های وب دیگه واقعا ترکیده , استریم و گیمینگ انلاین هم که برای های وب معنایی نداره![]()
های وب دیگه واقعا ترکیده , استریم و گیمینگ انلاین هم که برای های وب معنایی نداره![]()
منطقه ما انگار فقط خودم های وب دارم خیلی خوبه !)
یک سوال: در قسمت خدمات که میشود ip ثابت خرید یک قسمت نوشته نوع پورت منظورشون چیه؟
منظور شما بخش حوزه اتصال هست؟
در حالت عادی یوزر و پسورد شما فقط بر روی خط تلفن خود شما قابل استفاده است که در اصلاح یعنی اینکه حوزه اتصال شما روی پورت هست ولی ممکن است شما نیاز داشته باشید از یوزر وپسورد خود در محل دیگری که از های وب سرویس دارد استفاده کنید که در این صورت برای استفاده از این امکان بسته به اینکه محل دوم داخل یک شهر ، استان یا کشور نسبت به محل اول باشد بایستی مورد مناسب را انتخاب کنید.
من 1 ماه داشتم .خیلی قطعی داشت .کسایی که دارن الان هم این مشکل رو دارن؟ من دیگه تمدید نکردم و فعلا چون مصرفم کمه از اینترنت ایرانسل استفاده میکنم .
سرعت شاید نداشته باشه ولی حداقل قطعی نداره !
(نمیخوام تبلیغ ایرانسل رو بکنم البته ،ولی 4g ایرانسل واقعا سرعت اش خوبه ) .
الان یه هفته است خیلی بدتر از قبل (حتی ایام انتخابات) شده
قطعی هم که همیشه داشته و خواهد داشت (حداقل روزی 2-3 بار قطع و وصل میشه)
واقعا از روی ناچاری دلیل جمع آوری رو گفتم جابجایی ، بعد از دوازده ساعت دوباره زنگ زدن که تایید کنم !
10 فروردین درخواست دادم ، طبق چیزی که خودشون گفتن تا شنبه باید جمع آوری بشه ، وگرنه 195 شکایت میکنم
اینم در تایید حرف دوستمون که گفتن دلیل تخلیه رو باید جابه جایی گفت تا کارت رو راه بندازن (دروغ مصلحتی!)
یکی دو روزه تایم اوت پینگ و مشکل قطع اینترنت تا حدودی برطرف شده اما سرعت (به خصوص سرور خارجی) به طرز محسوسی کم شده
اصلاحیه: همون پینگ هم امروز دوباره خراب شده
Last edited by broosli; 03-04-2016 at 11:01.
خیلی جالبه ... بین پارس آنلاین و های وب مونده بودم
همین الان از سایت های وب سفارش دادم 12 ماه ماهی 3 گیگ طرح تند باد 35 تومن ... گفتن 3 روز دیگه وصل میشه .. تا پرداخت رو زدم اومدم تو این سایت دیدم همه ناراضی هستن
کاش اول اینجارو پیدا می کردم
خیلی افتضاحه ؟![]()
یه مقدار قطعی هاش زیاد ، ولی واسه دانلود خوبه ، البته بازم بستگی به شهر و مرکز مخابراتی داره ، نمیشه کلی نظر داد
من که امروز جمع آوری کامل شد و شاتل ثبت نام کردم ، امیدوارم شما از های وب راضی باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)