با سلام
اقا شما کدوم گردان افتادی؟ من یاسین افتادم گروهان 1
با سلام
اقا شما کدوم گردان افتادی؟ من یاسین افتادم گروهان 1
Last edited by pintorikio; 24-12-2012 at 19:55.
دوستان عزیز لطفا برای جلوگیری از شلوغ شدن تاپیک اینگونه موارد رو در پیام خصوصی دنبال کنید
متاسفانه این چند صفحه اخیر بار فنی و مشاوره ای تاپیک به شدت اومده پایین لطفا رعایت کنید
آقــــــــــا، 06 کلاس تئوریا رو تو زمستونم تو محوطه اصلی برگزار میکنه بازم ؟ :(
اتفاقا رسته مهمه اما رسته ای که به دردشون بخوره
رسته های مهم و کاربردی اینان :
1- رایانه 2- اداری پرسنلی 3-بهداشت و درمان ( بهداری ) 4-عمران و استحکامات 5-مخابرات 6-الکترونیک
الان اونقدر تو ارتش ستوانسوم ( لیسانسه ) زیاد شده تو برخی جاها از لیسانسه ها جای گروهبان و سرباز استفاده میکنن ولی به رسته های بالا معمولا بد نمیگذره و کار مربوط به خودشون رو میدن
ایا همه قسمتهای ارتش ساعت 7 تا 2 هست. یا دیر تر هم تعطیل میشن؟
اخیرا به دلیل کمبود بودجه و نبود جیره غذایی کافی بومی ها رو 2 میفرستن خونه مگر اینکه نگهبان باشن باید شب بمونن
غیر بومی ها هم اگه آسایشگاه داشته باشن که میرن آسایشگاه یا اگه قسمتی نیاز به کار بیشتر داشته باشه نگهشون میداره
dg1 خاطره ایی در مورد سربازی یا کارایی که کردی توی این تاپیک نذاشتی ؟؟؟
نمیدونم چرا پستای شما که میخونم آرامشه عجیبی بهم دست میده![]()
والا داداش خاطره که زیاد هست اما گفتنش جاش نیست .
از تصادف با هواپیما بگیر!!
تا فروخته شدن توسط دوستان نزدیک!!
بدترین خاطراتم مربوط میشه به صحنه های که میدیدم دختران ایرانی برای تن فروشی به دبی میرفتند یه بار با یکیشون صحبت کردم.و داستان زندگیش رو گفت خیلی ناراحت شدم جوری که تا چند روز دپرس بودم جالبه که فقط 21 سال داشت !!
یا جوان های که به فجیع ترین وضع ممکن اقدام به حمل مواد مخدر میکردند وقتی دستگیر میشدن.و به خانواده هاشون میگفتن که دختر یا پسرتون چیکار کرده خیلی ناراحت کننده بود.
خاطرات خوبم هم مربوط میشه به درب سالن گمرک!! یعنی دقیقا محل برخورد مسافرین و مستقبلینی که چندین سال بود هم دیگه رو ندیده بودند جدا از سخت بودن کنترل کردن مردم احساساتی!! صحنه های جالب و زیبایی دیده میشد.
sent from my open source device
Last edited by SNOW PATROL; 25-12-2012 at 09:26.
وای افتاده بودی لب مرز....شرایط نداشتی بیافتی شهر خودت؟
البته میدونم بهت خوش گذشته چون صفحات قبل هم گفته بود اگه بازم قرار بود بری بازم با همون مدرک میرفتی
منظورم توصیه برای کسایی که تازه میخواند برند سربازی
من خیلی استرس دارم
من خودم دانشجوی شهرستان بودم (منظور با دوری از خانواده مشکلی ندارم) ولی نمیدونم چرا ب هرچی فک میکنم این سربازی کوفتی میاد تو ذهنم
Last edited by Amin_0913; 25-12-2012 at 00:45.
اره مرز بین المللی هوایی شیراز
تو فرودگاه یه خطی هست که مرز بین المللی هست وقتی ازش رد میشدیم احساس خارج بودن بهمون دست میداد
داداش من تو شهر خودم خدمت کردم اما فقط هر چهار روز شش ساعت میومدم خونه
البته بهم هم چندان خوش نگذشت چون بی خوابی خیلی کشیدم و مرخصی هم که نمیدادند اما باز هم خوبه حداقل محیطش خوب بود !!
در موردتوصیه هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزی زیادی ندارم بگم فقط به بهیچ وجه محیط دانشگاه رو با سربازی یکی ندونید چون چندان شبیه هم نیستند
استرس قبل از خدمت کاملا عادی هست وهمه دارند و هرکی بگه نداره دروغ گفته .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)