سلام
سرویس توربو مخابرات هنوزم بهتر از توربو همارا هست ؟
من توربو همارا دارم و اینبار میخوام توربو مخابرات بگیرم .
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
سرویس توربو مخابرات هنوزم بهتر از توربو همارا هست ؟
من توربو همارا دارم و اینبار میخوام توربو مخابرات بگیرم .
آره مخابرات کلا" بهتر از هماراست
شما با توربو همارا چقدر سرعت دانلود داری تو روز و شب ؟
و اینکه تو ساعت رایگان چقدر می تونی با اینسرویس دانلود کنی ؟
سلام
امروز همارا چرا این همه قطعی داره ؟؟؟؟؟؟
مال من اینجوریه یا عمومی هست؟؟؟
سرویس های مخابرات turbo یا mega
چقد تو سرعت فرق دارن
امروز زنگ زدم صبانت واسه جمع آوری میگه سرویس چشه ؟ میگم شبانه خوب نیس میگه جمع آوری نکن پروفایلتو عوض کنیم سرعت شبانت اکی شه
![]()
دوستان یه مشکلی پیش اومده ...
من شارژم آخراش بود... بعد از اون قطعی های صبح الان میرم سایت همارا .. میگه اعتبار شما به پایان رسیده. بعد که میرم به بخش کاربران اونجا زده 94 مگابایت شارژ دارم... ( در حالی که نت میتونم برم)
تو بخش کاربران فک کنم هفته ای مقدار شارژ آپدیت میشه درسته؟؟ چون از ظهر تا الان کلی نت بودم.. دریغ از 1 مگابایت کم شدن حجم!!
در روز سرعت 190-200 هست و شبا (رایگان) میشه 100-105شما با توربو همارا چقدر سرعت دانلود داری تو روز و شب ؟
و اینکه تو ساعت رایگان چقدر می تونی با اینسرویس دانلود کنی ؟
شبا 1.5-2 گیگ میتونم دانلود کنم .
البته این سرویس نیاز منو کامل براورده کرده و نیازی ندارم سرعت دانلودم بیشتر بشه ولی وقتی با پول کمتر میشه سرویس بهتر گرفت و شبا هم از سرعت +200 استفاده کرد چرا نرم سراغش ؟![]()
توربو من که 260 تا سرعت داشت مگا هم 300 تا و کلاسیک پلاس هم که 220 تا 235 کلبا بهترین سرویس به نظر من همون کلاسیک هست که سرعتش 190 و خیلی هم ازونهمال من که توربو مخابرات سرعت روز و شب 260 و شبی 5.1 گیگ دانلود داشتم
خوب شاید سرعت مخابرات بهتره شاید هم نویز من افتضاح هست و به خاطر همین نمیتونم از حداکثر سرعت توربو همارا استفاده کنم !مال من که توربو مخابرات سرعت روز و شب 260
البته ازشون پرسیدم گفت سرعت شما باید 190-200 باشه .
راستی الان که سرویس من رو 2 مگ بسته شده نویزم 6-7 هست ! اگه 4 مگ بشه چقدر کم میشه ؟
دیگه خیلی جالب شد دارم از خنده میمیرم!
جالب ترم داره میشه!
![]()
Last edited by Altairezio; 22-06-2013 at 22:21.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)