سرعت دانلودش چطوره شبانه هم داره یا نامحدوده؟
سرعت دانلودش چطوره شبانه هم داره یا نامحدوده؟
از نظر سرعت 12 مگ حتی ویدیو های hd رو هم می تونه به راحتی استریم کنه (از نظر تئوری) ولی مشکلی که ما داریم توی ایران اینه که دانلود تک کانکشنه به دلیل پینگ بالایی که داریم سرعت خوبی نداره به همین دلیل کاملا بستگی داره که ویدیو از چه سایتی استریم می کنید
با پشتیبانی تماس گرفتم .. چند دقیقه ای معطل کرد و هی گفت ببین چراغ نت مودمت ثابته یا چشمک زن! منم هرچی بود گفتم و اخر سر گفت پشتیبانی میکنه 12 مگ رو
مشکل منم همینه! من استریم ویدئو رو الان روی سرویس 20 گیگ نامحدودم خیلی خوب توی PC یا لپتاپ انجام میدم! ولی خب طبیعتا هرچی سرعت بهتر باشه ادم با لذت بیشتری ویدئو می بینه مخصوصا کیفیت HD
از طرفی ممکنه بزنه به سرم بخوام با PS4 آنلاین هم بازی کنمواسه همین میخوام بدونم 200 هزینه کنم واسه 3 ماه ایا به صرفه هست یا همین نامحدود خودمو بگیرم عین همیشه!
مشکل دانلود هم ندارم بالاخره می تونم لیست دانلود هامو با این سرویس 12 مگ بذارم شبانه
ببین رک و راست بهت می گم صبانت یک isp برای دانلود هست نه استریم و پینگ صبانت جزو پینگ های خوب نیست و برای بازی که اصلا صبانت رو پیشنهاد نمی کنم اما بازم می گم کاملا بستگی داره که سروری که ازش استفاده می کنی کدوم کشور باشه ps4 که فکر نمی کنم اصلا سروری توی ایران داشته باشه به همین دلیل فکر می کنم توی صبانت اذیت بشی
الان خطت روی چنده ؟ به پشتیبانی بگو برای تست خطت رو چند روز ببنده روی 12 مگ .اگر راضی بودی 3 ماهه تمدید کن
البته بازی آنلاین با همین سرعتی هم که داری فکر نکنم مشکلی داشته باشه
شبانه داره. 1مگ سرعتشه
Sent from my GT-I9300
دوستان من یه سوال دارم.
این سرویس های سرعت بالا که دوستان دارند، وقتی محدودیت دانلود وجود داره و دانلود شبانه هم سرعت بعد از استفاده محدود میاد پایین چه سودی داره؟
آخه آدم با نزدیک 2 مگ بر ثانیه دانلود کنه که دو ساعته حجمش تموم میشه.
خب آدم عاقل که نمیاد همه دانلود هاشو بذاره با حجم محدودش دانلود کنهبیشتر دانلود های سنگینش رو میذاره شبانه و دانلود های سبکش رو با همون روزانه و حجمش میگیره!
ساعات مرده ی (برای شرکت) رایگان دانلود برای همین دانلود هاست. خدارا شکر که شما با سرعت فضایی 5 ساعت رایگان دارید. من مخابراتم فقط 4 ساعته!
با سرعت بالا همین 1 ساعت اختلاف ، حداقل 3گیگ هم اختلاف دانلوده
Sent from my GT-I9300
چیزی که من متوجه نمیشم اینه که خب دوستان می گن تو شب سرعت دانلود پایینه و بعد مدتی استفاده هم محدودتر میشه.
پس چطور میشه این همه تو ماه دانلود کرد بدون خریدن حجم اضافه و این چیزها؟
میشه یه مثال برام بزنید که مثلا چه سرعتی دارید و تو ماه با چه مبلغی چقدر دانلود می کنید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)