تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1268 از 3347 اولاول ... 26876811681218125812641265126612671268126912701271127212781318136817682268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,671 به 12,680 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه showtim3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام
    میخواستم بسته ۳ ماهه ۳۰ گیگابایتی بگیرم قیمتش هم توی لینک زیر سایت ایرانسله
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ایا کسی تا حالا استفاده کرده؟
    هر ماه چند گیگ میشه دانلود داشت؟

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اقا رضا سلام من حدودا 6.7 روز پیش سوال کردم جوابم رو ندادید.منطقه فرامرز عباسی مشهد فرامرز 9 تقریبا آخراش از نظری آنتن دهی اوکیه ولی بعضی وقتا سرعت افتضاح میشه!معلوم نیس مشکل سرعت کی حل میشه؟

بعد میخواستم بپرسم فرامرز 9 4g اوکیه؟

داره خودمونی میشه ghadeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    میخواستم بسته ۳ ماهه ۳۰ گیگابایتی بگیرم قیمتش هم توی لینک زیر سایت ایرانسله
    ایا کسی تا حالا استفاده کرده؟
    هر ماه چند گیگ میشه دانلود داشت؟
    سلام

محدودیت نداره، میتونید کلش رو تو یک ماه یا حتی اگه مصرفتون بالاست کمتر از یک ماه مصرف کنید.

داره خودمونی میشه ice-man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    امروز رفتم سیمکارت نو برای خط ایرانسلم بگیرم که دیدم 4G (به نام Usim) هم میدن. منم 4G گرفتم سیمکارت قبلی رو غیرفعال کردم. اما گوشیم 4G رو ساپورت نمیکنه و فقط 3G داره. مدل گوشیم هم : samsung galaxy s4 mini Dual
    گوشیم دو سیمکارته و سیم 1 3G داره و سیم دو معمولیه.
    حالا که سیمکارت رو روی سیم 1 میندازم اصلا سیمکارت رو نمیشناسه ولی وقتی روی سیم 2 میندازم میشناسه. با توجه به اینکه سیم 2 معمولی هست و 3G نداره نمیتونم از 3G ایرانسل استفاده کنم.
    روی گوشی قدیمی نوکیا هم که 3G نداره انداختم و شناخت فقط روی سیمی که 3G هست نمیشناسه.
    این مورد برای همه سیمکارتهای 4G هست یا ایرادی این وسط هست؟
    پ ن: 3G گوشی ایرادی نداره و همین الان که رایتل روشه راحت از 3G استفاده میکنم

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

سلام.
    امروز رفتم سیمکارت نو برای خط ایرانسلم بگیرم که دیدم 4G (به نام Usim) هم میدن. منم 4G گرفتم سیمکارت قبلی رو غیرفعال کردم. اما گوشیم 4G رو ساپورت نمیکنه و فقط 3G داره. مدل گوشیم هم : samsung galaxy s4 mini Dual
    گوشیم دو سیمکارته و سیم 1 3G داره و سیم دو معمولیه.
    حالا که سیمکارت رو روی سیم 1 میندازم اصلا سیمکارت رو نمیشناسه ولی وقتی روی سیم 2 میندازم میشناسه. با توجه به اینکه سیم 2 معمولی هست و 3G نداره نمیتونم از 3G ایرانسل استفاده کنم.
    روی گوشی قدیمی نوکیا هم که 3G نداره انداختم و شناخت فقط روی سیمی که 3G هست نمیشناسه.
    این مورد برای همه سیمکارتهای 4G هست یا ایرادی این وسط هست؟
    پ ن: 3G گوشی ایرادی نداره و همین الان که رایتل روشه راحت از 3G استفاده میکنم
    نه این مشکل از چیز دیگه ای هست و با سیم کارت usim هم نباید مشکلی در استفاده در هیچ گوشی داشته باشید

6. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ice-man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه این مشکل از چیز دیگه ای هست و با سیم کارت usim هم نباید مشکلی در استفاده در هیچ گوشی داشته باشید
    یعنی الان باید روی گوشی 3جی کار بده و وصل بشه و آنتن بده؟
    روی گوشی های 2جی و سیم دو همین گوشی که 2جی هست کار میکنه.

