تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1269 از 2014 اولاول ... 2697691169121912591265126612671268126912701271127212731279131913691769 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,681 به 12,690 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پيروانى: خيال هواداران از دفاع پرسپوليس راحت باشد

افشين پيروانى سرمربى با اخلاق و فهيم پرسپوليس در مورد خط دفاع اين تيم اظهار داشت: شكر خدا خط دفاع پرسپوليس مشكل خاصى ندارد و با تمرينات ويژه اى كه براى بازيكنان خط دفاع تيم در نظر گرفته ايم انشاءالله دفاع اين تيم مستحكم تر از قبل به كار خود ادامه خواهد داد. مربى سرخپوشان تهرانى كه زمانى خود او هم از بهترين مدافعان كشور و البته پرسپوليس به شمار مى آمد، در مورد اضافه شدن رحمان رضايى به خط دفاع پرسپوليس گفت: رحمان بازيكن بسيار بزرگى است و من مطمئنم تجربيات او كمك زيادى به تيم خواهد كرد. مربى پرسپوليس خاطرنشان كرد: ما در دفاع بازيكنان بزرگ و باتجربه كم نداريم و اميدوارم با اضافه شدن رحمان رضايى به خط دفاعى خيال همه از بابت دفاع پرسپوليس راحت شود. افشين پيروانى در رابطه با اوضاع دروازه تيمش نيز گفت: با پشتكار و جديتى كه دروازه بان هاى ما در تمرينات از خود نشان مى دهند، مطمئن هستم به زودى اندك مشكلاتى كه درون دروازه پرسپوليس داشته ايم برطرف خواهد شد. وى در اين باره اضافه كرد: طرفداران مى دانند كه تيم ما در اول فصل بازيكنان خوبى درون دروازه به خدمت گرفته بود و اگر با بدشانسى مصدوميت معمارزاده و واعظى پيش نمى آمد، تيم ما همين اندك مشكلات را هم از بابت دروازه بان نداشت.پيروانى خاطرنشان كرد: البته حقيقى دروازه بان بسيار خوبى است و ما تاكنون حركات بسيار جسورانه و شايسته اى از او درون دروازه پرسپوليس ديده ايم اما هنوز جوان است و جوياى نام و مطمئن هستم با تمرينات ويژه اى كه انجام مى دهد روز به روز بهتر ظاهر مى شود و از او در آينده بيش از اين خواهيم شنيد

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مصطفوى: از پيروانى براى ليگ قهرمانان آسيا برنامه مى گيريم

داريوش مصطفوى، مديرعامل باشگاه پرسپوليس طى اظهارنظرى گفت: از نظر سخت افزارى مشكلات زيادى براى برگزارى ليگ قهرمانان آسيا داريم.
    وى پس از مشخص شدن سهميه هاى كشورهاى مختلف در رقابت هاى ليگ قهرمانان آسيا درباره آمادگى باشگاه پرسپوليس و برنامه هاى اين تيم براى حضور قدرتمندانه در اين مسابقات گفت: حالا كه كنفدراسيون فوتبال آسيا هر ۴ سهميه حضور در اين مسابقات را به ايران داده است، ما بايد سعى كنيم به لحاظ برنامه ريزى هاى ورزشى و مسائل آيين نامه اى برترين فدراسيون باشيم و نمايندگان ما نيز شايسته ترين تيم ها در اين مسابقات باشند.
    وى افزود: آمادگى براى حضور در اين رقابت ها نيازمند فراهم شدن امكانات سخت افزارى و نرم افزارى است. ما در بحث مسائل سخت افزارى مشكلات زيادى داريم و كمبودهاى بسيارى به خصوص در زمينه مناسب بودن وضعيت استاديوم هايمان ديده مى شود كه بايد برطرف شود. ورزشگاه هاى ما به گونه اى نيست كه بتواند به طور حرفه اى و منظم اين مسابقات را برگزار كند. بنابراين مسئولان بايد در اين مسأله تجديدنظر داشته باشند و حداقل امكانات سخت افزارى لازم را پيش از شروع اين مسابقات فراهم كنند.
    مصطفوى ادامه داد: همچنين در بخش نرم افزارى نيز فدراسيون فوتبال ما بايد كاملاً منطبق با برنامه هاى afc و همچنين فدراسيون جهانى فوتبال (fifa) باشد و حدود اختيارات تمامى دست اندركاران مشخص شود. امروز نقش رئيس فدراسيون ما كمرنگ ديده مى شود كه بايد بسيار پررنگ تر شود. همچنين نقش دبيركل فدراسيون هم به اين منوال بايد در مباحث اجرايى پررنگ تر و بيشتر باشد. به همين صورت اعضاى هيأت رئيسه تشكيلات فدراسيون، آيين نامه ها، برنامه ريزى ها و تشكيلات مسابقات ليگ و غيره بايد به صورت حرفه اى و كاملاً منطبق با برنامه ريزى هاى روز فوتبال دنيا و آسيا شود تا ما بتوانيم جلوه خوبى در فوتبال بين المللى داشته باشيم. وى افزود: معتقدم اكنون بايد اگر در هر جايى اشكالاتى ديده مى شود اصلاح شود وگرنه بازديدهاى ناگهانى كه ممكن است مسئولان كنفدراسيون فوتبال آسيا از امكانات و شرايط فوتبال ما داشته باشند و در صورت مغاير بودن وضعيت ما با شرايط استاندارد آنها، در ميزبانى هايمان اثرگذار خواهد بود. بدون شك تا زمانى كه نتوانيم وضعيت استاديوم ها و زمين هاى تمرين و امكانات ديگر را به حد استاندارد حرفه اى در فوتبال آسيا برسانيم، هيچ زمان اجازه ميزبانى ما در رقابت هاى جام ملت هاى آسيا و يا برگزارى فينال ليگ قهرمانان آسيا صادر نمى شود. داريوش مصطفوى همچنين گفت: از هم اكنون به طور جدى خودمان را براى حضور قدرتمندانه در اين مسابقات آماده مى كنيم و سعى مى كنيم تمامى برنامه ها را مرتب و با نظم خاصى به پيش ببريم چرا كه هدف پرسپوليس در اين مسابقات تنها كسب عنوان قهرمانى است و در اين راه از فراهم كردن هرگونه امكاناتى چون برگزارى اردوهاى تداركاتى خارج از كشور و گرفتن بازيكنان موردنياز و قابل استفاده در اين مسابقات كوتاهى نمى كنيم. وى همچنين درباره وضعيت سرمربى پرسپوليس نيز گفت: از كادرفنى فعلى براى حضور پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا برنامه خواهيم گرفت و آن را بررسى مى كنيم. به هر حال در تيم هاى بزرگى چون پرسپوليس يا استقلال از مربيان كاربلد استفاده مى شود و مطمئناً تا زمانى كه تيم نتيجه بگيرد، هيچ مديرى سرمربى تيمش را تغيير نخواهد داد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

باقرى: صد در صد از پيروانى حمايت مى كنم

كاپيتان تيم پرسپوليس گفت: صددرصد از افشين پيروانى حمايت مى كنم چون وى از دوستان نزديك فوتبالى من است و تمام تلاش خود را براى موفقيت وى به عنوان سرمربى تيم ،به كار خواهم بست.وى درباره استعفاى افشين قطبى از سرمربيگرى تيم پرسپوليس، اظهار داشت: من در بازى تيم ملى با امارات متوجه رفتن قطبى شدم و هرچه تلاش كردم نتوانستم با وى تماس بگيريم اما هنوز هم تلاش مى كنم با قطبى در اين مورد صحبت كنم.وى در عين حال تاكيد كرد كه همه ما بايد براى موفقيت پرسپوليس تلاش كنيم چون اين تيم متعلق به هواداران است و با موفقيت آن، تعداد زيادى از هواداران شاد مى شوند.باقرى درخصوص انتقاداتى كه از بازى وى در مقابل امارات صورت گرفته، افزود: هركس مى تواند نظرش را درخصوص بازى من بدهد، من در آن بازى تمام حواسم به موفقيت تيم در زمين بود و كارى به انتقادات ندارم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ميثاقيان: پرسپوليس پرمهره ترين تيم ليگ است

