تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1269 از 1783 اولاول ... 2697691169121912591265126612671268126912701271127212731279131913691769 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,681 به 12,690 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

400گیگ ؟؟؟

من الان 10 مگ مخابرات دارم ولی الان بعد دو هفته نمیدونم دیگه چی دانلود کنم!!

Sent from my GT-I9300
    سرعت دانلودش چطوره شبانه هم داره یا نامحدوده؟

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان صبانتی سلام!!
    من چندین و چند ساله که صبانت دارم! هر بارم یه چیزیشو گرفتم تمدید کردم!! این شش ماهه اخیر فقط سرویس نامحدود با 20 گیگ حجم منصفانه گرفتم که ظاهرا برام کم اومد دیگه!! خیلی زودتر از چیزی که فکر میکنم تموم میشه حجمم! ( مصرفمون بالاست هم من هم مادرم هر دو استفاده داریم )
    میخواستم بدونم کیا سرویس 8 مگ یا 12 مگ رو توی تهران گرفتند؟؟ آیا راضی هستید ازش؟ سرعتش توی دانلود یا استریم کردن ویدئو خوبه یا اصلا با 1 مگ فرقی نداره؟؟ واسه من استریم ویدئو خیلی مهمه!! ایا از 12 مگ یا 8 مگی که گرفتید راضی هستید؟ اگر خوب هست من باید اواسط این ماه سرویسم رو تمدید کنم و میرم 12 مگ میگیرم با 50 گیگ حجم اضافه!
    از نظر سرعت 12 مگ حتی ویدیو های hd رو هم می تونه به راحتی استریم کنه (از نظر تئوری) ولی مشکلی که ما داریم توی ایران اینه که دانلود تک کانکشنه به دلیل پینگ بالایی که داریم سرعت خوبی نداره به همین دلیل کاملا بستگی داره که ویدیو از چه سایتی استریم می کنید

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگر الان توی استریم کردن ویدئو مشکلی نداری با 12 مگ یا 8 مگ هم مشکلی نخواهی داشت.
    فقط اگر خطت بتونه 12 مگ رو بکشه
    با پشتیبانی تماس گرفتم .. چند دقیقه ای معطل کرد و هی گفت ببین چراغ نت مودمت ثابته یا چشمک زن! منم هرچی بود گفتم و اخر سر گفت پشتیبانی میکنه 12 مگ رو

از نظر سرعت 12 مگ حتی ویدیو های hd رو هم می تونه به راحتی استریم کنه (از نظر تئوری) ولی مشکلی که ما داریم توی ایران اینه که دانلود تک کانکشنه به دلیل پینگ بالایی که داریم سرعت خوبی نداره به همین دلیل کاملا بستگی داره که ویدیو از چه سایتی استریم می کنید
    مشکل منم همینه! من استریم ویدئو رو الان روی سرویس 20 گیگ نامحدودم خیلی خوب توی PC یا لپتاپ انجام میدم! ولی خب طبیعتا هرچی سرعت بهتر باشه ادم با لذت بیشتری ویدئو می بینه مخصوصا کیفیت HD
    از طرفی ممکنه بزنه به سرم بخوام با PS4 آنلاین هم بازی کنم واسه همین میخوام بدونم 200 هزینه کنم واسه 3 ماه ایا به صرفه هست یا همین نامحدود خودمو بگیرم عین همیشه!
    مشکل دانلود هم ندارم بالاخره می تونم لیست دانلود هامو با این سرویس 12 مگ بذارم شبانه

4. این کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با پشتیبانی تماس گرفتم .. چند دقیقه ای معطل کرد و هی گفت ببین چراغ نت مودمت ثابته یا چشمک زن! منم هرچی بود گفتم و اخر سر گفت پشتیبانی میکنه 12 مگ رو

مشکل منم همینه! من استریم ویدئو رو الان روی سرویس 20 گیگ نامحدودم خیلی خوب توی PC یا لپتاپ انجام میدم! ولی خب طبیعتا هرچی سرعت بهتر باشه ادم با لذت بیشتری ویدئو می بینه مخصوصا کیفیت HD
    از طرفی ممکنه بزنه به سرم بخوام با PS4 آنلاین هم بازی کنم واسه همین میخوام بدونم 200 هزینه کنم واسه 3 ماه ایا به صرفه هست یا همین نامحدود خودمو بگیرم عین همیشه!
    مشکل دانلود هم ندارم بالاخره می تونم لیست دانلود هامو با این سرویس 12 مگ بذارم شبانه
    ببین رک و راست بهت می گم صبانت یک isp برای دانلود هست نه استریم و پینگ صبانت جزو پینگ های خوب نیست و برای بازی که اصلا صبانت رو پیشنهاد نمی کنم اما بازم می گم کاملا بستگی داره که سروری که ازش استفاده می کنی کدوم کشور باشه ps4 که فکر نمی کنم اصلا سروری توی ایران داشته باشه به همین دلیل فکر می کنم توی صبانت اذیت بشی

6. این کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

الان خطت روی چنده ؟ به پشتیبانی بگو برای تست خطت رو چند روز ببنده روی 12 مگ .اگر راضی بودی 3 ماهه تمدید کن
    البته بازی آنلاین با همین سرعتی هم که داری فکر نکنم مشکلی داشته باشه

8. این کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سرعت دانلودش چطوره شبانه هم داره یا نامحدوده؟
    شبانه داره. 1مگ سرعتشه

Sent from my GT-I9300

10. این کاربر از saminem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان من یه سوال دارم.
    این سرویس های سرعت بالا که دوستان دارند، وقتی محدودیت دانلود وجود داره و دانلود شبانه هم سرعت بعد از استفاده محدود میاد پایین چه سودی داره؟
    آخه آدم با نزدیک 2 مگ بر ثانیه دانلود کنه که دو ساعته حجمش تموم میشه.

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من یه سوال دارم.
    این سرویس های سرعت بالا که دوستان دارند، وقتی محدودیت دانلود وجود داره و دانلود شبانه هم سرعت بعد از استفاده محدود میاد پایین چه سودی داره؟
    خب آدم عاقل که نمیاد همه دانلود هاشو بذاره با حجم محدودش دانلود کنه بیشتر دانلود های سنگینش رو میذاره شبانه و دانلود های سبکش رو با همون روزانه و حجمش میگیره!

13. 2 کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان من یه سوال دارم.
    ساعات مرده ی (برای شرکت) رایگان دانلود برای همین دانلود هاست. خدارا شکر که شما با سرعت فضایی 5 ساعت رایگان دارید. من مخابراتم فقط 4 ساعته!
    با سرعت بالا همین 1 ساعت اختلاف ، حداقل 3گیگ هم اختلاف دانلوده

Sent from my GT-I9300

15. این کاربر از saminem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

چیزی که من متوجه نمیشم اینه که خب دوستان می گن تو شب سرعت دانلود پایینه و بعد مدتی استفاده هم محدودتر میشه.
    پس چطور میشه این همه تو ماه دانلود کرد بدون خریدن حجم اضافه و این چیزها؟
    میشه یه مثال برام بزنید که مثلا چه سرعتی دارید و تو ماه با چه مبلغی چقدر دانلود می کنید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •