پی گیری کن رفیق هیچ مشکلی نباید داشته باشی هم سرعت خیلی بالاست هم پینگ خوب شده دوباره
با احترام
تیم مدیریت انجمن
پی گیری کن رفیق هیچ مشکلی نباید داشته باشی هم سرعت خیلی بالاست هم پینگ خوب شده دوباره
پی گیری کن رفیق هیچ مشکلی نباید داشته باشی هم سرعت خیلی بالاست هم پینگ خوب شده دوباره (شاتل 128 3 گیگ مرکز 5)
Last edited by soosmar_asl; 27-05-2012 at 22:44.
کلا 3 یا 4 شب پینگ بالا میرفت خیلی که دیگه بعد 12 نمیشد بازی کرد . که ظاهرا مشکل سراسری بود. دیگه مشکلی نیست سرعت دانلودم که اصلا تغییری نکرده بود همچنان همون 230 به بالا
با این وضعیت اصلا شاتل نیا چون وقتی اندیشه ای SNR رو 6 هستش شاتل بیای کلا قطعی! چون سرعت اینجا 230 KB/s به بالاست خطت پایدار نمیمونه تو این سرعت با این SNR ای که داری !
در ضمن چیز میشه یعنی چی؟ متوجه نشدم منظورتو . ترافیک اضافه گرونه یعنی؟
Last edited by soosmar_asl; 27-05-2012 at 22:37.
دوستان چشم زدمپینگ ترکید! 4.2.2.4 پینگ : 1000
شاتل 128 3 مرکز 5
برای ما عالی هستش
برای شکا اینجوری هستش ؟ وقتی زمانی که با IDM میذارم دانلود بازم تایم اوت ندارم پینگم تغییری نکینه همین هستش چه با دانلود چه بی دانلود همینه ؟
![]()
دوستانی که اندیشه ، شارژ اینترنتی انجام دادن.
اگر 8 یا 7 روز مونده به پایان دوره ( نامحدود) شارژ رو برای ماه بعد انجام بدم ، اشکالی نداره که؟
نه مشکلی نداره
سر وقتش اکتیو می کنن
شما منظورتون از پینگ خوب چنده؟الان برای من خوب شده یعنی حدود 300 میچرخه.
خط 7.
دوباره (از ساعت 3 بعدازظهر ) این اندیشه شروع کرد. 2 روز خوبه ، یه روز فجیع. این چه جور خدماته آخه.هزینه ی ماهانه رو نصف بهشون بدی قبول میکنن!؟؟
پره تایم اوت.نمیشه صفحه باز کرد.از بس گفتم وضعیت شما دوستان اندیشه ، چطوره ، خسته شدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by TimeWarp; 28-05-2012 at 16:46.
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)