اكبر ميثاقيان سرمربى تيم فوتبال استقلال اهواز گفت: در هر تيمى بوده ام به پرسپوليس نباخته ام و مقابل پرسپوليس هم براى پيروزى به ميدان مى رويم.وى در ارتباط با بازى مقابل پرسپوليس اظهار داشت: براى انجام يك بازى مردانه به مصاف پرسپوليس مى رويم و كارى به شرايط تيم حريف نداريم. به اين تيم و هوادارانش احترام مى گذاريم. وى در ارتباط با اين كه شرايط فعلى پرسپوليس مى تواند بهترين موقعيت براى آنها باشد تا به پيروزى برسند، عنوان كرد: فوتبال ربطى به اين مسائل ندارد. اول بايد شرايط تيم خود را بهبود بخشيم. پرسپوليس هميشه پرسپوليس بوده است و هر تيم شرايط خاص خود را دارد. سرمربى آبى پوشان اهوازى ادامه داد: آنها پر مهره ترين تيم ليگ هستند و به قول پيروانى در شرايط مالى خوبى قرار دارند و فقط بدشانس هستند. من هم هميشه در هر تيمى بوده ام تا آخرين نفس جنگيده ام. وى در مورد بازى جنجالى هفته گذشته اين تيم مقابل سپاهان تصريح كرد: از لفظ جنجالى نبايد استفاده كرد. كارشناسان هم گفتند داور ۲ پنالتى ما را در اين بازى نگرفت. مگر تيم ما در يك بازى چند موقعيت دارد كه داوران چنين فرصت هايى را از ما مى گيرند. ما بايد صادقانه بگوييم و نبايد همه چيز را به شوخى بگيريم. ميثاقيان تأكيد كرد: اين تيم شخصى است. قبول دارم كه اشتباهات داورى مثل مربيگرى است اما نبايد فاحش باشد. استقلال اهواز به لحاظ فوتبالى مشكلى ندارد. به چند جوان ميدان داده ايم و هر هفته هم هماهنگ تر مى شويم. ما بايد با هم همدل تر شويم. تيم ما در حال حاضر تيم جنگجويى شده است و مشكل خاصى نداريم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پيروانى حرف هاى زيادى براى گفتن دارد

مجتبى شيرى: تغييرات زياد استقلال اهواز هماهنگى را از آنها مى گيرد

پرسپوليس در شروع تازه اش بعد از جدايى قطبى باز هم دستخوش تغييراتى در نحوه مهر چينى شد و جاى بعضى از سرخپوشان دوباره تغيير يافت يكى از اين سرخپوشان مجتبى شيرى مدافع سابق استقلال اهواز و بازيكن فعلى سرخپوشان پرسپوليس بود. در آستانه بازى تيم كنونى اش با تيم سابقش به سراغ او رفتيم و در مورد اين بازى و بازى قبل و تغيير پستش با او صحبت كرديم كه متن اين مصاحبه در ادامه ازنظرتان مى گذرد.
    • فكر مى كرديد باز هم يك ناكامى ديگر را مقابل پيكان تجربه كنيد.
    - پيكان واقعاً حريف سرسختى براى ما بود اما خداوكيلى پرسپوليس مقابل آنها خيلى خوب بازى كرد خودتان ديديد كه چه موقعيت هاى خوبى را يك به يك از دست داديم و فقط ۲ بار به گل رسيديم. بازى پيكان مشخص مى كرد كه اين تيم بى جهت صدرنشين ليگ نشده است. بازيكنان آنها چند سالى است كه در كنار هم هستند و به يك هماهنگى خوبى دست پيدا كرده اند با تمام اين حرف ها ما اگر شانس داشتيم شكست پيكان حتمى بود.
    •البته خيلى ها همين مساوى را هم پيش بينى نمى كردند مى گفتند جدايى قطبى يك شوك بزرگ منفى بر پيكر تيم وارد مى سازد.
    - اين اتفاق براى هر تيمى ممكن است بيفتد. قطعاً بدون تبعات هم نيست اما ما يك مجموعه بى تجربه نبوديم. بچه هاى تيم همگى باتجربه هستند و تلاش كردند تا تبعات اين اتفاق را به حداقل برسانند ما هرگز زحمات قطبى را از ياد نمى بريم و اصلاً اين زحمات قابل انكار نيست برايش هم آرزوى موفقيت داريم. به هر حال تصميمى بود كه گرفت و براى خود هم دلايل محكمى داشت كه از تيم جدا شد اما نمى توانيم پرسپوليس را به حال خودش رها كنيم و دست روى دست بگذاريم و ببينيم بعداً چه مى شود.
    • مى گويند پيروانى تجربه كافى براى هدايت تيم بزرگى مثل پرسپوليس را ندارد و خيلى جوان است.
    - اصلاً اين حرف را قبول ندارم. او حرف هاى زيادى براى گفتن داشته و از تجربه بالايى هم برخوردار است. پيروانى در تيم ملى دستيار سرمربى بوده و هرچند در پرسپوليس مربيگرى نكرده اما سال هاى سال به عنوان بازيكن و كاپيتان در داخل زمين وظيفه هدايت تيم را برعهده داشته است. به نظر من او كاملاً از عهده اين مسئوليت سنگين برمى آيد.
    • اما مقابل پيكان اتفاق خاصى نيفتاد!
    - مگر قرار است در يك بازى يك مربى همه كار را انجام دهد؟ به نظر من اين بازى براى سنجش عملكرد يك مربى كافى نيست. آن هم مقابل صدرنشين ليگ. تازه پيروانى در اولين بازى اش خيلى خوب توانست تيم را هدايت كند و فقط بدشانسى مانع نتيجه گيرى اش شد.
    •راستى پستت در بازى مقابل پيكان عوض شد. از اين بابت ناراحت نيستى؟
    - نه، چه فرق دارد؟ من هم در دفاع بازى كردم و هم در خط هافبك اين توانايى را هم در خودم مى بينم كه بتوانم انتظارات را برآورده كنم. از اين بابت هرگز ناراحت نيستم.
    • از بازى مقابل تيم سابقت بگو.
    - من ۴ سال در تيم استقلال اهواز بازى كردم و انگيزه بسيار زيادى براى قرار گرفتن مقابل اين تيم دارم. البته از نظر من اين بازى هم مثل بازى هاى ديگر است و ۳ امتياز براى ما هوادارانمان خيلى مهم است.
    • تفاوتى بين اين استقلال اهواز و تيم سابقت مى بينى؟
    - بله، اين تيم نسبت به سال هاى قبل واقعاً تغييرات زيادى داشته است. اين تغييرات زياد زمان را براى هماهنگ شدن اين تيم طولانى مى كند.
    • بازى را چطور پيش بينى مى كنى؟
    - نمى توان پيش بينى كرد. فقط اميدوارم هواداران ما به ورزشگاه بيايند و از ديدن يك بازى خوب لذت ببرند. آنها نبايد از ما قهر كنند درست است كه انتظارها را برآورده نكرديم اما به كمك آنها در اين بازى واقعاً نياز داريم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

گزارش تمرين پرسپوليس

هواداران براى نيكبخت گوسفند قربانى كردند!

