نداره دوست عزیز حذف کردن خود 195 و 2020 گفتن![]()
نداره دوست عزیز حذف کردن خود 195 و 2020 گفتن![]()
یه حرفیو اینجا باید صدبار تکرار کنیم... پستهای قبلی رو لطفا بخونید
سرعت دوبرابر نداره رایگان شبانه هم هنوز فعال نشده قراره بشه ولی کی خدا می دونه
شما خودت این طرح ها رو داری و میگی نداره؟ یا فقط نقل قول میکنید؟ با این حسابی که شما میگید یعنی رسما دارن دروغ میگن دیگه؟!
با 190 تماس بگیر سوال کن بعد قضاوت کن
یعنی هیچکس تا حالا اینترنتی ثبت نام نکرده مخابرات فعال کنه اینترنت رو ؟؟؟؟؟ نامه هم میخوان برای سرویس 512 به بالا؟؟؟؟؟
خیر نیاز به نامه نداره برای سرویسهای خانگی
دوستان اگه از مطلبی مطمئن نیستن لطفا بیان نکن
درباره سرعت 2 برابر کمپین تابستانه باید بگم منظورشون این نیست که اگه سرعت 1مگ بگیرین اندازه 2 مگ دانلود میکنین بلکه منظورشون اینه که اگه شما اینترنت 1 مگ دارین ،پول اینترنت 512 رو میدین پس یجورایی سرعت دوبرابر هست
منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قسمت سوالات متداول- قسمت ویژگی ها- سوال 5
درباره دانلود شبانه رایگان هم از 2020 قسمت فروش درباره خودم پرسیدم، گفتن که دانلود شبانه 1-7 صبح دارم. من اینترنت 2مگ گرفتم با 10 گیگ دانلود ماهانه
دوست عزیز من نمی دونم شما از کی مشترک شدی ولی من خیلی وقته دارم از سرویس حجمی استفاده می کنم
قیمت 2 مگ با ۵ گیگ ترافیک مطابق لینک زیر در حالت عادی 21500 تومان بوده است که در کمپین شده 17500 تومان حالا اگه از نظر شما 17500 تومان برابر نصف 21500 تومانه که بحثی باقی نمی ماند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما در مورد سرعت شبانه من خودم پیگیری کردم و جوابی که ۱۹۰ به من داد گفته شد هنوز فعال نشده ولی قرار است فعال شود
بنده هم امیدوارم که زودتر رایگان شبانه برقرار شود تا همه دوستان راضی باشند ضمنا لینک زیر نشان می دهد چقدر اعتراض نسبت به عدم برقراری رایگان شبانه به مخابرات ارجاع شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد شبانه این دوستان در حد 2 3 نفر بودند در ضمن فقط گفتن تابستانه گرفتند و نگفتند کدوم سرعت و کدوم حجم. در ضمن اون دوست دیگه هم فقط گفته ازم حجم کم شده و باز هم نگفته چقدر. برای من هم از ساعت 1 تا 1:4 دقیقه کم میشه حجم ولی بعدش درست میشه. این اپراتورهای پای تلفن هم چپ و راستشون رو تشخیص نمیدن که حرفشون بشه سند.
آقا چند روزه سرعت داغونه ! سرور داخلی اوکیه ولی خارجی افتضاحه ! 1 مگ سرعت دانلود 50-60 میده ! صفحه هم که سرویس میکنه تا باز کنه ! بقیه هم این مشکلو دارن یا فقط من اینجوری شده نتم ؟![]()
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)