لول این دیگه آخرته جکه
![]()
سلام دوستان لول باز. آقا 2تا سوال
اول اینکه شما هم بعد از هر آپدیت حجم فایل لولتون زیادتر میشه؟ اوایل 2-3 گیگ بود. الان 14 گیگه واسه من.
فکر میکنم اگه یه بار از اول از سایت دانلود کنیم دوباره برسه به 4 گیگ؟ کسی امتحان کرده یا اطلاعی داره؟
سوال بعد هم اینکه یکی از رفقام زنگ زد به پارس آنلاین و سوال کرد که شما سرور اختصاصی هم راه اندازی میکنید.. پارس آنلاین هم گفته بله با هزینه خودشون مثل اینکه راه اندازی میکنن اگه شرایط بازی خوب باشه (پر طرفدار باشه و درامدزا) و فکر میکنم اولین بارش هم نیست که گیم سرور راه میندازه خود این شرکت. و از اونجایی ریوت هم واسه کشورایی که درخواست داشته باشن امکانات و اجازه ی ساخت سرور رو میده (مثلا چین سرور اختصاصی لول داره فکر کنم.. البته با پشتیبانی خود ریوت) ..
به نظرتون نمیشه یه انجمنی چیزی درست کرد که همه ی پلیر های لول ایرانی بیان درخواست بدن.. تا پارس آنلاین ببینه لول طرفداراش زیاده و ما هم یه سرور اختصاصی و بالاخره با پینگ درست حسابی داشته باشیم..
ببخشید سرتونو ترکوندم
دوست عزیز در جواب سوال اولت بگم که با یه Repair از لانچر درست میشه مشکل حجم ولی ممکنه بعدع ریپیر آپدیت بخواد
در رابطه با سرور هم بگم که ما با ریوت تیکت زدیم و گفتن به زودی سرور خاورمیانه خواهیم داشت که یا در ایران یا در عراق خواهد بود سرورش![]()
یعنی با ریپر حجم میاد زیر 5 گیگ ؟
بیاددددددد ایرات عالی میشه همه میریزن لول بازی می کنن
پینگم جدیدا شده 210 اولا 110 بودا نمی دونم چه مرگشه
از 7.6 گیگ پایین تر نمیاد
با ریپیر فایلهایه قدیمی پاک میشه دیگه نمیدونم حجمه بازی چقدر میشه ماله من الان 14 گیگ هست
احتمالا این حجم زیاد به خاطزگر مشکلات زمان دانلوده .. چون موقع دانلود خودش فایلهای قدیمی رو حذف می کنه
Sent from my Xperia L using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)