آخرين تمرين پرسپوليس پيش از بازى با استقلال اهواز از هفته شانزدهم ليگ برتر روز گذشته ساعت ۱۱ صبح در زمين شماره ۲ اكباتان آغاز شد.
    جلسه ۲۰ دقيقه اى پيروانى با بازيكنان
    بازيكنان و كادرفنى ساعت ۱۱ صبح در زمين حاضر بودند كه پيروانى از آنها خواست تا در رختكن جمع شوند. در اين جلسه ضمن پخش فيلم بازى استقلال اهواز، پيروانى نكات فنى لازم را به بازيكنان يادآور شد و از آنها خواست كه با تمام قوا مقابل استقلال اهواز قرار گيرند. تا به اين شكل نه از جمع مدعيان دور شوند و هم جبران گذشته را كرده باشند.
    براى نيكبخت گوسفند قربانى كردند
    بعد از اينكه نيكبخت مقابل پيكان ۲ ضربه پنالتى را از دست داد، هواداران بيش از گذشته از او حمايت كردند. روز گذشته پيش از آغاز تمرين هواداران گوسفندى براى نيكبخت قربانى كردند تا اين بار مقابل استقلال اهواز بدرخشد. نيكبخت كه از اين حركت هواداران به وجد آمده، كنايه هاى اطرافيان را با خنده جواب مى داد. ساير نفرات با كنايه به او مى گفتند: اگر گل مى زدى احتمالاً شتر برايت قربانى مى كردند!
    شعار عليه دايى همچنان ادامه دارد
    حدود ۲۰۰ هوادار در تمرين روز گذشته پرسپوليس حاضر شدند. آنها بيشتر به جاى تشويق بازيكنان و تيم، عليه على دايى شعار مى دادند. آنها هنوز بر سر جريان محروميت نيكبخت از تيم ملى از او ناراحت هستند و دايى را مقصر اصلى مى دانند.
    حضور دوربين برنامه هاى ورزش و مردم و دوبى اسپورت
    دوربين برنامه تلويزيونى ورزش و مردم و شبكه دوبى اسپورت در تمرين روز گذشته سرخپوشان حضور داشتند. آنها بعد از فيلمبردارى از نحوه تمرينات اواسط تمرين با نيكبخت و باقرى و پيروانى صحبت كردند.
    شرح تمرين
    بازيكنان ابتدا با انجام حركات كششى و دويدن كنار زمين زيرنظر كماسى بدن خود را گرم كردند. بعد از آن بازيكنان به ۳ گروه تقسيم شدند و به تمرين آقا وسط پرداختند. در ادامه سانتر از جناحين و ضربه به سمت دروازه در دستور كار سرخپوشان قرار گرفت.
    تمرين ويژه عابدزاده براى دروازه بانان
    عابدزاده از چند بازيكن جوان تيم براى سانتر روى دروازه استفاده كرد. آنها با سانتر از جناحين گلرها را به واكنش وامى داشتند. حقيقى و الياسى به نوبت جاى خود را تغيير مى دادند و عابدزاده هم با ذكر نكاتى آنها را وادار به تحريك بيشتر مى كرد.
    نيكبخت، كريمى و نورى ضربه ايستگاهى تمرين كردند
    در پايان تمرين پيروانى از نيكبخت، نورى و كريمى خواست تا با زدن ضربات ايستگاهى، اين مهارت را تقويت كنند. در اين ميان نفرات با كرى خوانى تمرين بانشاطى را پشت سر گذاشتند. البته هواداران نيز با تشويق هاى بى امان خود آنها را به گلزنى وادار مى كردند.
    رستوران لوكس طلايى مقصد بعدى سرخپوشان
    بعد از اتمام تمرين كليه نفرات براى صرف ناهار راهى رستوران لوكس طلايى شدند و ناهار را در محيطى شاد صرف كردند و بعد از آن به هتل استقلال رفتند.
    پرسپوليس به جاى هتل المپيك به هتل استقلال رفت
    كاروان تيم پيش از اين قرار بود در هتل المپيك اردو بزند اما وقتى متوجه شدند استقلال اهوازى ها در اين هتل اقامت دارند با رايزنى باشگاه، پرسپوليسى ها به هتل استقلال نقل مكان كردند. پيروانى عقيده داشت نبايد ۲ تيم در يك هتل باشند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تركيب احتمالى پرسپوليس براى ديدار مقابل استقلال اهواز

