تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1268 از 4105 اولاول ... 26876811681218125812641265126612671268126912701271127212781318136817682268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,671 به 12,680 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

اقا كسي نميدونه اماد پشتيباني كارش چيه به ما خبر بده

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بله آرم سینه و آرم بازو و اتیکت و رسته پیاده روی یقه حتما باید بزنید. ارتش به شکل ظاهری خیلی اهمیت میده خصوصا در 01 که من اینطوری تشخیص دادم.

ممنونم دوست عزیز . همین الان میرم برای خرید ارم بازو وسینه و نصبش !

خوب دوره اموزشی ما هم به طور رسمی از فردا صبح شروع میشه امیدوارم هم به خوبی و خوشی و هم به سرعت بگذره راستی اموزشی ما از همو 1 دی حساب میشه یا از فردا حساب می کنند ؟ یعنی الان 4 رو زار اموزشی ما گذشت ؟

در آغاز فعالیت lizard.tiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

تامین غذا - سوخت - لوازم تحریر و ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

سلام عزیز
    شما دقیقا چه تاریخی باید خودتون رو به پادگان معرفی کنید؟
    مدرکتون چی هست؟

چند صفحه ای هست میبینم دوستان خیلی دم از رسته میزنن!!! توی پادگان رسته هیچ اهمیتی نداره و فقط رشته هایی مثل پزشکی رو به درمانگاه پادگان میفرستن ... و اگر نه فقط نگاه میکنن ببینن کدوم قسمت نیرو لازم داره و به اون قسمت نیرو میدن!! ولی در کل هوای سربازان مدرک دار رو دارن و نمیزارن بهشون بد بگذره به قول یه بنده خدایی میگفت روشون نشده لیسانس ها رو معاف کنن ....

و اینکه پادگان ولیعصر یا مرکز پشتیبانی تخصصی اماد ندسا بزرگترین انبار نیروی دریایی کل سپاه پاسدارانه . همچنین پادگان خیلی بزرگی هم هست!! ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

دوست عزیز من ارتش فرماندهی پشتیبانی منطقه 2 فرماندهی اماد پش شیرازم که مدرکم لیسانس علوم ازمایشگاهی هستش که 10 باید معرفی کنم خودمو رسته بهداری خوردم

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

من دارم دفترچم رو تکمیل میکنم به بفرستم. چندتا سوال مقدماتی داشتم:
    1.عکس ها حتما باید سیاه و سفید باشه؟ من عکس رنگی که کاملا از رو به رو باشه رو دارم و شنیدم که میگن اگه پشتش ساده باشه، رنگی هم باشه اشکال نداره
    2. دفترچه رو کلی باید تحویل بدیم یا فقط فرم های مورد نیاز رو باید جدا کنیم و تحویل بدیم؟؟
    3. منظور از گواهی آخرین مدرک تحصیلی چیه؟ گواهی موقف لیسانس رو دانشگاه گفته باید نامه اشتغال به خدمت داشته باشید تا بدیم. فقط به ما یه نامه دادن که توش مدرکمون و معدلمون رو نوشتن. حالا منظورشون همین نامه هست یا اون مدرک لیسانس موقت؟

داره خودمونی میشه ami2new's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Qatar

پيش فرض

من دارم دفترچم رو تکمیل میکنم به بفرستم. چندتا سوال مقدماتی داشتم:
    1.عکس ها حتما باید سیاه و سفید باشه؟ من عکس رنگی که کاملا از رو به رو باشه رو دارم و شنیدم که میگن اگه پشتش ساده باشه، رنگی هم باشه اشکال نداره
    2. دفترچه رو کلی باید تحویل بدیم یا فقط فرم های مورد نیاز رو باید جدا کنیم و تحویل بدیم؟؟
    3. منظور از گواهی آخرین مدرک تحصیلی چیه؟ گواهی موقف لیسانس رو دانشگاه گفته باید نامه اشتغال به خدمت داشته باشید تا بدیم. فقط به ما یه نامه دادن که توش مدرکمون و معدلمون رو نوشتن. حالا منظورشون همین نامه هست یا اون مدرک لیسانس موقت؟
    1. والا مال من کاملا سیاه و سفید نبود ولی مشکلی نبود. فکرم نمیکنم مشکلی باشه چون اون دوتا عکس دفترچه که هیچی پیش خودته اون عکسی هم که میدی +10 اسکن میکنه میده بهت احتمالا سیاه سفید اسکن میکنه
    2.دفترچه رو میدی بهش با مدارکت اطلاعاتت رو وارد میکنه دفترچه رو هم میده بهت با اصل مدارکت.
    3. من تازه فارغ التحصیل شدم دانشگاه هم یه نامه داد که که از دانشگاه خطاب به معاونت نظام وظیفه عمومی هستش که تاریخ فراغت از تحصیل و معدل و ... زده که منم همینو دادم کپیشو
    Last edited by ami2new; 24-12-2012 at 18:21.

8. این کاربر از ami2new بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

بازم اگه توصیه و راهنمایی و گوشزد خاصی دارین مخصوصا در مورد مرکز 01 ممنو ن میشم بفرمایید و استفاده کنیم تا این دوره راحتتر بگذره برامون
    اگر افتادی صفر یک که خدارو شکر کن مهندس !! ...
    وقتی که ما رو نصف شب بیدار میکردن از خواب > ما هم تونستیم بیایم اینجا بگیم یکی بیاد راهنمایی کنه؟؟؟
    حالا بده ساعت 4 بعد از ظهر به گفته دوستان برگ مرخصی میدن بهتون میگن خداحافظ تا فردا!! فقط میتونم بگم دعا کن یگانی هم که میخوای ادامه خدمتت رو اونجا بگذرونی مثل این اموزشی باشه!
    یادمه هفته اول که میخواستن بیان ملاقاتم اینقدر پام درد میکرد که گفتم نیاین تا بهتر بشم!! ... اونوقت شما هنوز دو روز از خدمتت نمیگذره! اومدی انجمن وراهنمایی مخیوای که آموزشیت رو از اینی هم که هست!! راحت تر بگذرونی!!
    فقط میتونم بگم پادگان نظامی دانشگاه آزاد نیست مهندس!!

10. 2 کاربر از noproblem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohsentaghadosi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز . همین الان میرم برای خرید ارم بازو وسینه و نصبش !

خوب دوره اموزشی ما هم به طور رسمی از فردا صبح شروع میشه امیدوارم هم به خوبی و خوشی و هم به سرعت بگذره راستی اموزشی ما از همو 1 دی حساب میشه یا از فردا حساب می کنند ؟ یعنی الان 4 رو زار اموزشی ما گذشت ؟
    از یک دی حساب میشه. ما 06 بودیم. برگه هایی که واسه پذیرش دادن پر کنیم گفتن تاریخ اعزام و پذیرش رو بزنید 1 دی
    به ما که یک هفته مرخصی دادن از 9 دی میریم تازه

12. این کاربر از mohsentaghadosi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تعمیر ماشینای خراب-تهیه و توزیع خوار و بار-تهیه و توزیع وسایل و لوازم مورد نیاز-تعمیر لوازم خراب البته به غیر از مواردی که به مهندسی رزمی و مخابرات مربوط میشه و...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •