاش. قطع و وصل زیاد (روزی 3-4 بار) هم که از قبل داشت الانم داره ظاهرا هم قصد ندارن درستش کنن مشتری ها هم یکی یکی دارن جمع آوری و تخلیه میکنن و این های وب به خودش نمیاد (کافیه یه سری به صفحه اینستاگرام های وب و پست های چند روز اخیر بزنید و کامنت های مردم رو بخونید معلوم میشه که همه این مشکل رو دارن و ربطی هم به شهر و مرکز مخابراتی نداره که پشتیبانی های وب همیشه بهونه اش میکنه)
اره اين يادم رفت بگم قطعي هاشم زياد شده . كلا عجوبه ايه واسه خودش باي وب.
دوستانی که میگن های وب بده بهتر از های وب سراغ دارن به من معروفی کنید؟؟
پارس انلاین که تایم رایگان را محدود کرده
تعرفه هاش هم نسبت به های وب گرونتره
شاتل -هم کلی محدودیت داره
در حال حاضر های وب بصرفه تر![]()
من اول مخابران داشتم ...نامحدود 512 سرعت دانلودم رو 65 بود همیشه همیشم تو دانلود میذاشتم ..ولی یه سایت رو باز نمیکرد .. واقعا رو اعصاب بود ..رفتم گفتم جمع کنن ..
به طرف میگم میخوام جمع کنم میگه اگه جمع کنید پرت بسته میشه.. یه پروندم اورده میگه نگا کن اگه بری این جاتو میگیره دیگم نمیتونی برگردی ... یه برگم اورده میگه اینا سرعتش بیشتره از اینا انتخاب کن ... میگم بابا نمیخوام برام جمش کنید .. بخدا نمیخوام .
. گفت باشه 72 ساعت جمع میشه
های وب هم قراره 3 روز دیگه وصل بشه ..
امیدوارم خوب باشه .. خوب نبود میریم شاتل یا پارس آنلاین
همه چيز كه دانلود نيست كيفيت پينگ قطع نشدن تك كانكشن هم مهمه ، دانلود زياد به درد دي وي دي فروش ها ميخوره و اونايي كه فقط دوست دارن بگن هارد من مثلا يك ترا فيلم يا سريال داره
دوستان برای جمع آوری های وب باید قرار داد تموم شده باشه ؟ یا نه ؟؟؟؟؟؟؟
و یک سوال دیگه .. خب آدم اینترنت رو دیگه تمدید نکنه خودشون جمع آوری میکنن دیگه آره ؟
البته من تازه خریدم یکساله ولی میبینم همتون پشیمونید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)