تركيب احتمالى تيم پرسپوليس براى ديدار امروز مقابل استقلال اهواز مشخص شد. افشين پيروانى با توجه به رضايت كامل در بازى مقابل پيكان، قصد دارد مقابل استقلال اهواز تيمش را با يك تغيير(پترويچ به جاى نورى) به ميدان بفرستد. تركيب احتمالى پرسپوليس به شرح ذيل است: عليرضا حقيقى، مجتبى شيرى، سپهر حيدرى، نبى الله باقرى ها، عليرضا محمد، ايوان پترويچ، كريم باقرى، على كريمى، مازيار زارع، ابراهيم توره و عليرضا نيكبخت.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

از برادرم شاغلام كمك مى گيرم

افشين پيروانى: امروز ميثاقيان اولين باختش به پرسپوليس را تجربه مى كند

افشين پيروانى سرمربى تيم فوتبال پرسپوليس طى اظهار نظرى گفت: خوشبختانه همه بازيكنان سرحال و آماده اند. ما اميدواريم بازيكنان مسابقه مقابل پيكان را فراموش كرده باشند تا با روحيه مضاعف آماده رويارويى با تيم استقلال اهواز شوند.وى افزود: متاسفانه همواره در فوتبال اتفاقاتى رخ مى دهد كه قابل پيش بينى نيست. مانند مسابقه مقابل پيكان كه ما ۲ پنالتى را روى همين اتفاقات خاص فوتبال از دست داديم. البته در مجموع از تمامى بازيكنان به ويژه نيكبخت راضى هستم چرا كه آنها تلاش خود را براى كسب پيروزى كردند. وى ادامه داد: بازيكنان و كادر فنى پرسپوليس پس از جدايى افشين قطبى همقسم شده اند تا با پيروزى در مسابقات آينده اين تيم را به صدر جدول بازگردانند. پيروانى در ارتباط با اينكه اكبر ميثاقيان اعلام كرده در هر تيمى كه مربيگرى كرده مقابل پرسپوليس بازنده نبوده است، گفت: همه چيز داخل زمين مشخص خواهد شد. همواره داخل زمين تيم پيروز معلوم مى شود و اين بازى با ديگر مسابقاتى كه آقاى ميثاقيان مقابل پرسپوليس برگزار كرده متفاوت خواهد بود و شايد هم سرمربى استقلال اهواز امروز اولين باختش به پرسپوليس را تجربه كند . البته منكر توانايى هاى تيم استقلال اهواز نمى شوم. بازيكنان اين تيم مانند ساير تيم ها مقابل پرسپوليس با انگيزه مضاعف به ميدان مى روند. مطمئنا شاگردان اكبر ميثاقيان نيز تلاش خود را انجام خواهند داد تا دست پر از تهران بروند. ضمن اينكه اين تيم هفته گذشته بازى را مقابل حريف خود واگذار كرده است و درصدد جبران خواهد بود.