سلام به همه دوستان
من سرویس Eco512 دارم ولی مودمم داره پهنای باند 2 مگ نشون میده.
کسی از دوستان میدونه چرا اینجوریه؟ من خوش شانسم یا همه اینجورین؟
datasheen modem - Eco512
شهر: مشهد
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام به همه دوستان
من سرویس Eco512 دارم ولی مودمم داره پهنای باند 2 مگ نشون میده.
کسی از دوستان میدونه چرا اینجوریه؟ من خوش شانسم یا همه اینجورین؟
datasheen modem - Eco512
شهر: مشهد
برو خدا رو شکر کن!
سلام دوستان
من قصد دارم adsl از شاتل بگیرم
و تا الان هم adsl نداشتم
چند تا سوال از دوستان دارم
ممنون میشم راهنمایی کنند
1. مودم
بهترین مودم این شرکت چیه؟ آیا بهتر نیست خودم مودم را از بازار تهیه کنم یا باید از شرکت گرفت؟
تو سایتش گفته " هزينهي مودم 59.000 تومان و مودم بيسيم 95.000 تومان محاسبه ميگردد. " مودم بی سیمش چطوری کار میکنه و با کجا ارتبط برقرار میکنه؟ بی سیمش بهتره یا معمولی ؟
آیا مودم های این شرکت اینا هستند ؟
" (شرکت شاتل از چه مودمهايي براي ارايهي خدمات ADSL2+ خود استفاده ميكند؟
مودمهايي که شاتل در حال حاضر براي ارايهي خدمات اينترنت پرسرعت استفاده ميكند عبارتاست از:
انواع مودمهاي Paradyne، Billion و 3com، که قابليت ارايهي سرويس ADSL2+ را دارند.) "
کدامش بهتره ؟
2. اکانت
دوستان شما به من چه سرویسی پیشنهاد میکنید؟
سرويسهاي +ADSL2 اقتصادي (ECO)
یا
سرويسهاي +ADSL2 ويژه (ART)
این را میدونم که بستگی به نحوه مصرفم داره - من بیشتر برای وبگردی و گه گداری برای دانلود میخوام
ART Home بهتره یا ART1 یا ECO128 یا ECO256 ؟؟؟
من که دانشجو هستم این سرویس (ECO512) را به من ارائه میکنند و برای مشخص شدن دانشجو بودن من چه مدرکی میخواهند؟ آیا کارت داشجویی کافی هست؟
سرعت این سرویسها به عنوان مثال (ECO512) آیا واقعی هست یعنی 512 کیلو بیت بر ثانیه را به شما میدهند؟ و آیا در شب که مجانی هست همین مقدار می ماند یا سرویسها در شب شیر میشوند؟
سرعت واقعی ART Home چقدر هست؟ منظورم دانلود هست
تو سایتش نوشته " ( توجه داشته باشيد كه: ترافيك سرويسها از روز 8 ارديبهشت ماه 1388 به صورت اعداد آورده شده در جدول افزايش يافته است. ترافيک ماهانه ( 10+2GB) یعنی چی ؟ )
میدونم سوالاتم زیاد بود ولی دوستان بزرگواری کنند و جواب من را بدهند چون خیلی واجب هست
ممنون از تمامی کاربرا و مدیران این انجمن عالی و بی نقص
با تشکر
سسلام دوست عزیز منظورم اینکه من الان شارژ 3ماه گرفتم می خوام دوباره تمدید کنم برای 3ماه دیگه می خواستم بدونم می تونم از کارت تخفیف استفاده کنم یا فقط برای یک بار ان هم برای اول که وارد میشی؟
نوشته؟ 29 تومن برای 3 ماه دیگه اگه بخوام تمدید کنم باید پرداخت کنم حالا اگه کارت تخفیف داشته باشم برای تمدید 10 تومن از ان کم میکنند؟ ممنون از راهنمایی
جالبه، شب ها شاتل یاهو مسنجر رو میبنده، من الان با شلغم شکن وارد مسنجرم شدم، ورژن 10 هم هستم
ماله من که همین الان داره کار میکنه خیلی راحت
1. مودم با سیم بگیر! بهترین مارک تا آنجایی که من میدانم Asus است و بعد مارکهایی مثل tplink
فقط دقت کن روی جعبه مودم کلمه ADSL+2 آمده باشد و با گارانتی معتبر بخری
قیمت بگیر و با پشتیبانی فنی شاتل تماس بگیر و بپرس این مودم را پشنیبانی میکنید یا نه؟
(یک موضوع هست که شرکتهای فروشنده ADSL برای سود بیشتر ادعا میکنند که فلان مودم را بخرید در صورتی که تمامی مودمهای شرکتهای معتبر میتواند با آن سرویس دهنده ارتباط برقرار کند!)
اینجا را هم ببین :
2. به نظر من یک ماهه اکو 128 بگیر فوقاش زودتر تمام میشود و هر سرویسی را که بخواهی برای ماه بعد شارژ میکنی (مثلاً آرت 128)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلاً یک ماهه بگیری از هر سرویسی بهتر از سه ماهه و پنج ماهه است چون 3 گیگ برای یک ماه هم ممکن است زودتر تمام شود چه برسد به 5 گیگ برای سه ماه یعنی ماهی 1.7 گیگ!
3. یک نامه از شاتل میگیری و میبری دانشگاه تائید میکنند که دانشجو هستی و میدهی شاتل (روند اداریاش بعضی اوقات کند است و ممکن است چند هفتهایی منتظر باشی!)
4. شبها شیر میشود اما نزدیک به سرعتی که خریدید را در اکثر شبها و روزها سرعت بالاتر از شبهاست میدهد (اینها به شرطی است که مشترکین منطقه شما زیاد نباشند!)
یعنی از آن تاریخ 2 گیگ بیشتر و یعنی 12 گیگ در روز میتوانی مصرف کنی
1- مودم از بازار بگيرين ارزون ميفته. زنگ بزنين 23099 بقيه سؤال ها رو بهتون جواب ميدن. همه ي اون مودم ها براي سرعت هاي چند كيلوبايت ما خوبه. من 3 ساله 3COM دارم راضي هستم. صبح تا شب و شب تا صبح روشن بوده خراب هم نشده گوش شيطون كر.
2- شما 128 اكو بگيرين چون اكثراً براي دوستاني كه 128 دارن همون 512 آپ ميشه اگه براي شما نبود توي 12 ساعت براتون 512 ميكنن. البته به تهران ديگه اكو سخت ميدن. اونم يه نامه از دانشگاه ميخواد. (برين پيش رئيس دانشگاه)
آرت هوم سرعتش 10 هست. نامحدود هم هست. اون يكي ها هم 10+2 ميشه 12 گيگ. چون قبلاً 10 گيگ بود چند ماهه 2 گيگ اضافه كردن ديگه اينطوري نوشته.
Last edited by siamak_mu; 23-11-2009 at 18:12.
فقط برای موقع ثبت نام هست کارت تخفیف...
اگه اینجور بود که هر ماه 10 تومان تخفیف میگرفتیم
ما که مشکلی نداریم!
اره چرا ندن؟!@
کارت تخفیف برای تخفیف دادن هست دیگه مشهد و اصفهان و تهران و شیراز نداره....
هم اکنون 40 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 40 مهمان)