سلام
میخواستم بسته ۳ ماهه ۳۰ گیگابایتی بگیرم قیمتش هم توی لینک زیر سایت ایرانسله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایا کسی تا حالا استفاده کرده؟
هر ماه چند گیگ میشه دانلود داشت؟
سلام
میخواستم بسته ۳ ماهه ۳۰ گیگابایتی بگیرم قیمتش هم توی لینک زیر سایت ایرانسله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایا کسی تا حالا استفاده کرده؟
هر ماه چند گیگ میشه دانلود داشت؟
اقا رضا سلام من حدودا 6.7 روز پیش سوال کردم جوابم رو ندادید.منطقه فرامرز عباسی مشهد فرامرز 9 تقریبا آخراش از نظری آنتن دهی اوکیه ولی بعضی وقتا سرعت افتضاح میشه!معلوم نیس مشکل سرعت کی حل میشه؟
بعد میخواستم بپرسم فرامرز 9 4g اوکیه؟
سلام
محدودیت نداره، میتونید کلش رو تو یک ماه یا حتی اگه مصرفتون بالاست کمتر از یک ماه مصرف کنید.
سلام.
امروز رفتم سیمکارت نو برای خط ایرانسلم بگیرم که دیدم 4G (به نام Usim) هم میدن. منم 4G گرفتم سیمکارت قبلی رو غیرفعال کردم. اما گوشیم 4G رو ساپورت نمیکنه و فقط 3G داره. مدل گوشیم هم : samsung galaxy s4 mini Dual
گوشیم دو سیمکارته و سیم 1 3G داره و سیم دو معمولیه.
حالا که سیمکارت رو روی سیم 1 میندازم اصلا سیمکارت رو نمیشناسه ولی وقتی روی سیم 2 میندازم میشناسه. با توجه به اینکه سیم 2 معمولی هست و 3G نداره نمیتونم از 3G ایرانسل استفاده کنم.
روی گوشی قدیمی نوکیا هم که 3G نداره انداختم و شناخت فقط روی سیمی که 3G هست نمیشناسه.
این مورد برای همه سیمکارتهای 4G هست یا ایرادی این وسط هست؟
پ ن: 3G گوشی ایرادی نداره و همین الان که رایتل روشه راحت از 3G استفاده میکنم
نه این مشکل از چیز دیگه ای هست و با سیم کارت usim هم نباید مشکلی در استفاده در هیچ گوشی داشته باشید
یعنی الان باید روی گوشی 3جی کار بده و وصل بشه و آنتن بده؟
روی گوشی های 2جی و سیم دو همین گوشی که 2جی هست کار میکنه.
بله ، هیچ تفاوتی با سیم کارت معمولی نداره و باید روی گوشی های 2g و 3g هم آنتن بدهد
سلام آقا رضا.چرا رایتل تو این جا بیشتر جا ها سیگنال روی -87 dbm -91 dbm هست تو خونه قبلن خیلی خوب بود قبلا آنتن کم و زیاد نمیشد.رایتل هم زنگ زدم اما هیچی نشد بازم همونه بیشتر جاهای شهر تست کردم سرعتش بالاتر از 45 کیلوبایت نمیره سیگنال استرنج بالاست تا نزدیک دکل میشی میره رو 65- dbm قبلا اصن اینجوری نبود سرعت رو 123 ثابت بود همه جا اسپید تست رو 1 مگابیت بود.آقا رضا میشه پیگیری کنی رشت هستم
با عرض تشکر از این 2 کابر عزیز که بزرگواری فرمودند وقت گذاشتند و منو راهنمایی کردند با عرض عذرخواهی که دیر تشکر کردم باید عرض کنم تا همین دیشب راه نیفتاد . جناب بوسه برخدا با فرمایشات شما مشکل حل نشد اما با هدایت من به دقت به دیوایس منیجر منو متوجه مشکل اصلی کردید سپاسگزارم . جناب رومانتیک حق کاملا با شما بود با خرید سی دی ویندوز جدید که sp3 است و حتی احتیاج به نصبsp هم نداره یعنی ویندوز رو نصب میکنی sp خودش نصب میشه مشکل برطرف شد هات فیکس هم هیچ کاری نکرد اما ویندوز جدید مشکلاتی داره قبلی سبک تر و راحت تر بود که مشکلش دقیقا همون the device cannot start بود . شما فرمودید روش های دستی برای حل این مشکل در ویندوزهای قدیمی تر وجود داره اما با سرچ در گوگل چیز قابل فهمی پیدا نشد تمنا میکنم در صورت وقت داشتن این موضوع رو برای من تا ریزش بشکافید باز هم سپاسگذارم
در همدان
شبکه ملی وارد لایه 3 شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)