سرمربى تيم پرسپوليس اضافه كرد: درست نيست از الان بخواهيم در خصوص نقطه ضعف تيم استقلال اهواز صحبت كنيم. به اميد خدا روز مسابقه تلاش خواهيم كرد روى نقاط ضعف اين تيم حملات خود را طرح ريزى كنيم. سعى مى كنيم يك بازى روان و هدف دار را دنبال كنيم. وى افزود: خوشبختانه مهدى واعظى دروازه بان اصلى مان تمرينات گروهى خود را آغاز كرده است اما با اين حال در بازى مقابل استقلال اهواز باز هم عليرضا حقيقى از شانس بيشترى براى حضور در چهارچوب برخوردار است. البته در اين بين ما پژمان نورى را به دليل محروميت در اختيار نخواهيم داشت. پيروانى با اشاره به قراردادش در تيم پرسپوليس گفت: من با همان قرارداد قبلى ام به عنوان مربى در تيم پرسپوليس فعاليت مى كنم تا ببينيم در آينده چه اتفاقى در اين زمينه رخ خواهد داد. وى ادامه داد: براى كمك به پرسپوليس از برادر بزرگترم غلام پيروانى و تمامى پيشكسوتان و كارشناسان كمك مى گيرم. البته فعلاً نامى از آنها نمى برم. اجازه بدهيد بعد از كسب ۲ پيروزى در بازى هاى آينده نامشان را اعلام خواهم كرد. پيروانى اضافه كرد: ما تمام تلاش خود را انجام داده ايم و اگر ناكامى است فقط من به عنوان مسئول فنى مقصر هستم. همه بازيكنان در طول مسابقات تلاش خود را براى موفقيت پرسپوليس انجام مى دهند. در اين بين اگر مشكلى وجود دارد آن مشكل من هستم. سرمربى تيم پرسپوليس اضافه كرد: در بازى هاى آينده اگر پنالتى به سودمان اعلام شد بنا به شرايط مسابقه زننده پنالتى را معرفى خواهم كرد. نيكبخت با وجود از دست دادن ۲ ضربه پنالتى در مسابقه مقابل پيكان باز هم اين شانس را دارد پنالتى زن اول باشد. در تمرينات روزهاى گذشته نيكبخت يكى از بهترين زننده هاى پنالتى ما بود كه تمام پنالتى هايش را تبديل به گل كرد. پيروانى با ابراز رضايت از وضعيت رحمان رضايى گفت: امروز مشخص مى شود كه رحمان رضايى مى تواند در مسابقه مقابل استقلال اهواز به ميدان برود يا نه. او بازيكن بسيار خوبى است و كادر فنى براى مسابقات آينده روى او حساب مى كند. سرمربى تيم پرسپوليس اضافه كرد: در حال حاضر ما در تمامى پست ها به اندازه كافى بازيكن داريم. خوشبختانه نفرات فعلى چه بازيكنان قديمى و چه نفرات جديد همگى جزو بهترين ها و آماده ترين ها هستند

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

انصاريان: هنوز هم با پرسپوليس زندگى مى كنم

على انصاريان مدافع تيم استقلال اهواز طى اظهار نظرى گفت: هنوز با پرسپوليس زندگى مى كنم و بازى كردن مقابل اين تيم برايم بسيار سخت است.وى درباره شرايط تيم استقلال اهواز قبل از رويارويى با پرسپوليس اظهار داشت: چيزى براى از دست دادن نداريم. فشار روحى روى تيم ما نيست و ما هم مثل همه تيم هاى ديگر دوست داريم مقابل پرسپوليس بازى خوبى انجام دهيم. او كه قرار است دوباره مقابل تيم سابق خود به ميدان برود، عنوان كرد: از بازى كردن دوباره در ورزشگاه آزادى خوشحالم البته قرار گرفتن مقابل تيمى كه همه زندگى ام را مديون آن هستم سخت است. دلم براى هواداران پرسپوليس بسيار تنگ شده است.انصاريان با بيان اينكه نمى تواند هرگز روزهاى خوبى كه با پيروانى عابدزاده، كريمى و باقرى داشت را فراموش كند، ادامه داد: يك بار با پيراهن سايپا و ۲ بار با پيراهن استقلال مقابل پرسپوليس بازى كردم اما هنوز بازى كردن مقابل اين تيم برايم سخت است. نمى توانم ۹ سال زحمتى كه براى اين تيم كشيده ام را فراموش كنم.اين بازيكن تصريح كرد: من فردا تلاش مى كنم بهترين بازى را براى تيم خودم انجام دهم اما به هر حال ما ايرانى ها عاطفى هستيم و نمى توانم پرسپوليس را فراموش كنم. حتى بعد از جدايى از اين تيم هرگز عليه آنها صحبت نكردم چرا كه جدايى ام از اين تيم تقصير من نبود. مدافع تيم استقلال اهواز در باره شرايط اين تيم و مشكلات داورى كه برا ى آنها به وجود آمده است گفت: نمى خواهم بگويم مشكلات داورى بى تاثير نبوده است، به هر حال آنها هم جزو فوتبال هستند اما در برخى از بازى ها مى توانستيم بازنده نباشيم.انصاريان تاكيد كرد: بازى در ورزشگاه آزادى شرايط خاص خود را دارد. ما با پرسپوليسى بازى داريم كه با توجه به تماشاگرانش و با اين فشارهاى چندين روزه روبه رو بوده است. وى درباره جدايى قطبى از پرسپوليس افزود: مشكلاتى وجود داشت كه او از اين تيم جدا شده است اما كسانى كه اين تيم را دوست دارند روزى متوجه همه چيز مى شوند و مى فهمند آنهايى كه اداى آدم هاى خوب را در مى آورند، چه شخصيتى دارند.انصاريان با اشاره به مربيگرى پيروانى در اين تيم و حمايت از او ادامه داد: پيروانى بازيكن بزرگى بوده است و بايد به او وقت داد، امثال او ، عابدزاده استيلى، اسطوره هاى اين تيم هستند. وقتى پشت سر آنها وارد ميدان مى شدم افتخار مى كردم. پيروانى بايد تلاش كند از اين مسئوليتى كه دارد به خوبى برآيد.وى در پاسخ به اين سوال كه آيا براى نيمكت نشينان پرسپوليس دسته گل مى برد، گفت: حتما اين كار را انجام مى دهم و براى هواداران اين تيم نيز دسته گل خواهم برد. من هر چه دارم مديون آنها هستم. روزهايى كه در بيمارستان بودم و آنها به عيادتم مى آمدند را فراموش نمى كنم.انصاريان در ادامه صحبت هاى خود با اشاره به وضعيت عليرضا نيكبخت و مشكلاتى كه براى اين بازيكن پيش آمد، اظهار داشت: اينكه كميته انضباطى بازيكنى را تنبيه مى كند خوب است اما نبايد يك بازيكن را از بين برد. نبايد روزهاى خوبى كه او در تيم ملى داشت و گلزنى مى كرد را فراموش كنيم. نمى خواهم از رفتار او حمايت كنم اما بايد شرايط او را هم درك كرد

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

عابدزاده:حقيقى اشتباهات بازى قبل را جبران مى كند

احمدرضا عابدزاده مربى دروازه بان هاى تيم فوتبال پرسپوليس گفت: از نظر فنى و روحى و روانى هر ۲گلر جوان پرسپوليس در بهترين شرايط قرار دارندو روزبه روز با تجربه تر ظاهر مى شوند.وى همچنين عنوان كرد: حقيقى و الياسى ۲ گلر جوان هستند و در شرايطى كه واعظى و معمارزاده مصدوم شده اند تمام اميد ما به آنهاست. من اعتقاد دارم حقيقى هم اكنون در شرايط خوبى قرار دارد و بازى به بازى بهتر مى شود. نبايد روحيه او را پايين بياوريم چون اميد اول پرسپوليس فعلا حقيقى است.وى ادامه داد: معتقدم كه حقيقى در بازى مقابل استقلال اهواز مى تواند اشتباهات بازى گذشته را فراموش و آنها را جبران كند.عابدزاده خاطرنشان كرد: تمرينات اختصاصى خوبى براى ۲ گلر جوان در نظر گرفته ايم و تمام نكات فنى را به آنها گوش زد كرده ايم فقط اميدوارم در جريان مسابقه نيز آنها با دقت بازى كنند.مربى پرسپوليس گفت: استقلال اهواز تيم خوبى است اما در تهران فقط به قصد دفاع كردن و گل نخوردن وارد ميدان مى شود.پرسپوليس در اين بازى صددرصد به ۳ امتياز فكر مى كند و تحت هر شرايطى بايد در ورزشگاه آزادى پيروز شويم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •