پيروانى: خيال هواداران از دفاع پرسپوليس راحت باشد
افشين پيروانى سرمربى با اخلاق و فهيم پرسپوليس در مورد خط دفاع اين تيم اظهار داشت: شكر خدا خط دفاع پرسپوليس مشكل خاصى ندارد و با تمرينات ويژه اى كه براى بازيكنان خط دفاع تيم در نظر گرفته ايم انشاءالله دفاع اين تيم مستحكم تر از قبل به كار خود ادامه خواهد داد. مربى سرخپوشان تهرانى كه زمانى خود او هم از بهترين مدافعان كشور و البته پرسپوليس به شمار مى آمد، در مورد اضافه شدن رحمان رضايى به خط دفاع پرسپوليس گفت: رحمان بازيكن بسيار بزرگى است و من مطمئنم تجربيات او كمك زيادى به تيم خواهد كرد. مربى پرسپوليس خاطرنشان كرد: ما در دفاع بازيكنان بزرگ و باتجربه كم نداريم و اميدوارم با اضافه شدن رحمان رضايى به خط دفاعى خيال همه از بابت دفاع پرسپوليس راحت شود. افشين پيروانى در رابطه با اوضاع دروازه تيمش نيز گفت: با پشتكار و جديتى كه دروازه بان هاى ما در تمرينات از خود نشان مى دهند، مطمئن هستم به زودى اندك مشكلاتى كه درون دروازه پرسپوليس داشته ايم برطرف خواهد شد. وى در اين باره اضافه كرد: طرفداران مى دانند كه تيم ما در اول فصل بازيكنان خوبى درون دروازه به خدمت گرفته بود و اگر با بدشانسى مصدوميت معمارزاده و واعظى پيش نمى آمد، تيم ما همين اندك مشكلات را هم از بابت دروازه بان نداشت.پيروانى خاطرنشان كرد: البته حقيقى دروازه بان بسيار خوبى است و ما تاكنون حركات بسيار جسورانه و شايسته اى از او درون دروازه پرسپوليس ديده ايم اما هنوز جوان است و جوياى نام و مطمئن هستم با تمرينات ويژه اى كه انجام مى دهد روز به روز بهتر ظاهر مى شود و از او در آينده بيش از اين خواهيم شنيد