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

یعنی الان باید روی گوشی 3جی کار بده و وصل بشه و آنتن بده؟
    روی گوشی های 2جی و سیم دو همین گوشی که 2جی هست کار میکنه.
    بله ، هیچ تفاوتی با سیم کارت معمولی نداره و باید روی گوشی های 2g و 3g هم آنتن بدهد

9. 2 کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام آقا رضا.چرا رایتل تو این جا بیشتر جا ها سیگنال روی -87 dbm -91 dbm هست تو خونه قبلن خیلی خوب بود قبلا آنتن کم و زیاد نمیشد.رایتل هم زنگ زدم اما هیچی نشد بازم همونه بیشتر جاهای شهر تست کردم سرعتش بالاتر از 45 کیلوبایت نمیره سیگنال استرنج بالاست تا نزدیک دکل میشی میره رو 65- dbm قبلا اصن اینجوری نبود سرعت رو 123 ثابت بود همه جا اسپید تست رو 1 مگابیت بود.آقا رضا میشه پیگیری کنی رشت هستم

داره خودمونی میشه sunmaster_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    نه ریزه کاری نداره
    وارد قسمت network شو داخل ویندوز و اون کانکشن مربوط به اتصال فعلیت و disable کن
    بعد گوشی و وصل کن تو بعضی گوشیا به صورت اتومات گزینه ای میاد که طریقه اتصال و انتخاب میکنی charge only disk drive usb tethring که اگه اینجوریه انتخاب میکنی اگرم اتومات نمیاد وارد ستینگ و قسمت network بشی اونجا پیدا میکنی تنظیماتش و مثلا توی گوشی های سونی مسیرش اینه setting more tethring & portable hotspot usb tethring گوشیهای دیگه ام مشابه همینن
    نکته: گاهی اوقات با فعال کردن تترینگ کانکشن مربوط به گوشی در قسمت network ویندوز ظاهر نمیشه که با رفرش کردن همون صفحه network توی ویندوز کانکشن ظاهر میشه
    2. اگه هیچ کدوم جواب نداد و با فعال کردن تترینگ کانکشنی نداد وارد قسمت device manager توی ویندوز شو ببین درایور نصب نشده برای گوشیت اونجا هست یا نه ( وقتی گوشی به سیستم وصله)

آیا ویندوز xp که دارید sp3 هست؟ در sp3 درایورهای مربوطه بخوبی کار میکنن. اما در sp2 باید تغییراتی در درایورها انجام داد تا کار کنن. معمولا وقتی گوشی هم بهش وصل کنید پیغام میده the device cannot start
    اگر مشکلتون اینه بهتره به sp3 ارتقا بدید.
    کلا روش‌های دستی برای تنظیم این درایورها هست که با سرچ در گوگل بدست میاد.
    البته یه hotfix هم خود مایکروسافت داده بود که اگر ویندوز آپدیت فعال باشه، خودش دانلود میکنه. اینم لینکش؛ شاید با نصب این مشکلتون حل بشه
    با عرض تشکر از این 2 کابر عزیز که بزرگواری فرمودند وقت گذاشتند و منو راهنمایی کردند با عرض عذرخواهی که دیر تشکر کردم باید عرض کنم تا همین دیشب راه نیفتاد . جناب بوسه برخدا با فرمایشات شما مشکل حل نشد اما با هدایت من به دقت به دیوایس منیجر منو متوجه مشکل اصلی کردید سپاسگزارم . جناب رومانتیک حق کاملا با شما بود با خرید سی دی ویندوز جدید که sp3 است و حتی احتیاج به نصبsp هم نداره یعنی ویندوز رو نصب میکنی sp خودش نصب میشه مشکل برطرف شد هات فیکس هم هیچ کاری نکرد اما ویندوز جدید مشکلاتی داره قبلی سبک تر و راحت تر بود که مشکلش دقیقا همون the device cannot start بود . شما فرمودید روش های دستی برای حل این مشکل در ویندوزهای قدیمی تر وجود داره اما با سرچ در گوگل چیز قابل فهمی پیدا نشد تمنا میکنم در صورت وقت داشتن این موضوع رو برای من تا ریزش بشکافید باز هم سپاسگذارم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

در همدان
    شبکه ملی وارد لایه 3 شد.

13. 2 کاربر از rezarain88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •