تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1268 از 2605 اولاول ... 26876811681218125812641265126612671268126912701271127212781318136817682268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,671 به 12,680 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

نداره دوست عزیز حذف کردن خود 195 و 2020 گفتن

اگه نباشه جاش خالی می مونه birang1357's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سرویس با قیمت ماهانه بیشتر از 14 تومن رو اگه یکساله بخرین شبانه داره. روزا با دو برابر سرعت و شب با همون سرعت اسمی
    یه حرفیو اینجا باید صدبار تکرار کنیم... پستهای قبلی رو لطفا بخونید
    سرعت دوبرابر نداره رایگان شبانه هم هنوز فعال نشده قراره بشه ولی کی خدا می دونه

داره خودمونی میشه darkdragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    0.0.0.0/0

پيش فرض

یه حرفیو اینجا باید صدبار تکرار کنیم... پستهای قبلی رو لطفا بخونید
    سرعت دوبرابر نداره رایگان شبانه هم هنوز فعال نشده قراره بشه ولی کی خدا می دونه
    شما خودت این طرح ها رو داری و میگی نداره؟ یا فقط نقل قول میکنید؟ با این حسابی که شما میگید یعنی رسما دارن دروغ میگن دیگه؟!

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شما خودت این طرح ها رو داری و میگی نداره؟ یا فقط نقل قول میکنید؟ با این حسابی که شما میگید یعنی رسما دارن دروغ میگن دیگه؟!
    با 190 تماس بگیر سوال کن بعد قضاوت کن

5. این کاربر از birang1357 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

یعنی هیچکس تا حالا اینترنتی ثبت نام نکرده مخابرات فعال کنه اینترنت رو ؟؟؟؟؟ نامه هم میخوان برای سرویس 512 به بالا؟؟؟؟؟

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی هیچکس تا حالا اینترنتی ثبت نام نکرده مخابرات فعال کنه اینترنت رو ؟؟؟؟؟ نامه هم میخوان برای سرویس 512 به بالا؟؟؟؟؟
    خیر نیاز به نامه نداره برای سرویسهای خانگی

8. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه solbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اگه از مطلبی مطمئن نیستن لطفا بیان نکن

درباره سرعت 2 برابر کمپین تابستانه باید بگم منظورشون این نیست که اگه سرعت 1مگ بگیرین اندازه 2 مگ دانلود میکنین بلکه منظورشون اینه که اگه شما اینترنت 1 مگ دارین ،پول اینترنت 512 رو میدین پس یجورایی سرعت دوبرابر هست

منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قسمت سوالات متداول- قسمت ویژگی ها- سوال 5

درباره دانلود شبانه رایگان هم از 2020 قسمت فروش درباره خودم پرسیدم، گفتن که دانلود شبانه 1-7 صبح دارم. من اینترنت 2مگ گرفتم با 10 گیگ دانلود ماهانه

10. این کاربر از solbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان اگه از مطلبی مطمئن نیستن لطفا بیان نکن

درباره سرعت 2 برابر کمپین تابستانه باید بگم منظورشون این نیست که اگه سرعت 1مگ بگیرین اندازه 2 مگ دانلود میکنین بلکه منظورشون اینه که اگه شما اینترنت 1 مگ دارین ،پول اینترنت 512 رو میدین پس یجورایی سرعت دوبرابر هست

منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قسمت سوالات متداول- قسمت ویژگی ها- سوال 5

درباره دانلود شبانه رایگان هم از 2020 قسمت فروش درباره خودم پرسیدم، گفتن که دانلود شبانه 1-7 صبح دارم. من اینترنت 2مگ گرفتم با 10 گیگ دانلود ماهانه
    دوست عزیز من نمی دونم شما از کی مشترک شدی ولی من خیلی وقته دارم از سرویس حجمی استفاده می کنم
    قیمت 2 مگ با ۵ گیگ ترافیک مطابق لینک زیر در حالت عادی 21500 تومان بوده است که در کمپین شده 17500 تومان حالا اگه از نظر شما 17500 تومان برابر نصف 21500 تومانه که بحثی باقی نمی ماند
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اما در مورد سرعت شبانه من خودم پیگیری کردم و جوابی که ۱۹۰ به من داد گفته شد هنوز فعال نشده ولی قرار است فعال شود
    بنده هم امیدوارم که زودتر رایگان شبانه برقرار شود تا همه دوستان راضی باشند ضمنا لینک زیر نشان می دهد چقدر اعتراض نسبت به عدم برقراری رایگان شبانه به مخابرات ارجاع شده

12. این کاربر از birang1357 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه darkdragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    0.0.0.0/0

پيش فرض

دوست عزیز من نمی دونم شما از کی مشترک شدی ولی من خیلی وقته دارم از سرویس حجمی استفاده می کنم
    قیمت 2 مگ با ۵ گیگ ترافیک مطابق لینک زیر در حالت عادی 21500 تومان بوده است که در کمپین شده 17500 تومان حالا اگه از نظر شما 17500 تومان برابر نصف 21500 تومانه که بحثی باقی نمی ماند
    اما در مورد سرعت شبانه من خودم پیگیری کردم و جوابی که ۱۹۰ به من داد گفته شد هنوز فعال نشده ولی قرار است فعال شود
    بنده هم امیدوارم که زودتر رایگان شبانه برقرار شود تا همه دوستان راضی باشند ضمنا لینک زیر نشان می دهد چقدر اعتراض نسبت به عدم برقراری رایگان شبانه به مخابرات ارجاع شده
    در مورد شبانه این دوستان در حد 2 3 نفر بودند در ضمن فقط گفتن تابستانه گرفتند و نگفتند کدوم سرعت و کدوم حجم. در ضمن اون دوست دیگه هم فقط گفته ازم حجم کم شده و باز هم نگفته چقدر. برای من هم از ساعت 1 تا 1:4 دقیقه کم میشه حجم ولی بعدش درست میشه. این اپراتورهای پای تلفن هم چپ و راستشون رو تشخیص نمیدن که حرفشون بشه سند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه fg_war2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

آقا چند روزه سرعت داغونه ! سرور داخلی اوکیه ولی خارجی افتضاحه ! 1 مگ سرعت دانلود 50-60 میده ! صفحه هم که سرویس میکنه تا باز کنه ! بقیه هم این مشکلو دارن یا فقط من اینجوری شده نتم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •