2-0 استقلال ميبره![]()
منظورت بازی با پیام هست؟
شنبه 09 / 09 / 87
تاکتیک سایپا را می دانیم
دیروز(پنجشنبه) تمرین خوبی را پشت سرگذاشتیم.خیلی وقت بود که اینطور تمرین نکرده بودیم.هم از لحاظ کیفیت هم مرور برنامه ها.خوشبختانه توانستیم روی نقاط ظعف حریف کار کنیم،ما از تاکتیک حریف با خبریم.فکر می کنم بازی با سایپا از بهترین بازیهای فصل شود.شناختی که از حریف دارم این اطمینان را می دهد.صبح روزنامه خبر ورزشی را خواندم.مطلبی نوشته بودند در باب لزوم استفاده از بازیکنی جوان برای جام حذفی واینکه ما در این مسابقات با ترکیب اصلی ظاهر نشویم.ضمن احترام به دیدگاه دوستان دوباره به این نکته تاکید می کنم که ما امسال در هر سه جام مدعی هستیم وبا جدیت در میدان ظاهرمی شویم.درکنار این مساله مطمئن باشید چند بازیکن جوان و خوش آتیه را هم در همین فصل رو میکنیم.تا برای آینده استقلال بمانند.خوشبختانه باشگاه شرایط مطلوبی دارد ،کارها و وظایف تقسیم شده اند واین مساله باعث می شود تداخلی در امور پیش نیاید. ما برنامه ریزی فنی برای بازیهای آسیایی را هم شروع کرده ایم وقصد داریم از آغاز راه با شناخت کامل به این مسابقات وارد شویم.بازی فردا (شنبه) ازمهمترین بازی های ماست،ازهواداران می خواهم حتما به ورزشگاه بیایند.با حضورشان راحت تر به هدفمان خواهیم رسید.نکته دیگری هم باید بگویم واینکه کارمن در حوزه فنی است وقصد دخالت در کار مدیریت باشگاه را ندارم.آقای واعظی آشتیانی مدیر عامل استقلال است وبنده سرمربی.به همان دلایلی که ایشان در مسائل فنی دخالت نمی کند بنده هم در کار ایشان دخالتی ندارم.درباره کمیته فنی باشگاه در گذشته صحبت کرده با آقای واعظی نیز گفتگویی داشته ام.همانطور که ایشان گفته اند عجله ایی در تشکیل کمیته فنی ندارند.تا جائی هم که بنده می دانم جلسات اخیر ایشان ربطی به کمیته فنی نداشته است.
استقلال3- 1 پیام(اسمس)
الان که ساعت بازی را دیدم می بینم که نمی تونم بازی را ببینم
حالم گرفته شد لعنت به اون مدیری که بازی را وسط هفته میندازه.
بازی بعدی استقلال تهران:
تا 30 دقیقه قبل از بازی وقت دارید پیشبینی کنید
Last edited by Alireza Taji; 03-12-2008 at 20:32.
عجب پیش بینیی کرد امیرخانفکر می کنم بازی با سایپا از بهترین بازیهای فصل شود.
شانسته دیگه علیرضا..الان که ساعت بازی را دیدم می بینم که نمی تونم بازی را ببینم
حالم گرفته شد لعنت به اون مدیری که بازی را وسط هفته میندازه.
ولی یه بار یه چیزی بهت گفتم، یادته ؟ مطمئن باش بازی رو پر گل میبریم
همه ی بازی های هفته ی هفدهم :
![]()
باشگاه استقلال ادعاي "شيرازي" را رد كرد
توافقي براي حضور در تورنمنت تهران حاصل نشده است
روابط عمومي باشگاه استقلال توافق با هيات فوتبال استان تهران براي حضور در تورنمنت چهارجانبه را رد كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در پي اعلام سرپرست هيات فوتبال استان تهران مبني بر موافقت مديران باشگاههاي استقلال، پرسپوليس و راهآهن براي حضور در تورنمنت چهارجانبه تهران روابط عمومي باشگاه استقلال اعلام كرد اخذ موافقت براي حضور در مسابقات مختلف منوط به درخواست كتبي و تاييد مديرعامل است. بنابراين در چارچوب باشگاه استقلال تفاهم شفاهي پذيرفتني نيست و چيزي به نام تاييد شفاهي وجود ندارد و تاكنون اقدامي از سوي باشگاه استقلال براي حضور در اين تورنمنت انجام نگرفته است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)